Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 10:33:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu IZVIRNO SPOROČILO: viČipU vam pa trgaaaaa WELCOME TO THE CLUB! ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjena Ne vem, zakaj se sploh družim z vami?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 10:55:01
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu IZVIRNO SPOROČILO: viČipU vam pa trgaaaaa WELCOME TO THE CLUB! ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjena Ne vem, zakaj se sploh družim z vami? Kire "nore" babe Se* družiš se pa z nami zato, da ljudi zavajaš s svojim nickom, pol pa še mene not vpletaš .... valda, da se3 družiš ker ti je fajn in ker smo same fajn (s tabo vred) Klarilu in Pujsa migujsa pa sta poskrbeli, da sem se jst en mal javla spet tukaj... :)))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 10:59:27
|
|
|
|
ledenka
|
ufuf, Lunaaaaaaa pa ste me nasmejale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:04:38
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu IZVIRNO SPOROČILO: viČipU vam pa trgaaaaa WELCOME TO THE CLUB! ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjena Ne vem, zakaj se sploh družim z vami? Kire "nore" babe Se* družiš se pa z nami zato, da ljudi zavajaš s svojim nickom, pol pa še mene not vpletaš .... valda, da se3 družiš ker ti je fajn in ker smo same fajn (s tabo vred) Klarilu in Pujsa migujsa pa sta poskrbeli, da sem se jst en mal javla spet tukaj... :))) he he no pol se morm še večkrat zmotit ma ne mi zamert no sam res moj spomin je k ribica,sej k vas bom vse v živo spoznala bo boljš k bom vedela kam ktera spada
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:23:18
|
|
|
|
viČipU
|
Čak noris lhk sam prdne.. k ga murko z njegovim sexy telesckom tok prevzame Se* kuki je zgubu piskote pa jih isce... tko d do tkrt je ViČipU (pa nea mi govorit) mene nis dodala..ti iskra al kaj si ze.. ej a to si una ISKRAteL?? al una iskra k je na palcki.. ti kr povej pisuka kdo je zdej ta iskra? SM zBEgaNAAAAA Klarilu..ti pa treniri d bos celo Vojno in Mir na nohte napisala... pa moje avtomatsko clanstvo je pa zavrnjeno.. kr jz.. ja JZZZ sm edina k sm RESNA ODRASLA pa NIKOL ODBITA zenSKA ..tako da prosim ne me v isti kos metat... lahko me v lavor ..ne pa v kos...lepo te prosim LUNA tooooooooo ti kr uletavi nazaj.. je fajn mesecnega sija vidit.. se leps je pa k nas LUNA nosiii (naj se tebe nosii) oooooooo ti kingstoni... pa ju3 moj izpit in je d best mišunga v glavi k mam en đumbus.... ajsi.. a bo kej al nou nc? ne vem se kaj ampak neki naj bo
< Sporočilo je popravil viČipU -- 3.2.2011 11:27:00 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:44:25
|
|
|
|
ledenka
|
itak da bo, grem zaj nohte porihtat mi je en odpadu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:45:34
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka itak da bo, grem zaj nohte porihtat mi je en odpadu. a na nogi??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:50:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU IZVIRNO SPOROČILO: ledenka itak da bo, grem zaj nohte porihtat mi je en odpadu. smotka en se mi je zlomu, pol pa hecno zgledaaaaa a na nogi??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:53:45
|
|
|
|
viČipU
|
ja nis napisala kje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:55:00
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU IZVIRNO SPOROČILO: ledenka itak da bo, grem zaj nohte porihtat mi je en odpadu. a na nogi?? pa kaj maš ti ta fetiš z nogam no
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 11:58:53
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU Klarilu..ti pa treniri d bos celo Vojno in Mir na nohte napisala... pa moje avtomatsko clanstvo je pa zavrnjeno.. kr jz.. ja JZZZ sm edina k sm RESNA ODRASLA pa NIKOL ODBITA zenSKA ..tako da prosim ne me v isti kos metat... lahko me v lavor ..ne pa v kos...lepo te prosim ti vičipu a vidiš ga sat, nisi prebrala drobni tisk kjer piše da ni možnosti zavrnitve oz. izključitve tko da nimaš šans you''re stuck with us sprijazni se pa ti si glih tok resna in odbita k jaz če verjameš v smrkce ti dam, ti dam, ti dam,......
< Sporočilo je popravil Klarilu -- 3.2.2011 11:59:22 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 12:02:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Vikukiličupinka - kaj se tebi iskri? Kam te te nisem dodala? Pa vidve z klarilu sta vseeee pomeeeeešaaaaaaliiiiiiiiiii! Ali sem pa jaz zdaj zmešano pomešana??? Anyway - gliha skup štiha. Zato pa se z veseljem družim z vami. Pa če smo v isem košu ali pa lavoru ajsi - auč? Aja - a to je bil geliran noht? Jaz sem s kmetof, tega pri nas ni. Ker ne moreš gelirane nohtke met, ko krave dojiš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 12:10:42
|
|
|
|
viČipU
|
klarilu ti si kriva d se men iskre pojavljajo k zdej mi pa res ni ama nc jasn... skratka jz sm en pišškuuccc se* pa to ma ajsi noht na nogi.. a ne vidis njeno profilno slikco kako noge u luft drziii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 12:11:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU klarilu ti si kriva d se men iskre pojavljajo k zdej mi pa res ni ama nc jasn... skratka jz sm en pišškuuccc se* pa to ma ajsi noht na nogi.. a ne vidis njeno profilno slikco kako noge u luft drziii Ahaaa, še dobro, da ne na riti, ko je tak fajn neprijetno na riti končala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 12:17:30
|
|
|
|
viČipU
|
d bi jih pa na riti mel, to bi blo pa neki nouga ritni nohti.. z lahkoto skraspate umazanijo iz skoljke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 12:32:31
|
|
|
|
Fargesia
|
o fak...tole je preveč za mojo betico... se*, dej mi ti razlož če veš o čem je govora?!!! una z babami: Štirje ženski čudeži so:krvavijo, ne da bi se urezale, mokre so, brez da bi se kopale, proizvajajo mleko, ne da bi jedle travo in seveda čvekajo neumnosti, ne da bi jih kdo kaj vprašal. da ste lunco zbezale na plano!!!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.2.2011 12:34:06 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 13:23:20
|
|
|
|
Klarilu
|
ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorči sem ti poslala prošnjo he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je ktera
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 13:25:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorči sem ti poslala prošnjo he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je ktera Hm - jaz vem za vse! Fargi - hehe, dooobeeeer
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 13:39:57
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorči sem ti poslala prošnjo he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je ktera jst tud vem za vse...k si sam ti nova...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 18:06:59
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorči sem ti poslala prošnjo he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je ktera jst tud vem za vse...k si sam ti nova... opice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 18:10:26
|
|
|
|
~Biba~
|
ob večerni kavici, ste mi dale dela..domače branje tu in na fb-ku...ste me pa nasmejale res čist paše po šihtu, ki je trajal od 7 do 5 mam pa zdaj do srede fraj ju3 pa mam IUI, obetavno je, obetavno ....tak da bom si kar zapomnila te vice, da bo ju3 vse še bolj smešno....pa čeprav se bom smejala kar sama pri sebi, tam na stolu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 19:15:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ob večerni kavici, ste mi dale dela..domače branje tu in na fb-ku...ste me pa nasmejale res čist paše po šihtu, ki je trajal od 7 do 5 mam pa zdaj do srede fraj ju3 pa mam IUI, obetavno je, obetavno ....tak da bom si kar zapomnila te vice, da bo ju3 vse še bolj smešno....pa čeprav se bom smejala kar sama pri sebi, tam na stolu IUI? Jaz sem pa mislila, da imaš zdaj IVF ali ICSI Anyway - bom vneto mislila nate. Obljubim. Tak vneto, da se ti bo kolcalo in da se bo pikica od kolcanja takoj vgnezdila, boš videla!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 21:47:41
|
|
|
|
Fargesia
|
biba, ti si tud na fb? pa sva frendice? SREČNO na ekspres seksu!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.2.2011 23:33:40
|
|
|
|
Klarilu
|
čer! bibek good luck jutri jaz sem pa dans čist uničena,do malice je bilo super k sva šle s študentko na kavico k vmes pride varnostnik do mene pa mi da ti voki toki al kaj je že pa mi reče zdej pa posluši pa k mi "moj varnostnik" reče če se nč ne pride pozdravit omg jaz sem mislila da bom umrla od smeha tko da sem ga šla pozdravit in potem delat,k pol okol pol 20. prleti varnostnik pa reče da ma neki zame pa da mi bo prinesel men nč jasn povedat pa tud ni hotel in k gre pride do mene moja nadrejena in me napizdi v nulo da kaj se tle pogovarjam z varnostnikom pa da se ne smem,pa tko naprej,....pa ji povem da je model prišel sam do mene in da kaj naj nardim omg k se je ženski čist snel,tko da k je ona šla neki zadi v skladišče sem hitr skočila do tega k je bil dans pri nas da naj unmu reče da naj ne hod k se ji bo še bolj snel,v glavnem mi je pa zgleda samo darilce hotel dat in ženska pa nardila tak halo ne vem no jaz se ne morm obnašat do njih k da niso ljudje no zgleda da si bom mogla drugo službo iskat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.2.2011 8:29:53
|
|
|
|
viČipU
|
bibaaaa drzim pestiiii ..... pa ti se kr smej ce pomaga.. nous nc cudna izpadla klarilu ... zapoj si: KAJ NAM PA MOREJOOOOO, niiiiiicccc nam ne morejooooo najbolj jih zbijes na tla d se ti smejis in si srecen ter jim ne das vedit d so se te dotaknili DONS ob 16:oo drzat pestiiiii
< Sporočilo je popravil viČipU -- 4.2.2011 8:30:30 >
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?