|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
3.2.2011 10:33:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vam pa trgaaaaa user posted image user posted image user posted image

WELCOME TO THE CLUB! user posted image user posted image user posted image ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, zakaj se sploh družim z vami? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.2.2011 10:55:01   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WELCOME TO THE CLUB! user posted image user posted image user posted image ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, zakaj se sploh družim z vami? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kire "nore" babe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* družiš se pa z nami zato, da ljudi zavajaš s svojim nickom, pol pa še mene not vpletaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... valda, da se3 družiš ker ti je fajn in ker smo same fajn (s tabo vred) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klarilu in Pujsa migujsa pa sta poskrbeli, da sem se jst en mal javla spet tukaj... :)))

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.2.2011 10:59:27   
ledenka
ufuf, Lunaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

pa ste me nasmejale user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.2.2011 11:04:38   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kire "nore" babe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* družiš se pa z nami zato, da ljudi zavajaš s svojim nickom, pol pa še mene not vpletaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... valda, da se3 družiš ker ti je fajn in ker smo same fajn (s tabo vred) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klarilu in Pujsa migujsa pa sta poskrbeli, da sem se jst en mal javla spet tukaj... :)))

he he no pol se morm še večkrat zmotituser posted image ma ne mi zamert no sam res moj spomin je k ribica,sej k vas bom vse v živo spoznala bo boljš k bom vedela kam ktera spadauser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.2.2011 11:23:18   
viČipU
Čak noris lhk sam prdne.. k ga murko z njegovim sexy telesckom tok prevzame user posted image user posted image user posted image

Se* kuki je zgubu piskote pa jih isce... tko d do tkrt je ViČipU (pa nea mi govorit) user posted image user posted image user posted image user posted image  mene nis dodala..ti iskra al kaj si ze.. ej a to si una ISKRAteL?? user posted image user posted image user posted image  al una iskra k je na palcki.. ti kr povej user posted image

pisuka kdo je zdej ta iskra? SM zBEgaNAAAAA

Klarilu..ti pa treniri d bos celo Vojno in Mir na nohte napisala... pa moje avtomatsko clanstvo je pa zavrnjeno.. kr jz.. ja JZZZ sm edina k sm RESNA ODRASLA pa NIKOL ODBITA zenSKA ..tako da prosim ne me v isti kos metat...

lahko me v lavor ..ne pa v kos...lepo te prosim user posted image user posted image

LUNA  tooooooooo ti kr uletavi nazaj.. je fajn mesecnega sija vidit.. se leps je pa k nas LUNA nosiii (naj se tebe nosii) oooooooo ti kingstoni... pa ju3 moj izpit in je d best mišunga v glavi k mam en đumbus....

ajsi.. a bo kej al nou nc? user posted image user posted image user posted image  ne vem se kaj ampak neki naj bouser posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 3.2.2011 11:27:00 >

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.2.2011 11:44:25   
ledenka
itak da bo, grem zaj nohte porihtat user posted image  mi je en odpadu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.2.2011 11:45:34   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a na nogi??

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.2.2011 11:50:13   
ledenka

smotka user posted image  en se mi je zlomu, pol pa hecno zgledaaaaa user posted image
a na nogi??

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.2.2011 11:53:45   
viČipU
ja nis napisala kje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.2.2011 11:55:00   
Klarilu

a na nogi??

user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj maš ti ta fetiš z nogam nouser posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.2.2011 11:58:53   
Klarilu

Klarilu..ti pa treniri d bos celo Vojno in Mir na nohte napisala... pa moje avtomatsko clanstvo je pa zavrnjeno.. kr jz.. ja JZZZ sm edina k sm RESNA ODRASLA pa NIKOL ODBITA zenSKA ..tako da prosim ne me v isti kos metat...

lahko me v lavor ..ne pa v kos...lepo te prosim user posted image user posted image

ti vičipu a vidiš ga sat, nisi prebrala drobni tisk kjer piše da ni možnosti zavrnitve oz. izključitve tko da nimaš šans you''re stuck with ususer posted image user posted image user posted image sprijazni seuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti si glih tok resna in odbita k jazuser posted image user posted image user posted image user posted image
če verjameš v smrkce  user posted image ti dam, ti dam, ti dam,...... user posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 3.2.2011 11:59:22 >

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.2.2011 12:02:39   
Serendipity
Vikukiličupinka - kaj se tebi iskri? user posted image Kam te te nisem dodala? Pa vidve z klarilu sta vseeee pomeeeeešaaaaaaliiiiiiiiiii! Ali sem pa jaz zdaj zmešano pomešana??? user posted image

Anyway - gliha skup štiha. Zato pa se z veseljem družim z vami. Pa če smo v isem košu ali pa lavoru user posted image user posted image user posted image

ajsi - auč? Aja - a to je bil geliran noht? user posted image Jaz sem s kmetof, tega pri nas ni. Ker ne moreš gelirane nohtke met, ko krave dojiš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.2.2011 12:10:42   
viČipU
klarilu ti si kriva d se men iskre pojavljajo user posted image user posted image user posted image user posted image

k zdej mi pa res ni ama nc jasn... skratka jz sm en pišškuucccuser posted image

se* pa to ma ajsi noht na nogi.. a ne vidis njeno profilno slikco kako noge u luft drziiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.2.2011 12:11:40   
Serendipity

klarilu ti si kriva d se men iskre pojavljajo user posted image user posted image user posted image user posted image

k zdej mi pa res ni ama nc jasn... skratka jz sm en pišškuucccuser posted image

se* pa to ma ajsi noht na nogi.. a ne vidis njeno profilno slikco kako noge u luft drziiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ahaaa, še dobro, da ne  na riti, ko je tak fajn neprijetno na riti končala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.2.2011 12:17:30   
viČipU
d bi jih pa na riti mel, to bi blo pa neki nougauser posted image user posted image user posted image

ritni nohti.. z lahkoto skraspate umazanijo iz skoljke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.2.2011 12:32:31   
Fargesia
o fak...tole je preveč za mojo betico...user posted image

se*, dej mi ti razlož če veš o čem je govora?!!!

una z babami: Štirje ženski čudeži so:krvavijo, ne da bi se urezale, mokre so, brez da bi se kopale, proizvajajo mleko, ne da bi jedle travo in seveda čvekajo neumnosti, ne da bi jih kdo kaj vprašal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ste lunco zbezale na plano!!!

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.2.2011 12:34:06 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.2.2011 13:23:20   
Klarilu
ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorčiuser posted image sem ti poslala prošnjouser posted image
he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je kterauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.2.2011 13:25:14   
Serendipity

ooooooooooo Fargi to si ti nisem vedla sorčiuser posted image sem ti poslala prošnjouser posted image
he he he a vidite a ni to bolj zabaven če je zakompliciran kot pa enostavno,zdej grem stavit da nobena ni 100% prepričana ktera je kterauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hm - jaz vem za vse! user posted image user posted image

Fargi - hehe, dooobeeeer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.2.2011 13:39:57   
Fargesia

jst tud vem za vse...k si sam ti nova...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.2.2011 18:06:59   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst tud vem za vse...k si sam ti nova...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image opice

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.2.2011 18:10:26   
~Biba~
ob večerni kavici, ste mi dale dela..domače branje tu in na fb-ku...ste me pa nasmejale resuser posted image user posted image čist paše po šihtu, ki je trajal od 7 do 5user posted image mam pa zdaj do srede frajuser posted image

ju3 pa mam IUI, obetavno je, obetavnouser posted image ....tak da bom si kar zapomnila te vice, da bo ju3 vse še bolj smešno....pa čeprav se bom smejala kar sama pri sebi, tam na stoluuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.2.2011 19:15:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ob večerni kavici, ste mi dale dela..domače branje tu in na fb-ku...ste me pa nasmejale resuser posted image user posted image čist paše po šihtu, ki je trajal od 7 do 5user posted image mam pa zdaj do srede frajuser posted image

ju3 pa mam IUI, obetavno je, obetavnouser posted image ....tak da bom si kar zapomnila te vice, da bo ju3 vse še bolj smešno....pa čeprav se bom smejala kar sama pri sebi, tam na stoluuser posted image

IUI? Jaz sem pa mislila, da imaš zdaj IVF ali ICSI user posted image

Anyway - bom vneto mislila nate. Obljubim. Tak vneto, da se ti bo kolcalo in da se bo pikica od kolcanja takoj vgnezdila, boš videla!!!!

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.2.2011 21:47:41   
Fargesia
biba, ti si tud na fb? pa sva frendice?user posted image

SREČNO na ekspres seksu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.2.2011 23:33:40   
Klarilu
čer!
bibek good luck jutriuser posted image

jaz sem pa dans čist uničena,do malice je bilo super k sva šle s študentko na kavico k vmes pride varnostnik do mene pa mi da ti voki toki al kaj je že pa mi reče zdej pa poslušiuser posted image pa k mi "moj varnostnik" reče če se nč ne pride pozdravit omg jaz sem mislila da bom umrla od smehauser posted image user posted image tko da sem ga šla pozdravit in potem delat,k pol okol pol 20. prleti varnostnik pa reče da ma neki zame pa da mi bo prineseluser posted image men nč jasn povedat pa tud ni hotel in k gre pride do mene moja nadrejena in me napizdi v nulo da kaj se tle pogovarjam z varnostnikom pa da se ne smem,pa tko naprej,....pa ji povem da je model prišel sam do mene in da kaj naj nardimuser posted image omg k se je ženski čist snel,tko da k je ona šla neki zadi v skladišče sem hitr skočila do tega k je bil dans pri nas da naj unmu reče da naj ne hod k se ji bo še bolj snel,v glavnem mi je pa zgleda samo darilce hotel dat in ženska pa nardila tak halouser posted image ne vem no jaz se ne morm obnašat do njih k da niso ljudje nouser posted image zgleda da si bom mogla drugo službo iskatuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.2.2011 8:29:53   
viČipU
bibaaaa drzim pestiiii .....user posted image user posted image user posted image user posted image  
pa ti se kr smej ce pomaga.. nous nc cudna izpadla user posted image user posted image

klarilu ... zapoj si: KAJ NAM PA MOREJOOOOO, niiiiiicccc nam ne morejooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  najbolj jih zbijes na tla d se ti smejis in si srecen ter jim ne das vedit d so se te dotaknili

user posted image

DONS ob 16:oo drzat pestiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 4.2.2011 8:30:30 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?