|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
31.1.2011 11:10:07   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

user posted image ajsi važn je namenuser posted image tko da hvalauser posted image to slikco si bom pa sama kupila k moj je totalni idiot in če bom njega čakala bom prej grob dočakala k pa da mi jo bo on kupil

user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.2.2011 0:03:45   
viČipU
user posted image

happy b-dayuser posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.2.2011 1:41:47   
Klarilu
vičipu joj ej pa k že misliš da me ne moreš bolj presenetit mi dobesedno tla spodmakneš,ne morm ti povedat kolk si me ful ful lepo presenetila z mms-om z minutko čez polnočuser posted image user posted image jaz sem se začela kr smejat res k mu ful pomen,pa moj pride pa jaz vsa nasmejana povem da si poslala mms za roj. dan pa me pogleda pa reče aja no vsenajboljše pa enga lupčka da in je šel spatuser posted image anyway pustmo cepca user posted image res najlepša ti hvala da sem lahk tvoja prijateljica!!!user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.2.2011 8:30:41   
viČipU
hehe user posted image user posted image
ja ViČipU je je eno cudno bitje user posted image user posted image user posted image

vazn d dons prezivis dan, kar se da lepo user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.2.2011 9:31:33   
ledenka
larilu, ekola user posted image  vse najnajnajboljše, veljajo včerajšnje želje user posted image  ti pa dodatno želim še kake lepe učke, da ti popestrijo današnji dan user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.2.2011 10:31:18   
~Biba~
Vsega toliko da boš srečna, Klarilu!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.2.2011 13:47:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Vsega toliko da boš srečna, Klarilu!user posted image

Ma kak lepo napisano. Manjka le še moj podpis! user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.2.2011 16:40:57   
viČipU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok ste odpulene user posted image user posted image

jz mam pa nocno dons z ucenjem user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.2.2011 23:20:52   
Klarilu
k že dan ne more bit bolj "prečudovit" mi pol še tašča dans napiše k sem jo včeri dol  iz fb ja skenslalada marsikomu ni všeč moje pisanje,da zdej sem pa še njo vrgla dol tko k sosedo tko da zdej naj ne pričakujem da bova prijateljiceuser posted image pa če za drugo stvar je pa ne bom skenslala (to je mislila tamala dva)user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.2.2011 10:13:02   
ledenka
jutro!

user posted image

naj bo današnji dan lepši...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.2.2011 11:12:59   
Klarilu
dan ajsi
ja upajmo da bo kej lepši jauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.2.2011 11:54:07   
ledenka
naj te kake lepe učke presenetijo user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.2.2011 12:00:48   
Klarilu
jah bomo videl,sam dvomim da bo kej bilo,prvo morm sploh videt če je moja poslovodkinja dans kej rekla včerajšnji da se ne bi smela dret name pa take fore,k če je potem dvomim da bo dober danuser posted image pa tok se mi nič ne da dans da je kr joj,pa še vem ne kter varnostnik mi bo dans družbo deluuser posted image sam upam da ne bo en ta star k un mi je pa kr neki,k se z vsemi štekam sam ta model je pa čist razred zaseuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.2.2011 12:56:52   
viČipU
user posted image

dobr teeek user posted image user posted image

klarilu.. cez en uhelj not pa cez druzga ven..pa bo svet lepsi user posted image  user posted image

ajsi.. zdej bo ze cas za popoldansko kavico a ne user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.2.2011 16:15:05   
LuNa73
Klarilu in Vičipu... hvala vama za smeh na FB-ju...pa čeprav sem od le-tega skoraj s stola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.2.2011 17:18:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Klarilu in Vičipu... hvala vama za smeh na FB-ju...pa čeprav sem od le-tega skoraj s stola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mene, draga sekicu

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.2.2011 17:19:33 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.2.2011 17:36:47   
sonček33
Ma face ste. user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.2.2011 22:59:42   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

I mene, draga sekicu

ok jaz ne vem več ktera je ktera,tko da zdej vem pa samo za pigija/kukija al vičipuja karkol že user posted image solit se pejteuser posted image user posted image user posted image zdej pa rabim en plonk ceglc  da bom vedla ktera je kterauser posted image in to resno mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.2.2011 8:28:20   
viČipU
user posted image

hja kaj bi ve brez moje doze vitaminov user posted image

pa gremo babure moje...eno srecanje udart!!! drgac bom namest vitaminov sam se murkota gor limala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.2.2011 8:35:31   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

user posted image

hja kaj bi ve brez moje doze vitaminov user posted image

pa gremo babure moje...eno srecanje udart!!! drgac bom namest vitaminov sam se murkota gor limala user posted image user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image   plis don't do thatuser posted image user posted image user posted image

tkole jaz predlagam po 10. k takrat dobim plačouser posted image pa še dopoldne sem drug teden tko da to bi šlouser posted image sam da ne bomo spet zdej govorile pol ne bo pa ničuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.2.2011 9:50:17   
Fargesia

I mene, draga sekicu

ok jaz ne vem več ktera je ktera,tko da zdej vem pa samo za pigija/kukija al vičipuja karkol že user posted image solit se pejteuser posted image user posted image user posted image zdej pa rabim en plonk ceglc  da bom vedla ktera je kterauser posted image in to resno mislimuser posted image

jaz sem una z babami user posted image

ps: sej govorimo o isti stvari, ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.2.2011 9:52:30 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.2.2011 10:03:23   
viČipU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vam pa trgaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.2.2011 10:16:53   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

I mene, draga sekicu

nč ne vem več sploh o čem je že govorauser posted image user posted image user posted image tko da sploh ne vem če sem vse dodala na nov profiluser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.2.2011 10:17:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

I mene, draga sekicu

Zdaj si pa ti mene zgubila... user posted image

Klarilu - hitro švingelajse delat!

Kuki - come back, baby come back - mene bo ta tvoj novi nick ubil! Z Murkom pa kar ne grozi. Na moji strani je Chuck Norris - I'm under his protection. In Čak kadarkoli Murkota premaga! Verjemi!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.2.2011 10:17:50   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vam pa trgaaaaa user posted image user posted image user posted image

WELCOME TO THE CLUB! user posted image user posted image user posted image ne rabiš nobene članske kartice k si že avtomatsko včlanjenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?