|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
27.1.2011 18:40:40   
Nončika
ženskice, vse se obrača na glavo. v službi je kriza, buh, sem jezna. pri možeku tudi v službi ni naj haj.

spet sem dobila pogodbo samo za določen čas, pa še to samo za 2m. jao, jao. sem se že aktivirala in probam iskat drugo službo. sem že danes dobila odgovor, da grem naslednji teden na razgovor.
pri možu bodo pa odpuščali. jao, samo upam, da ne bo on med njimi. veze aktivirane, pospešeno. bomo vidli kako in kaj bo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
27.1.2011 22:39:31   
Serendipity
Nonči - vem kako je to... :S Fse ide vrage ... Držim pestke za službico! Za tebe pa možeka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.1.2011 6:36:57   
Klarilu
jutro!
nisem glih ne vem kolk dobre volje k sva se včer (spet)z mojim spičila k grem dans s sosedom na kavo in bo moral it on po tamala dva in je to cel problemuser posted image pa najhuj je pa to k je pribl da mu nisem povedala kater dan sem se zmenila za pijačouser posted image pol se mi pa upa še rečt da se ful ne pogovarjava več in mu povem da sevede da ne če gre pa spat takoj in glej ga zlomka ura bila 20.15 in on je že spaluser posted image user posted image huj k da bi bila s penzionerjemuser posted image user posted image pa ob 2 tamala joka pa sem mu rekla da naj gre 1x pa on jo uspavat,ma to bo to je vstal in pol se začel dret nanjo da kaj ji je in zakaj ne more spatuser posted image tko da če bi imela v tistem trenutku kij bi ga definitivno uporabila in če mi ne bi bilo treba tamale pomirit in uspavat bi ga zbrcala k kanto za smetiuser posted image

takle mam,žalost in pol za roj. dan vem da mi bo dal darilo in bo potem sppet mislu da se mu bom zahvaljevala tok kot da bi mi dal polovico sveta za darilouser posted image namest da bi kdaj kaka lepa beseda padla al pa objem ne pa darilo k mi tist več pomen k pa dariluser posted image

user posted image glede faxa ne skrbi bo šlo,boš videla,tako kot se ostale stvari popravljajouser posted image user posted image
nonči upam da se bo vse vredu izteklouser posted image
se* kje si ti moje sonce tle mene zapostavljašuser posted image user posted image kaj kej počneš?
ajsi kako je mali M?kaj že kej novega zna?

no zdej se grem pa zrihtat pol pa tamala dva zbudituser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.1.2011 10:36:24   
Serendipity
Klarilu - mah, sem oki doki Le lenuhec za RR user posted image user posted image user posted image Uh, tvoj ma pa res ideje user posted image Zgleda, da  s tvojim res rabita en oreng pogovor. Tak iskren in brez dvigovanja glasu. Čas zase. Malo bodi faca in vama zriktaj kje kakšno kopel za dva - sprosti in še zbliža vaju... Mogoče si lahko to podariš sama sebi za rd... Moške se da spremenit in prilagodit le čas je potreben, volja in najti način, da ne čuti oz misli, da ga hočeš zdaj spremenit v neko copato...

Nekaj sladkega za začetek:
user posted image

Zeleno, zeleno, zeeeleeenooo:
user posted image

Pa kofetkanje tajm:
user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.1.2011 12:03:59   
ledenka
ooooo, tako kavico bi rabla zaj. s takim cukrom user posted image

klarilu, tvojga je treba enkrat ornk z gajžlo po glavi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.1.2011 14:35:40   
viČipU
user posted image user posted image vsem helooouuu user posted image user posted image

klarilu gremooo v napad..en sexy periuck gor pa ga napad user posted image user posted image user posted image  pa mu dej tinte pit... user posted image  bo prec mir v bajti user posted image user posted image user posted image

se* hvala za caj, sem koncn prsla na racun, hahah user posted image user posted image user posted image kako diploma??

ajsi kako je blo na babjem veceru??

nonci ..tezko je, vrjamem..ce bi lahko bi pomagala.. tako sem ti pa lahko samo v oporo in te probam v dobro voljo spravt user posted image  s kaksno mojo odpuleno zgodbo.. k jih mam veliiikkk user posted image

aqui.. vesela zate d raste trebuscek.. morila te pa zdej v tem lepem obdobju k ga mas neee booomm ... itak sm pa ze boljs user posted image

biba..kdaj zdej navijam no.. jz bi skakala pa migala zateeeuser posted image

HVALA VAM VSEM se 1x.

moja kratka obnova:
prejsn tedn-pakirala
2dni vmes uzivala v cartanju (vec napisem pol)
ta tedn-urejala papirje

konec: uredila vse. Zdej je pa to to in se lahko zacne novo zivljenje

sedanjost:
sluzba: v iskanju (upam d cim prej)
zdravje,pocutje: se izboljsuje user posted image
ljubezen: ufff.. dolga zgodba.. to vam bom privat napisala ce bo ktero zanimal user posted image user posted image user posted image
fax: una2 izpita k sm ju cakala ... rezultati so tuki..(9,10)...... pa un izpit iz prejsnga tedna.. 9 user posted image user posted image
saj neki, a ne user posted image user posted image

tko d naj se nadaljuje v tem ritmu pa bo vas kuki/vicipu srecen...

najbolj srecna sem pa ker mam vas v mojmu zivljenju
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 28.1.2011 14:36:18 >

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.1.2011 14:41:40   
ledenka
od tazadnjega staka so mi kr user posted image  pritekle user posted image  

pa itak da me zanima, pošlji na ZS user posted image  

babji večer je bil pa fajn, sicer nas je prišla sam polovica, ampak vsaj mal sem možgane preluftala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.1.2011 15:12:28   
Serendipity
kuki - ta zadnji je res super za prebrat. Pa tudi vse postalo! RULAŠ mala, RULAŠ! Hm - love story? Let me be the one to read it. Moja diploma - ah, začarani krog is back. Predolga zgodba. Pa brezvezna. Le tri korake vstran je. Pa se mi zdi milijon kilometrov. user posted image user posted image user posted image Sem na pol poti da pošljem vse v pm... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.1.2011 17:15:56   
~Biba~
hej hej...

no prvo jaz...čeprav so nas pri slovenščini učili, da ko naštevamo, je jaz vedno na koncu UZ je bil v redu..oba jajčnika delata s polno paro...folikli rastejo...naslednji UZ v ponedeljek. do takrat pa se gonalim naprej

klarilu...hmm..nočem bit nesramna, a kaj ko bi raje zrihtala varstvo za tamali2, in bi se namesto s sosedom, podala na pijačko/izlet s tvojim, ter se poskušala tam malce pogovorit...mogoče pa kako razvajanje v dvoje, kot je predlagala Se, tudi ne bi škodilo, ali?

nončika, te be pa že dolgo nisem brala držm pesti, da se bo na koncu vse dobro izteklo s službo...čeprav dandanes, smo tak vsi v isti godlji.

akvica...pobožaj bušija...upam, da pridem hitro za tabočeprav buši je že velik, od hrane

vičipu dobra obnovase bere tako, kot poteka tvoje življenje trenutno...hitr, polno novih presenečenj, a vedno pozitivno, pa še tolko dobrih ocen čakam na branje v ZS najbolje da ga kar v wordu napišeš in razpošlješ

Se vem kako se počutiš...veš da še je tak malo, pa da je kakih 10 izpitov blo težjih, pa se še vseeno negi nekaj zaštrika, pa enostavno ne gre in ne gre naprej....a še preden se zaveš, imaš v roki vezano diplomo, čakaš tisti občutek olajšanja, a ga ni...meni je komaj na podelitvi, pol leta po koncu vsega kliknilo...da zdaj pa je to to...kaj pa naj zdaj začnem sama s sabo, je blo prvo vprašanje...še danes ne vem odgovora pa če poglednem nazaj, saj ni blo tak težko, kot se je v tistem trenutku zdelo, čeprav sem vse skupaj par krat poslala v p.m. ....če rabiš kakšno pomoč, javi

ledenka babji večer? kaj ste počele? razen tračale, in kofetkale

živa, uživaš?

ostale babnice...lep večer, pa hitro kaj napisat

Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.1.2011 17:36:15   
Klarilu
ah kaj k se mojmu ne da,pa dobim odgovor kot kaj pa si ti zdej tle da bom jaz šel user posted image ma sej mislim da vičipu najbolj ve kako je tole,sam da se bom zdej jaz rihtala neki in sebe spreminjala k je njega neki pičil no go,taka sem zdej pa love it or hate it user posted image za nobenega se ne bom spreminjala ker bi s tem ubila del sebe kar bi me sam še potrlo in bi verjetno kmalu srečala dno kar pa se ne gremuser posted image

vičipu čestitke za ocene in pa lahk samo rečem i told you so tko bravo bejbiuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
29.1.2011 7:59:19   
Klarilu
jutro!
mi smo že budni no tamala spi,moj pa spi (spetuser posted image ) na kavčuuser posted image
zdele se počas pripravljam za v službo,pa za moj roj dan delam cel danuser posted image tko da upam da bodo res bejbe ok nobena slabe volje al pa kej,vem pa da me bodo poljubčkale k noreuser posted image včeri je bil pa šef varnostnikov v dop. izmeni pa je kar sam prišel do mene pa se začel pogovarjat user posted image pa k se naj ne bi smel sam zgleda da se mi ne morejo upretuser posted image user posted image drugač sem mela pa že takoj zjutri modela k je reku če bi njemu nudila osebno nego,tko mal za pretipat pa tkouser posted image in jaz njemu vsa nasmejana povem da če že hoče da se ga dotikajo pa to da lahk varnostniku rečem in ga bo pretipal in preiskal tko da ni problemauser posted image user posted image un pa pol aja ne ne sam te čevlje bi user posted image user posted image omg k bi bil vsaj luštn tko pa tm en debiluser posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 29.1.2011 8:06:37 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
29.1.2011 8:41:58   
miklarom
dobro jutrouser posted image
user posted image

user posted image  

samo za vas dobra kavica, za lepši danuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.1.2011 9:35:31   
viČipU
user posted image

d se mi ne prehladite user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.1.2011 11:37:12   
~Biba~
jutro...kako lepo je bilo brati...najprej kavica, potem pa še je poskrbljeno z azdravje...kaj čem več....naredite si lepo soboto

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.1.2011 11:59:30   
Anonimen
Jst bi tud kej več vedla user posted image KukI???!??! user posted image

Mi smo po starem... Spet razmišljamo o selitvi user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
30.1.2011 7:36:28   
miklarom

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
30.1.2011 14:41:45   
ledenka
hvala za kavico user posted image  moram it kaj kosilo skuhat... bo pire, roastbeef in brokoli, pa solata.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
30.1.2011 17:10:38   
~Biba~
mikla hvala za kavico...
sem si lih skuhala en metin čajček...paše nekaj toplega, po dolgem mrzlem sprehodu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
30.1.2011 20:28:56   
Nončika
ženskice super ste. hvala vsem za podporo.

klarilu, hehe še lastnega imena nisem dobro napisala. sem morala popravljat. hehe. tvojga bi v rit brcnila, pa mojga tudi pogosto. pašeta v isti kontejner. hehe. edino te poskrbi za deco, če sem v službi. če pa sem prisotna, ni šans. eh, naši moški.

biba, super. le tako nnaprej.

živček, selitev? kam pa?

vičipu, supr za ocene. jeeeee!!!!!!!!!

seki, ti pa hitro spacaj to diplomo. ni šans, da je ne bi. jaz sem zadnje izpite tako polagala. ko polžek. ampak pri diplomi sem pa že mela pomoč. tamalo v bušiju. zato sem pa pol hitreje spacala to diplomo in zaključila z faksom.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
31.1.2011 7:53:07   
viČipU
user posted image

jz vam rogljicek pojem.. ve pa kapucin napadte :D user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
31.1.2011 8:48:56   
Klarilu
jutro

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
31.1.2011 9:53:37   
ledenka
Klarilu ma pa rojstni dan user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, draga moja, ti želim pridne in zdrave otroke, uvidevnega in ljubečega moža in tiho taščo user posted image

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
31.1.2011 10:21:34   
Klarilu
ajsi 1 dan si prehitra k ga mam jutr,ampak vseeno hvala ti!user posted image pa hvala za slikcouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 31.1.2011 10:22:17 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
31.1.2011 10:22:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

ajsi 1 dan si prehitra k ga mam jutr,ampak vseeno hvala ti!user posted image
u šit user posted image  še nisem bla dans na FBju pa ne vem user posted image  

no, želje veljajo že od danes user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
31.1.2011 10:32:46   
Klarilu
user posted image ajsi važn je namenuser posted image tko da hvalauser posted image to slikco si bom pa sama kupila k moj je totalni idiot in če bom njega čakala bom prej grob dočakala k pa da mi jo bo on kupil

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?