|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
19.1.2011 12:26:35   
Klarilu
miklaromček nč ne bom jaz grabila more kdo drug meneuser posted image pa jaz da se slinim ne rabim da je mišičast sam učke ma lahk take da dol padeš kot moj varnostnik pa bo že polovica dela narejenegauser posted image user posted image pa tale model pevc jaooooooo učke omg omg omg,
http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28&NR=1

ja ja tale bejbika notr v bauhija bo pa lepo čičala pa počakala dokler ne bo ura da lahko pokuka na planouser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.1.2011 12:53:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

user posted image jaz mam vžigalnik pa zato če mi ključavnica zamrzne pri moji karjolci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma to ni smešno,smešno je k nč ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image k sem segrevala 10 minut pa ni nč pomagal tko da sem se mogla skoz prtljažnik spravt v avto omg ne bom pozabila k sta pol dva luštna prišla pa čist za ritjo mi parkirala omguser posted image

maš en sprejček za te primere user posted image

jaz mam pa nove uggice user posted image  sem jih naročila že decembra pa šele zaj dobila user posted image  

so pa udobne in tople, lih za naslednje dneve, ko bo mraaaaaz in sneeeeeg user posted image  

miklca, nič bat, sej v naslednjih mesecih boš v glavnem dajala kri, lulala, pa UZje ti bojo delal. no, pa še cukrano vodo boš pila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.1.2011 13:07:37   
Klarilu
ajsi sej mam sprejček ampak v avtuuser posted image user posted image user posted image tko da mi ni nič pomagal to da ga imamuser posted image user posted image user posted image
zdele se počas pripravljam za v službo,čeprav se mi ne dauser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.1.2011 14:03:27   
ledenka
pr men pa še 2 uri, pa grem...

je pa zunaj megla za user posted image

klarilu, previdno vozi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.1.2011 9:35:15   
ledenka
jutro!

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.1.2011 10:55:24   
viČipU
zdej je pa mene zlomil... prsl za mano..pa vsa sporocila k sm jih v tem casu dobila.. user posted image user posted image

pa se izpit mam dons user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.1.2011 11:10:57   
Serendipity

zdej je pa mene zlomil... prsl za mano..pa vsa sporocila k sm jih v tem casu dobila..

pa se izpit mam dons

Miši, saj bo. Najprej boli kot satan, da misliš, da te vsak dih ubije, ampak počasi bo šlo skozi. Te stvari morajo boleti, da jih lahko prebolimo. To je neke vrste katarza srca. Vdihni in izdihni. Na prvem mestu si ti. Ko j* izpit. Če bo šel bo šel, če ne ne. Ko boš tam zapri vrata vsemu in mislil le na izpit. In ga odpikaš na ta način ali drugačen. Ni važno. Saj je le izpit.
Ampak stvar, ki je v srcu pa mora priteči skozi solze, to je njeno usoda. Ampak verjemi, da bo čas prinesel blažila in bo lažje. Naredi kar ti prija - ali se pogovarjaj z njim, mu odpiši ali pa skenslaj vse (če ti paše popoln odklop). Na prvem mestu bodi ti. Pomisli na vse argumente, ki sta jih naštela zakaj ne spadata skupaj. Če sta jih našla - so. In če so 'krivi', da sta narazen morajo biti res močni. In mogoče vaju bo čas zbližal nazaj. Mogoče le morata vsak pri sebi naredii korak naprej - in bo vajina zveza spet lahko zacvetela.

Dekle visoko dvigni glavo.
Izprsi se.
Saj zmoreš.
Včasih se stemni, toda spet pride jutro ...
Ohrani plamen upanja.

Moj najljubši citat, ki me dostikrat pelje skozi najtemačnejša obdobja. Zmoreš! Močna si! In Čudovita draga moja VičiPu!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.1.2011 11:19:17   
ledenka
se*, to si pa super lepo napisala! user posted image

kuki user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam velik objem, drži se danes in z vsakim izdihom naj gre žalost iz tebe.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.1.2011 11:19:44   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

zdej je pa mene zlomil... prsl za mano..pa vsa sporocila k sm jih v tem casu dobila..

pa se izpit mam dons

Miši, saj bo. Najprej boli kot satan, da misliš, da te vsak dih ubije, ampak počasi bo šlo skozi. Te stvari morajo boleti, da jih lahko prebolimo. To je neke vrste katarza srca. Vdihni in izdihni. Na prvem mestu si ti. Ko j* izpit. Če bo šel bo šel, če ne ne. Ko boš tam zapri vrata vsemu in mislil le na izpit. In ga odpikaš na ta način ali drugačen. Ni važno. Saj je le izpit.
Ampak stvar, ki je v srcu pa mora priteči skozi solze, to je njeno usoda. Ampak verjemi, da bo čas prinesel blažila in bo lažje. Naredi kar ti prija - ali se pogovarjaj z njim, mu odpiši ali pa skenslaj vse (če ti paše popoln odklop). Na prvem mestu bodi ti. Pomisli na vse argumente, ki sta jih naštela zakaj ne spadata skupaj. Če sta jih našla - so. In če so 'krivi', da sta narazen morajo biti res močni. In mogoče vaju bo čas zbližal nazaj. Mogoče le morata vsak pri sebi naredii korak naprej - in bo vajina zveza spet lahko zacvetela.

Izprsi se.
Saj zmoreš.
Ohrani plamen upanja.

Moj najljubši citat, ki me dostikrat pelje skozi najtemačnejša obdobja. Zmoreš! Močna si! In Čudovita draga moja VičiPu!

hvalaaa user posted image

sej sm na fb-ju dala komad k je direkt zame...
k bi me poslusu pa upostevu kar sm mu dobra 3 leta skoz govorila d nism samoumevna.. d me naj ne ignorira, d me naj VIDI, sam pac ni.. pa sva se ohladila..hudo mi je kr je zame prijatu,..pa k vem d trpi. k dobivam sporocila, kako mu je zal d je prepozno vidu ipd. ..sam sem mu poleti dala se eno moznost.. pa razbito vazo je tezko spet nazaj skp spravit. amapk ce se samo en trudi ne gre. tko d tud jz nism konc koncev mogla vec.

glede citata..izprsi se...(nimam kaj d se izprsim user posted image user posted image ) jezik lahko pokazem in grem po novi poti dalje.
Drgac je pa Se* vse kar sm tkrt na terapiji zvedela...res!!!! in se uresnicuje.

Sej d ne bos mislila hudo mi ni zto k b bla se z njim, pac pa zto k bo zdej mogu sam sebi usodo krojit, zdej je blo vse na men. vesela sm d sm lahko 7 let prezivela z njim, v dobrem in v slabe (se velik naucila) sam ce ne gre vec ne gre.

hvala za vse lepe besede in oporo..sej bom se rabla kej user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.1.2011 11:54:20   
~Biba~
vičipu user posted image user posted image za tak korak res potrebuješ pogum. Drži se!
Je Se* ful dobro napisalauser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.1.2011 12:08:55   
Fargesia

Izprsi se.
Saj zmoreš.
Ohrani plamen upanja.

moram se oglasit...tole si meni enkrat na zs napisala...neki let nazaj in od takrat je na mojem hladilniku!user posted image

vičipu
, OBJEEEEEM!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.1.2011 13:22:20   
viČipU
user posted image

hvala vam... zdej pa nehat o tem pa kaksne lepe teme :))

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
21.1.2011 6:46:27   
Klarilu
jutro!
vičipu jaz te bom pa spet okregalauser posted image punce kaj moramo narest če smo slabe volje??? call me or sms me!!!! pa vičipu ti bi pa res lahko vedela no,k pol je pa men tkole hudo k vidim da me ni bilo zraven k si rabila ramouser posted image pa še mislila sem nate v službi če ti naj sms pošljem al ne k nisem vedela ob kteri uri imaš izpituser posted image

Se* tist si pa res ful lepo napisalauser posted image

včeri sem tok delala da sem še dans fertik,več k 500 ta velikih škatel premetat,odpret,škatle s čevlji vn dat,pa v trgovini vse prestavtuser posted image tko da se mi je tok vrtel da 1x sem v betonski steber se zabila (sm sodelavko ful prestrašila sam kaj čš če je bilo kr iznenada),potem ta drugič in ta tretjič v polico prbila k se mi je stemnil in sem bila že mal prepozna da bi se prjela kje,ta četrtič v pa štangouser posted image user posted image pol sem še krvavet spet začela,pa zdej je nehal sam boli me pri jajčnikih pa spet k sam satan tko da pojma nimam al se ponavlja al neuser posted image ma kr neki v glavnem včeri mi definitivno ni bilo dolgčas

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
21.1.2011 9:16:13   
ledenka
jutro!

user posted image

mam danes dopust, gre M pogledat stare starše user posted image

larilu, bom fejst huda! pazi nase!

kuki, kako je šel izpit?

< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.1.2011 9:17:05 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.1.2011 9:51:10   
Klarilu
ajsi sej pazim sam če je treba delat pač moram in ni drugeuser posted image zdele sem si pa barvo na lase dala,tko da čakam da mine dobre pol urce pol pa umit in že pripravit za v službouser posted image

kolk pri nam piha za znoretuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.1.2011 9:55:32   
Klarilu
evo tale je pa za mojga vičipuja
user posted image
tale za ajsi
user posted image

ostale se lahk pa pod nos obrišete k nč ne pišeteuser posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.1.2011 10:21:11   
miklarom
klarilu - jest bi tud enga mela, čeorav zdej nič ne smemo sexat, sam gledam jih pa lahko to mi pa niso prepovedaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.1.2011 10:29:24   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

klarilu - jest bi tud enga mela, čeorav zdej nič ne smemo sexat, sam gledam jih pa lahko to mi pa niso prepovedaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa lahk pa neuser posted image žalostuser posted image user posted image tko da ok jih bova skup gledale če že nč druzgauser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.1.2011 10:32:04   
viČipU
ok, napisem cel roman. dam poslji... in mi napise we are sorra... hahahuser posted image user posted image user posted image

ampak se ne sekiram... bom pa se enkrt, sicer ne bo isto ampak se ne daaamm user posted image user posted image user posted image

no pa zacnimo (bi reku Hugo) user posted image user posted image

ajsi hvala ti za caaaj k si se spomnla tud nameuser posted image , pa glej d mi bos na fb kaksno slikco dala od M. d vidm kaksen je ze zdej. Sej mi lahko na zid prpopas, k mam itak sam 9 prjatlov pa se od tega se skor vse med sabo poznate user posted image

larilu ni panike ce mi nisi v obliki sms-a/klica stala ob stani. Si bla v telepatiji user posted image user posted image user posted image user posted image  tko d se ne sekiriiiii user posted image
drgac pa pazi nase pa ne bit tok ŠTORASTAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hecam se, drgac pa res pazi nase in na zdravje..sej ves.... pa vprasanje... A ZAJTRKUJES?

jz mam tud ful skatl k dons cez kaksno urco zacnem pakirat... tra la la user posted image  polna optimizma in nasmejana... the old KukI is back user posted image

HVALA VAM VSEM SE  1X, ste najboljse in rada vas imamuser posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 21.1.2011 10:34:08 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.1.2011 10:58:18   
Klarilu
vičipu glih sem popapcu sendvič user posted image
joj kaj sem jaz našla na netu
user posted image
user posted image
user posted image
omg so mi hude vse sam itak kej tazga pri nas ni možno dobit k je mal takih k bi si upal to nase dat oz. niso tok nori k jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.1.2011 17:27:26   
Serendipity
buhdej!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
22.1.2011 14:50:12   
Klarilu

buhdej!

hello!

Neposredna povezava do sporočila: 1222
22.1.2011 15:48:54   
Klarilu
pr men vsi spijo,z mojmu sva se že itak dans ene milijonkrat spičila tko da ful fajnuser posted image
zdele mal učhe hranim s svojim fetišem user posted image žabice jao sam akj k se to pri nas nič ne dobiuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.1.2011 17:35:38   
Klarilu
it's me again!
evo moji nohtki že ready no še na drugi roki je treba zrihtat,ampak zdej me je moj ying al sem jaz ying sej ne vemuser posted image anyway navdihnil k je bil cel vikend v mislih kako je tko da bo zdej ta teden pa zmeri z manouser posted image
user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
24.1.2011 5:52:33   
viČipU
bos se men nohtke nrdila user posted image user posted image  kok so lepii ..

jutro... user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?