|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
15.1.2011 8:26:51   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kukiiiiiii user posted image  a mene pa nimaš nič rada, jaz pa tebe tak fejst? šmrc šmrc user posted image  pa ne me vzet resno user posted image  ta vikend nimam pojma... mogoče v ZOO, bomo videli, kako bo vreme

Tebe moja draga ajsi.. sakam (tko k magnifico poje) ti si edina k si mi prsla svojo strucko pokazat tko d ostale k mi jo niste pokazale v zivo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image le glejte d mi jih bosteuser posted image user posted image user posted image

ajsi kaksni A,B,C-ji so to?? mors ti to mal vec men zaupat :))

klarilu... jest jest jest :)))

ostale mate pa debel minus user posted image user posted image user posted image  k se ne javiteeee

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.1.2011 9:17:04   
Anonimen
Ajsi jst sem za še enga mulčka in za to, da ostaneš tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene na javljanju... Smo super, tamala je pridna, le ponoči mi je danes bruhala in mal prejle še polila po papici user posted image Mi je to mal čudno vse skupi, ker Žiga ni nikoli polival user posted image
Dojilje... Zgleda da mi mleko usiha user posted image   Sem zdelje že drugi podoj iz obeh jošk nardila user posted image   Al je to normalno? user posted image   Sem pa dva dni nazaj mela tok mleka, da sm komi zdržala, da je tamala se zbudila, da sem pršla mal k sebi user posted image
Čajček že vem, da morm pit, kaj pa še predlagate?

(odgovor članu viČipU)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.1.2011 9:44:40   
Serendipity
živa - jaz sem pila ogrooomno tekočin (res ogromno) Hippov čajček za dojenje je pri meni rulal, počitek (vsaj na začetku) in ne sekiraj se, če občasno usahne. Potem naj papca pač na obeh in večkrat. Tu je poundba zelo odvisna od samega povpraševanja. Kar se pa bruhcanja oz polivanja tiče - eni so pač bollj nagnjeni k temu. Kolegici so predlagali, da maleni čim večkrat kupček podere, da leči na dvignjeni podlagi in da čim večkrat pase kravice (npr med previjanjem obrni na trebuščka za nekaj sekund).

aqui - iiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPA!

Učipiču user posted image (sorry, ampak mi lenoba preprečuje iskat pravilen zapis tvojega nicka user posted image )

ajsi - hm... varinata O (otrok) - mogoče te bo pa kasneje čakala lepša in ugodnejša priložnost? Daj družini prednost. En otrok zraven je tudi sprememba user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.1.2011 9:47:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.1.2011 10:43:03   
viČipU
nema lenobe user posted image user posted image

gremo skakat gori doli naokoliii user posted image user posted image  pa ti mene zafrkavas z mojim hiperkulci nickom a?? cak se cak, bom svojo metlo dala pod rit in prletela k storklja v vaso republiko.. user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.1.2011 14:54:07   
ledenka
kukiiiii, lav juuuuuu user posted image  v kerem koncu zdaj delaš, da vidim, če se nama rata za kak čajček zmenit?

se*, ja, projekt O... če bo ratalo, bom vesela. ampak sva se zmenla, da gremo sam na natur varjanto. in nočem več odlagat projektov zarad KajPaČeBomTakratNoseča. če bom, bom, če ne, pa so vsaj načrti, kaj naredit, da bo življenje zanimivejše.

živa, ti pa počivaj in dosti pij! jaz sem na začetku popila po 5 l na dan, da se je dojenje vzpostavilo.  

larilu user posted image  kolk si suha! pazi nase, slišiš!

je pa danes leeeeep sonček in je kar pregnal temne oblake v mojih mislih user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
16.1.2011 13:17:24   
viČipU

kukiiiii, lav juuuuuu user posted image  v kerem koncu zdaj delaš, da vidim, če se nama rata za kak čajček zmenit?

ajsi nikjer..k iscem user posted image  hvala kr me lovas user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.1.2011 13:51:20   
Klarilu
dan!
ajsi sej se pazimuser posted image mi  je pa všeč da se moja kostka vid user posted image pa raven trebuhuser posted image sej bi verjetno se mi lepo trebušček izklesal če bi delala trebušnjake ampak se mi jih ne da k vrjetn še 1 ne bi naredila k nimam tok energijeuser posted image
vičipu glede hrane hvala enako user posted image ti moj sunhine kaj počneš glede na to da je vzuni še en sonček?
Živček glede mlekca ne skrbi to maš dneve k ga pride manj al pa pikica več poje tko da ne takoj obupat da mlekca ne bo tko da kr optimistično naprejuser posted image

mene je pa včer moj razočaral k sem mislila da bo tamala dva v službo mi pripeljal,pa da sodelavke vidijo moj sončka pa mi pol prbije pa tle bo sonček vi boste imel pa meglo user posted image k da sem pa jaz pi.... dim kolk me je razkuril,ej ampak res nouser posted image pol pa še mojga varnostika ni bilo user posted image   pol k sem šla pa med malico na kavo so pa še name pozabil tko da sem 10 minut kavo čakala user posted image   ampak ok je natakar prišel in se opravičil (sej če ne bi imel učke da dol padeš in pa luštn viber pol bi ga nadrla tko pa user posted image   pol k sem šla pa da plačam je pa drug rekel da ni nič za plačat k je pozabil name user posted image ful lepo čeprav jaz raj plačam k se je itak opravičil in mi je to dovolj samniso hotel vzet denarja tko da ful lepa gesta.sam kakšne učke ima model jaoooooo,se vid da sem bila v bolnici k sem imela same mame zdej pa v službi vidim same lepe učke user posted image   zgleda da morm za nazaj nadoknadituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 16.1.2011 13:52:21 >

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.1.2011 14:35:45   
viČipU
hehehehe..zdej si me pa nasmejalaaa ... dobr enim k tkole kr kavice po suhem dobivajo user posted image user posted image

inđooojjaaasss user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
16.1.2011 14:42:27   
Klarilu
po suhem ja (omg tole mam neki druzga v mislih)user posted image user posted image user posted image sej sem čakala 10 minut!!! 

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
16.1.2011 15:31:53   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

po suhem ja (omg tole mam neki druzga v mislih)user posted image user posted image user posted image sej sem čakala 10 minut!!! 

si pa docakala..
bolje pozno kot nikoli ...hahaha

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
16.1.2011 18:01:21   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

si pa docakala..
bolje pozno kot nikoli ...hahaha

kavo ja,da ne bo pomoteuser posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.1.2011 8:16:38   
viČipU
skoda..jz sm pa misla d se rogljicek user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.1.2011 8:36:10   
Klarilu

skoda..jz sm pa misla d se rogljicek user posted image user posted image

OMG k bi vsajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.1.2011 9:26:17   
ledenka
user posted image

je kera rekla rogljiček? dobro jutro user posted image

nov ponedeljek, novi boji... bomo že user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.1.2011 9:27:55   
Klarilu
nekdo je omenju da pogreša mojga eminem-auser posted image
user posted image
user posted image tle na slik mi je dobr k tko gledauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.1.2011 9:31:12   
viČipU
uuu ajsi hvalaa je bil dobr.. sam caja ni blo nikjer..hmmmmm  

ej kdaj bomo srecanje nrdile?

klarilu.. eminem se je sprdnu..zto tko gleda user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.1.2011 9:34:34   
ledenka
user posted image

bo? user posted image

srečanje - zaaaaa! lahko kak dan popoldan v City parku... sam ob sredah in četrtkih sva midva zasedena.

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.1.2011 9:40:29   
Klarilu

user posted image

je kera rekla rogljiček? dobro jutro user posted image

nov ponedeljek, novi boji... bomo že user posted image

sicer mislim da je bilo govora o mal drugačnem rogljičku ampak okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.1.2011 9:41:15   
Klarilu

uuu ajsi hvalaa je bil dobr.. sam caja ni blo nikjer..hmmmmm  

ej kdaj bomo srecanje nrdile?

klarilu.. eminem se je sprdnu..zto tko gleda user posted image user posted image

bejbi ne bit ljubosumna sej tebe mam še zmeri najrajeuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.1.2011 9:52:08   
viČipU
jz lahko pa pond/tork :)

hvala za ccaaajjj sm si ga kr sama prej skuhala.. k od vas ni blo nc user posted image user posted image user posted image

klarilu a nc nis zavohala? user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.1.2011 10:04:49   
Klarilu
kdaj se to mislite dobit a drug teden??? pa kje?k sem drug teden dopoldne pa bi jaz tud bil zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
vičipu dej ne izmišljuj se in si priznaj da si ljubosumnauser posted image user posted image user posted image te ne bom varala,v dobrem in slabem sem si zapomnila ta del vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.1.2011 10:08:12   
viČipU
hehe.. vazn d ve 20.zame drzite pestkeeee.. pol pa dalje :))

klarilu ne vem se kter termin.. sam upam d bo sploh kaksn termin.. amapk nase prekmurke bodo pa mogle tud nekak zraven pridit a ne  :))

grem dej migat jz..

biig hug for all of u :)

aja pa klarilu... se kr smrdiii user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.1.2011 10:10:27   
Klarilu
ljubosumnež moj pejt se znoret maluser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.1.2011 10:14:19   
~Biba~
danuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.1.2011 10:18:32   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

danuser posted image

madonca zgovornost na viškuuser posted image
kako si bibek moj?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?