|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
11.1.2011 10:37:18   
viČipU
ajsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za M. d bo cim prej boljs

biba dej ne tok divjat, bos vse musice pojedla user posted image user posted image user posted image

klarilu kok sta pa ze velka !!! joj kok ti otroci hit rastejouser posted image user posted image  lusna umetnika.. bosta oba priznana slikarja user posted image user posted image

obritoglavci so pa najboljsiuser posted image user posted image user posted image

mojih je prvih 6 slik ..k sm cist nora na te izbrance pa dodajam se mojga ty-cita :))
tko d si jih kr jz prisvojim in to (k sm prva napisala d so ciiiiisssttt sam moji!!!) user posted image user posted image user posted image

user posted image

no to pa so:
chris
user posted image

vinci
user posted image

dwayne a.k.a. thje rock
user posted image

pa se tyrese
user posted image

evo ti so moji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.1.2011 11:00:40   
Klarilu
sej si sam ta zadnjega dodala k druge sem pa že jazuser posted image user posted image ampak ok dokler je un moj mate lahk vse ostaleuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.1.2011 11:21:58   
viČipU
ja si dodala, amapk jz sm dala veto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.1.2011 11:34:13   
Klarilu
user posted image user posted image user posted image ma naj ti bo k si glih tiuser posted image user posted image user posted image

Ajsi s čim pa mažeš ritko od M.? jaz mam sudocrem in ta še največkrat pomaga ali pa canasten

jaz pa zdele rižotko delam oz. bo že narejena,pol si morm nohtke nalakirat,pa tuširat pa lase umit k pol k bosta taala dva doma mi ne bo nič uspelo

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.1.2011 12:28:16   
Klarilu
evo nohtki so že user posted image
user posted image
pa ne se ozirat na modrico na rok,zgleda da so mi dal dolgotrajen spomin iz bolniceuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.1.2011 12:28:57   
viČipU
lepi nohtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.1.2011 12:53:49   
Klarilu
pa tale je tud moooojjjjj da ne bo pomote user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.1.2011 12:54:33   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

lepi nohtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jaz še zmer čakam na tvoje k si si jih včeri polakirala user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.1.2011 13:08:41   
viČipU
eminemaaa mejjjjj d ti bo bujto repo delu user posted image user posted image user posted image  namest rap-u user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.1.2011 13:11:42   
Klarilu

eminemaaa mejjjjj d ti bo bujto repo delu user posted image user posted image user posted image  namest rap-u user posted image user posted image user posted image

viČipU je pa fouš   user posted image   ne dam ti ga ne dam ti ga user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.1.2011 13:13:38   
viČipU
kok se pa sliiinnniiiissss..... jaoooo ... a rabis slincek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.1.2011 13:15:48   
Klarilu
mam že tri madona pa noben ne pomagauser posted image user posted image jah no sam jezik mi že tko opleta da res ne bom več mogla govortuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.1.2011 13:18:21   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

mam že tri madona pa noben ne pomagauser posted image user posted image jah no sam jezik mi že tko opleta da res ne bom več mogla govortuser posted image user posted image user posted image

pazi d se ti na zavozla user posted image user posted image user posted image  kaksn mornarski vozelj je tezko odvezat :))

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.1.2011 13:22:42   
Klarilu
ma če bi se mi z njim pol bi šlo že lažje,tko pa all alone bi znal bit zakompliciran problem jauser posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.1.2011 13:28:07   
viČipU
kr zacni trenirat...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.1.2011 14:06:52   
Klarilu

kr zacni trenirat...

user posted image user posted image user posted image user posted image

jah mi manjka nekdo tko da lahk mi pošlješ enga al pa ta druzga k v dvoje je lažje in še lepšeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.1.2011 14:12:58   
ledenka
mi je skor spodrsnilo, ko sem prišla sem user posted image user posted image user posted image  tok je slinasto user posted image  

lepi nohtki user posted image  moji so obup, v četrtek grem spet na geliranje pa bojo urejeni

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.1.2011 14:23:23   
Klarilu
user posted image user posted image da me ne bo ktera tožila tko da za vsak slučajuser posted image user posted image user posted image
user posted image

ajsi kaj ti pa tm dela to?sori sam nisem bila še pri manikirki tko maybe stupid questiion sam res ne vemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.1.2011 14:46:42   
Klarilu
čakte čakte zdej.....
od ktere je pa že tale tyson???user posted image
user posted image
k ena vem da je nora nanj sam zdele ktera me je pa mal spomin zapustiluser posted image
user posted image
brmbrmmmmmmmmm user posted image glih še za eno placuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.1.2011 14:53:33   
ledenka
larilu, gel nohte mam pa mi jih mora na novo nardit user posted image  ker moji so zarad dojenja uničeni... sicer pa ti manikirka namoči roke, potem odstrani kožico, poreže in spili nohte, spolira, zmasira roke s kako fajn dišečo kremco in nalakira. tu pa tam sem si to privoščla user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.1.2011 14:59:05   
Klarilu
ajsi zdej pa glavno vprašanje kolk je €?user posted image k jaz sem glede tega škrta k si raj pol kakšne odbite žabice privoščimuser posted image take bi si kuj kupilauser posted image user posted image user posted image

user posted image
pa metuljčke moje
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa moj fetiš čimbolj odtrgan tem bolj mi je všečuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.1.2011 15:02:36   
ledenka
novi so 30, pol pa je korektura enkrat na mesec 20. na novo mi jih nardi vsake 4 mesece. je pa to privat... itak. v salonu bi blo bistveno dražje.

dobre žabice so pa tud meni njamiiiii user posted image  sem si v Kalzedonii na znižanju nakupla precej novih user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 11.1.2011 15:04:00 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.1.2011 19:57:44   
Serendipity
OMG! WTF! OMG! Kakšni cukrčki! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.1.2011 11:14:57   
ledenka

in potem je blo vse tiho, ker se borke slinijo nad cukri

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.1.2011 15:35:36   
Klarilu
dan!
ne ne tale borka je delala dans v polnem zagonuuser posted image pa e moj varnostnik je biluser posted image user posted image user posted image pa baje je bil moj vičipu pri meni pa madonca še 1x povem če pridete k men potem na blagajni rečte da me naj pokličejo! in bom kuj prišla.dans je bila še direktorica tam in mi tko reče glejte vam bom kar direkt povedala ker sem zelo direktna tko da vi ste men zelo všeč,pridna,delovna zmeraj nekaj počnete in oblačite se zelo modno in zelo lepo AMPAK ko vas stranke v noge pogledajo jih verjetno vse mine ker ti pinki (edina stvar poleg še enega pinki pulovrčka k mam) crocsi vam čist vse uničijouser posted image user posted image jao tko da morm neki druzga si kupituser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?