|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
12.1.2011 18:46:14   
Serendipity
ajsi - kako je maleni? Kaj boljše?

klarilu - kak leeepoooo! user posted image user posted image user posted image user posted image Vijš - zdaj pa maš 'izgovor' za nove šuhe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.1.2011 6:34:47   
Klarilu
jutro!
se* sam za nove šuhe ni dinarčkov k zdele bom v tem tednu videla kolk me bo registracija prišla,drug mesec me čaka pa tehničniuser posted image tko da že ta mesec bom mogla dat 400€ kar je skor vsa moja plačauser posted image

dans sem pa tok utrujena,včeri sem še tamala dva sama dala spat k je mojga glava bolela in je že ob 19.30 šel spat,tamala dva pa k da bi mela ekstazi v rituser posted image vsepovsod ju je bilo dovolj,tamavči je zmanjkal mal pred 22.klarči pa ob pol 23,tko da sem samo padla v posteljouser posted image

bejbe moje lepo se mejte!!!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.1.2011 10:16:18   
ledenka
uffff, to je pa hudo! jaz sem čist out, če ga M svira kaj dost po 20h

midva greva danes plavat user posted image  da se mami tud mal namoči user posted image  

larilu, glede čevljev - v Deichmannu dobiš lepe in udobne čevlje za 20 E. sicer niso usnje, ampak za nekaj časa je (sem si kupla poleti ene take ekstra ****iš za službo, visoke petke, iz blaga in s črno čipko, pa sam palec gleda ven). da imaš kake balerinke al kaj takega... pa v trgovini s čevlji poleg Mullerja v BTC imaš v kleti outlet Alpine. dobiš zadnje pare lahko za zelo majhen denar, tisti so pa tud usnjeni. pri vas so pa mal dražji čevlji, se strinjam.

se*, smo boljš, hvala user posted image  do naslednje runde user posted image

kje pa je kukiiiiiii? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.1.2011 11:11:42   
aqua77
oj, oj!!!!

kva dogaja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da se v glavnem slinte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pri nas vse po starem! se vedno bruhcam, tako da sem čist brez energije zadnje cajte, pa še skoz bi spala. sem lih kar ustala pa sem že utrujena za znort....

Pozdravček vsem...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.1.2011 11:32:11   
ledenka
aquica user posted image user posted image user posted image  kolk sem jaz vesela, da te vidiiiim user posted image user posted image user posted image  sej ne vem, če sem ti že čestitala za pupo user posted image  še ena potencialna nevesta za M user posted image  

pri slabostih so meni najbolj pomagali krekerji. pri zaspanosti pa počitek user posted image  prve 3 mesece sem prespala, tudi v pisarni sem naslonila glavo na roke in oddremala kitico ali dve.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.1.2011 15:06:15   
viČipU
evo mene
user posted image

hihihiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.1.2011 15:27:23   
ledenka
uuuuu, en hiperaktivni hrček user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.1.2011 15:36:33   
Klarilu
daaaan!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.1.2011 15:59:56   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uuuuu, en hiperaktivni hrček user posted image user posted image user posted image  

pa lacn tuduser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.1.2011 16:00:18   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

daaaan!

buh dej :))

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.1.2011 16:51:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aquica user posted image user posted image user posted image  kolk sem jaz vesela, da te vidiiiim user posted image user posted image user posted image  sej ne vem, če sem ti že čestitala za pupo user posted image  še ena potencialna nevesta za M user posted image  

pri slabostih so meni najbolj pomagali krekerji. pri zaspanosti pa počitek user posted image  prve 3 mesece sem prespala, tudi v pisarni sem naslonila glavo na roke in oddremala kitico ali dve.

tenk ju za čestitke!!! sicer naš še vedno nekaj brunda, da bo mogoče poba, ampak jaz se ne dam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvet glede kinkanja, ga že upoštevam!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.1.2011 16:55:22   
viČipU
aqui jz pa ne vidm tvojih fotkuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.1.2011 17:24:20   
Klarilu
jaz pa dans neki nisem ta pravauser posted image utrujena sem pol so mi pa še v službi zamorile k pač nimam še glasu ta pravga in se pač trudim po najboljših močeh a ne,sam pol mi prbijejo da naj bom raj tih kot pa da govorim in to mislim v grdem smisluuser posted image ma me je kr mal potrl k sem dobila kuj tist občutek sej si si sama kriva pa te fore in pol k sem še pomagala drugim pa čeprav se mi je vrtel me pol tm jebe da nisem bila nč na oddelku ne nč,res prov dans mi je tko glup dan in pol morm it pa še sama med malico na kavo ker ta nova ne pije kaveuser posted image pa jo povabim na sok pa reče ne bom kr tle ma maršuser posted image pol me pa še natakar zajebava da mam tak glas k sem se preveč tm na tromostovju poljubljalauser posted image tko da sem mu prbila ja sej veš sej si bil zraven sej sem bila s tabouser posted image user posted image čist neroden rataluser posted image ampak jaz to čist resno povedala tko da je njegova sodelavka kar mal sumljiv pogledalauser posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.1.2011 21:54:55   
Serendipity
Something sweet for my sweethearts!

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.1.2011 6:14:37   
Klarilu
jutro!
upam da boste imele lep dan,jaz sem čist sesuta ponoč sem zgleda imela vročino k me je zeblo pa čist mokra ma ni da ni,tko da tud razmišljat se mi ne da če se bo mogoče ponovil.zvečer sem se še z mojim neki spičila,pa tamalga je kr metal in je take delu da sem se mogla prov dret s tem glasom moj pa k da bi bil kip ležal na kavču pa ko te j....user posted image obup
nč sonček bo lepo se mejte in uživajte pa rada vas mam!!!

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 14.1.2011 6:29:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.1.2011 9:36:03   
Serendipity
Ja, saj vem, da sem super duper!

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.1.2011 10:19:48   
~Biba~
...sam cuker na borbi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.1.2011 11:25:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

aqui jz pa ne vidm tvojih fotkuser posted image

zdej jih pa lahko vidiš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morgen vsem skupaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.1.2011 11:43:40   
ledenka
lepa pikica user posted image  

jutro! sonce se je pokazalo, petek je... še malo malo, pa gremo v vikend user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.1.2011 12:02:21   
aqua77
Nagradno vprašanje:

kdo je ta hruška debeluška??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.1.2011 12:54:41   
viČipU
klarilu pokazat zobke nazaj k moj prijatelj Piki Jakob user posted image user posted image  ce ne bomo pa borke red nrdile user posted image  a ne. pa kaksno cokoladico za pomiritev konzumiri in bo svet lepsi :) pa jo te kjero mučččiiisssiimoo user posted image user posted image

se* ju ar sou superdruperfinobelisimoekstraizjemnoniDni bejba user posted image

biba jaaaa lahko bi kej prispevala a ne user posted image user posted image user posted image

aqui cak grem cekirat user posted image  pa ti srce si dau mene kr mal v omaro..prah se nabira na men.. spuci me user posted image user posted image

ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaksneeeen nluskaaaan trebusceeeekkk!!!!!!!!  iiiiiiii..... user posted image user posted image user posted image user posted image  lajkaaaaaammmm

ajsi a gres kam cez vikend? kako M?

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.1.2011 16:08:22   
Klarilu
jaz sem pa dans dobre volje z namenomuser posted image moj varnostnik  je prišel me pogledat just for meuser posted image user posted image user posted image a sem dobr jih strenirala auser posted image user posted image
lep bauhiuser posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.1.2011 19:50:56   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

klarilu pokazat zobke nazaj k moj prijatelj Piki Jakob user posted image user posted image  ce ne bomo pa borke red nrdile user posted image  a ne. pa kaksno cokoladico za pomiritev konzumiri in bo svet lepsi :) pa jo te kjero mučččiiisssiimoo user posted image user posted image

jaz te ma še 1x raj! user posted image   tko da tud če boš rekla da imaš še 100x te bom jaz imela 101x raj user posted image user posted image user posted image

ja dans je bilo pa velik boljš,sej tko k sem rekla da dans se bodo pa že prilizovaleuser posted image pol je pa še moj varnostnik prišel pa k je že zjutri 1x prišel sam k sem zadaj delala pa me ni videl in je gledal če kje vid moj svetniški sij user posted image   ,pol je pa še 1x  prišel da ne bi bila jezna k ni prišel k pol naslednjič ga na cigaret ne bi pustilauser posted image user posted image madonca me ubogajo teli varnostnikiuser posted image pa ta je še simpatičen povrh tko da dobra družba ni nikol odveč user posted image pa bejbe so ljubosumne k se tok dobr razumem z njimi to mi je pa še najbolj všečuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.1.2011 21:38:20   
ledenka
kak lep bušiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  

larilu, sam da je bil boljši dan user posted image  ti da optimizem! pr men je bil dans slab dan, ma bo že. mam plan A, B, C itd user posted image

kukiiiiiii user posted image  a mene pa nimaš nič rada, jaz pa tebe tak fejst? šmrc šmrc user posted image  pa ne me vzet resno user posted image  ta vikend nimam pojma... mogoče v ZOO, bomo videli, kako bo vreme

jaz pa kar ne vem, kaj bi s sabo... moram nardit mal spremembe, ampak to je bolj dolgoročno. varjanta A se obeta nekje za maj... varjanta B, če bo, pa pozno jeseni... je pa odvisna od miljona zadev, na katere nimam vpliva. pol pa še plan C, ki pa je dolgoročen in bi bil naslednje leto. ampak hkrati se sprašujem, a met še enga mulčka? ker če gresta skozi v. B ali C, bo potem pozno... ampak itak neki kao slončkava na polno, pol leta, pa nič. sam po moje je še dojenje krivo, ker mam čudne cikluse. brez O ali pa M prehitro po O. user posted image  no, sej čez 2 meseca mam G, moram na bris, pa bomo vidli...

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.1.2011 8:17:41   
Klarilu
jutro!
evo jaz se pripravljam na šiht tko da lepo soboto vam želim!
evo tak je pa moj bauhi pa moja kost se vid sam jošk niuser posted image
user posted image
žalost od joškuser posted image
lep dan vam želim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?