|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
17.1.2011 10:34:46   
miklarom
da vas malo pozdravim babike moje, vidim da se vam kar fejst dogaja pa razganja tudi , sej tako je prav, pravijo ,,bolj star bolj nor'' saj po sebi tako vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo vredu počutje dobro sam slabosti fejst nagajajo, pa bo že minilo, še malo pa imamo NS , še prej pa v ponedeljek test za cuker in DHT test, a mogoče katera ve kak ta DHT test delajo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.1.2011 10:42:12   
ledenka
a ne delajo DHT test hkrati z nuhalno?

sicer na začetku delajo Coombsov test, pa krvno skupino, če se prav spomnim user posted image  to ti sam mal krvi vzamejo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.1.2011 12:55:22   
Klarilu
evo ajsi
user posted image
user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.1.2011 13:46:26   
ledenka
lepi user posted image  

jaz mam pa kar francosko, mi je tokrat dala bele konice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.1.2011 13:56:25   
miklarom
ajsi - pojma nimam mej je reku in napisal za DHT sedaj v 9.tednu in potem NS 14.2.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.1.2011 14:03:51   
aqua77
živjo... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.1.2011 14:20:56   
ledenka
mikla, nimam pojma user posted image  tud če je DHT, je to krvna preiskava, nič posebnega

aqui, kaj se smeješ, ti je boljše user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.1.2011 15:26:38   
aqua77
ojla, user posted image

boljše mi niti ni, bruhci še prisotni, sam sem pa vseeno nekam dobre volje... user posted image user posted image user posted image  pomoje me hormoni dajejo... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.1.2011 8:59:08   
Klarilu
jutro!
aqui super da si dobre volje tko je pravuser posted image user posted image user posted image
miklaromček moj kako si?
ajsi kako je kej moj mali škratek M.?pa ti?
vičipu se učiš za v četrtek?pridna pikica moja

jaz sem spet slabi to pa zato k delam na blagajni in bom mislim da še dans do zvečera brez glasuuser posted image sej sem vedela da me bodo kuj začel še izkoriščat za nazajuser posted image pa včeri ni bilo ne mojga varnostnika ne natakrja tko da kr neki,dolgcajt

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.1.2011 9:16:12   
viČipU
na FB-ju mam 3 zenske k nocem da se zvejo..so iz mojga kraja... skratka vas ViČipU je vceraj naredu konc z 7 letno zvezo.. ni slo. jz sm ok, sam pac sej je ze pred pol leta k sva sla narazen blo to to,ampak sem dala se eno moznost.

zdej pa je konc. Jokala sva, se "dogovorila" in jz sm sla spat k svojim starsem, da bi on lahko v miru spokal. Pa pridem zdle domov in vidm d je vzel le najnujnejse stvari (sej razumem d velikih stvari ne more kr naenkrt odnest) sam cunje bi pa lahko pa cevlje vse odnesu.

Torej me caka pakiranje. Izpit mam v cetrtek tko d juhej. Ta vikend bom mela pestro, od 0 dalje bom vse njegove stvari mogla sortirat pa pol cel stanovanje na glavo obrnt...uff

in zdej gledam kako njegova trenirka se v kopalnici visi pa vse. skratka groza, pa smili se mi.

ja no, na fb se ne bom nc pisala..tko d tuki veste user posted image

rada vas imamuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.1.2011 9:59:46   
Klarilu
vičipu sej veš kaj si mislim tko da optimistično lepo z glavo vzdignjeno naprejuser posted image borka si tko da tud to boš premagala tko da be stronguser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.1.2011 10:33:31   
ledenka
kuki moja user posted image user posted image user posted image  boljše tako, kot da oba trpita, k sta zastala v vezi... en čajček za tebe!

user posted image

larilu, tebi pa prav posebno kavico! mogoče boš mela pa kako super srečanje na blagajni, nikol ne veš!

user posted image

M je bil danes nekam siten... bogi, mu ne dam več večernega mlekca. pol moramo sam še zjutraj ukinit, pa bo... mi gre dojenje že precej na živce.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.1.2011 10:55:52   
Anonimen
Jutro!

A vam lahko nekaj zaupam?

TETA BOM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ja... Priženjena, ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je svakinja objavila novičko, da bomo avgusta spet pestvali user posted image Bosta bratrančka imela točno 2 leti razlike user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem bla 2 dni brez interneta in televizije, tko da sem zdej vsa hepiiii ker smo spet on-line. Je skurlo modem, ker je napetost na liniji skakala user posted image

ViČiPu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim, da sta zelo razumsko in vzajemno sprejela to odločitev, tko da upam, da ne boš preveč revček user posted image   Če pa bo hudo, pa se le pridi potožit user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.1.2011 10:59:21   
viČipU
hvala za cajcek pa objemcke.. jz bom ze nekak. sam d se mi zdej cim prej vse popredalcka user posted image  sm optimisticna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.1.2011 11:02:52   
Klarilu
ajsi tale kavica je pa tko huda da bi jo res kuj spilauser posted image hvala ti zlata si!!! glede dojenja a maš še ful mlekca?mene je skor 3 tedne matral,sem imela tok nabit od tega mleka jaooo
Živček čestitke k boš tetka!!!!

dans mi že od zjutri tašča teži glede hrane,pa enostavno nisem dobre volje k bom na blagajni tko da kr neki no

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.1.2011 13:15:39   
Serendipity
ViČiPu - (bentiš, miš nick si spremeni, se mi prsti spoterejo) - te popolnoma razumem. Kljub razumni odločitvi bodo prišle tudi krize, solze in obžalovanje. In sama veš, da vajina pot ni uhojena za skupno hojo. Si pa močna in pogumna in korak naprej bo najprej malo plah, ampak kmalu boš strmo in trdno stopala naprej. In kdo ve kako ceste vodijo, mogoče bosta nekoč hodila drug ob drugem kot prijatelja, mogoče pa kot kaj več ali pa bodo peljale vsaka v svojo smer. Sem ponosna nate, ker si ena redkih, ki ve ocenit kakovost zveze in se razumno odločit ne glede na občutke, vezane (več ali manj) na pretekla čustva. In ponosna ker živiš v sedanjosti in ne preteklosti. Objemčke tisoč in petsto devet - vedno kot te v srčku pikne enega izkoristi. Ko pa zmanjkajo pa takoj povej, da ti jih še pošljem.

Etola, nekaj za strtega srčka:

user posted image
mikli - iiiiii, čakamo potem slikce z nuhalne, ok?user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.1.2011 13:16:10 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.1.2011 18:28:44   
viČipU
user posted image  hvala

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.1.2011 21:57:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

user posted image  hvala

user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.1.2011 7:58:10   
viČipU
user posted image

dobr tek user posted image  pa vsem user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.1.2011 8:58:41   
Klarilu
jutro moje bejbe!!!
kako ste!
jaz sem ok glede na to da sem zaspala šele ob 4 zjutriuser posted image ampak ok k sem domov prišla me je moj pozdravil rekel čer pa šel spat user posted image wtf že par dni tkole,jaz enostavno ne sledim več k se nisva nč skregala ne nič sam k da bi bila pač tm glih ena smet k glih tok da pogleda pa gre mimuser posted image ej prov potre me tak obnašanje,pa ne da bi karkol reku kako sta bila tamala dva al pa da sem se lepo za v službo zrihtala (pa čeprav bi lagaluser posted image ) sam da bi kej reku ma nema ništauser posted image eh kr neki

a me ktera vidi tam na plaži kako srkam koktejl?user posted image ne a ne,zato k iščem tipe pa jih nikjer ne najdem k so vsi okol vičipu,k mi niti enga ne privoščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.1.2011 9:58:24   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

jutro moje bejbe!!!
kako ste!
jaz sem ok glede na to da sem zaspala šele ob 4 zjutriuser posted image ampak ok k sem domov prišla me je moj pozdravil rekel čer pa šel spat user posted image wtf že par dni tkole,jaz enostavno ne sledim več k se nisva nč skregala ne nič sam k da bi bila pač tm glih ena smet k glih tok da pogleda pa gre mimuser posted image ej prov potre me tak obnašanje,pa ne da bi karkol reku kako sta bila tamala dva al pa da sem se lepo za v službo zrihtala (pa čeprav bi lagaluser posted image ) sam da bi kej reku ma nema ništauser posted image eh kr neki

a me ktera vidi tam na plaži kako srkam koktejl?user posted image ne a ne,zato k iščem tipe pa jih nikjer ne najdem k so vsi okol vičipu,k mi niti enga ne privoščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bedak user posted image  okol mene nc naj ne hodjo al pa brencijo.. ne rabim user posted image user posted image user posted image
user posted image

klarilu povej mu d te to moti, k pomoje se ne zaveda..sej ves moski user posted image  jim je treba 100x kej povedat (pol pa nekateri dojamejo,se zavedajo..nekateri-tako kot v mojm primeru, pa ne)
boljs pa d se zmenta k sta super pa masta super 2 pajacka doma user posted image  

btw, koktejl?? ze zdle?? pa ti si adijooooo (ja nc zdej pisat d je brezalko user posted image )

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.1.2011 10:14:12   
Klarilu
vičipu no če jih ti ne rabiš men pošlji,se ne bom branilauser posted image je suša že 2 meseca  user posted image pa itak kaj to teb govorim k veš kako je no
ma kaj mu bom govorila,dej nehi sej ni pes da bo delu na moj ukaz pa mi govoril tist kar hočem slišat,resnično jaz že imam 2 otroka,35 letnega otroka pa res ne rabim ne hvala.ma škoda besed....

ja čeprav ne pijem alkota ampak zdele pa bi kak bailey,pa tko naprejuser posted image včeri zvečer k punce vzun še enga prižgejo pa ena rab vžigalnik pa ji ga dam pa ji še nič jasn ni bilo,pol pa čez par sekund pa me pogleda pa zakaj maš ti vžigalnik če ne kadišuser posted image tko da so mi v isti sekundi začele sigarete ponujat kokoškeuser posted image jaz mam vžigalnik pa zato če mi ključavnica zamrzne pri moji karjolci

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.1.2011 10:23:43   
viČipU

user posted image jaz mam vžigalnik pa zato če mi ključavnica zamrzne pri moji karjolci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.1.2011 10:45:52   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

user posted image jaz mam vžigalnik pa zato če mi ključavnica zamrzne pri moji karjolci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma to ni smešno,smešno je k nč ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image k sem segrevala 10 minut pa ni nč pomagal tko da sem se mogla skoz prtljažnik spravt v avto omg ne bom pozabila k sta pol dva luštna prišla pa čist za ritjo mi parkirala omguser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.1.2011 11:32:59   
miklarom
danuser posted image

Klarilu - draga sem vredu, buši že malo raste, bebika pridna in naj tako ostane do konca, pišuka ti deci no pa kaj vsi hodjo k megle da sam pred sebe vidijo svojih dragih pa ne , jih bo treba mal zagrabituser posted image ,

viČipU - pišoka tole ime se pa že matram da napišemuser posted image user posted image , sam na temle otoku bi pa jest tud zdele bla, sam k me ziher nobeden ne bi ogledu, ko bi vidu moj bušiuser posted image user posted image user posted image , vidim pa vaju s Klarilu na tistem malem otočku kak se slinitauser posted image   okol mišičasti dedcovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi - hvala samo da ni kaj preveč zakompliciran pregled, če je samo kri bom pa že nastavla roko tjauser posted image , in kako si mi ti kaj

Se - seveda bobite slikce od NS user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 19.1.2011 11:40:31 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?