|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
24.1.2011 6:46:35   
Klarilu
jutro
hvala vičipu!!!
evo tamavči je buden zdele kavico pijem,pol pa še tamalo v luft vržem in via vrtec in služba :D

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
24.1.2011 10:14:23   
ledenka
user posted image

jutro user posted image  

lepi nohtki user posted image  moji so pa rdeči. zelo rdeči user posted image  

nov teden, novi boji... bomo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.1.2011 7:16:18   
Klarilu
jutro!
mene bauhi buba še od včeri k mi je tašča neki skuhala in v glavnem je zgleda dala tok maščobe notr kao da bi se ja zredila in me je zdej trebuh buba da komaj hodim ful fajn neuser posted image

nč lep dan vam želim!!!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.1.2011 9:38:42   
aqua77
Ojla,

evo da se še tuki mal oglasim po dolgem cajtu. Sem spet u službi, pa faks sem prijela v roke, pa konferenca za mulca se bliža in se mormo učit, pol pa čist časa zmanjka za net. V galvnem, mi smo ok, buhi raste kot nor!! user posted image user posted image user posted image

Vičipiči, kuki, piki al kar koli že si zdejle. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem šele zdej prebrala, kaj se dogaja. Pa me je kar mal sram, ker prej nisem zvedla, priznam. Punca moja glavo gor pa drži se. Če rabiš koga za čvekat itak veš kje sem. Vem, da si naredila prav in počasi bo boljše, boš vidla.
Mislim, da bi bil zdej že cajt, da se na kakšnem kofetu dobiva, pa kakšno rečeva, ker tole pa res ne pelje več nikamor... Ljubčka....

Pozdravčka vsem...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
25.1.2011 14:11:55   
ledenka
oooo, aquica user posted image  slabosti so šle?

klarilu, upam, da si boljša!

mene neki prehlad lovi user posted image  sem se oborožila s kupom arcnij, mora pomagat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
25.1.2011 22:21:14   
Klarilu
čer!
dans je pa tok bedn dan da je za popi.....user posted image prvo sem minus na blagajni nardila in nimam pojma kako ker sploh nimamo nič ki bi imelo tak znesekuser posted image pol se pa še z mojim skoz neki pikavauser posted image čist bad mood k mi gre že prav vse na k........
grem spat k ni nč od mene
nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.1.2011 6:31:17   
Klarilu
jutro
spala itak skor nič k se je tamala skoz zbujala,zdele se počas rihtam,da bom pol sam še tamala dva v luft vrgla in via vrtec in potem službauser posted image
kr neki sem slabe volje,pa se že nekak spravim da se smejim pa vse to sam kaj k nekak pod prisilo,ne vem trga se miuser posted image

aqui lepo da si ok uin da bauhi lepo rasteuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.1.2011 9:46:33   
ledenka
klarilu, pupa moja user posted image user posted image user posted image  mislim, da ti še nisi čist okrevala user posted image  naj bo danes prav prijazen dan, poln lepih učkov in luštnih varnostnikov user posted image  

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.1.2011 10:05:30   
~Biba~
dan...po 14 dnevni gripi...sem dobila še neko virozo, in sem imela čez vikend bruhpartyuser posted image zdaj se pa počasi pobiram...
upam, da imate ostale več sreče, pri izogibanju vseh teh viroz..
drugače pa sem se začela pridno gonalituser posted image do petka še, potem pa UZ...v tretje gre rado pravijouser posted image
vstopite user posted image naročite...jaz častimuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.1.2011 10:13:46   
ledenka
biba, navijamooooo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.1.2011 17:09:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ITAQ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.1.2011 17:55:18   
Klarilu

klarilu, pupa moja user posted image user posted image user posted image  mislim, da ti še nisi čist okrevala user posted image  naj bo danes prav prijazen dan, poln lepih učkov in luštnih varnostnikov user posted image  

ajs i k da bi te kdo uslišaluser posted image dans sem hotela bit slabe volje v službi in ja prov hotela sem bit in enostavno ni šlo,čist vsaka sodelavka je do mene prišla da kaj je zdej narobe in da naj bom nazaj jaz user posted image pol je prišla pa šefica pa tm začela da zakaj sem slabe volje da enostavno to pač tko ne gre k rabimo enga tazga sončka k sem jazuser posted image pol je bil pa še moj varnostnik in me je še un spravlju v smeh, tko da norouser posted image pa eni 3 so tm neki hotel flirtat,en prišel pa reku da sem ful všeč user posted image pa tko no dans je bilo super user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.1.2011 17:55:40   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ITAQ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.1.2011 21:59:53   
Nončika
seki, samo zate!!!!
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

borke, pozdrav z našoga konca.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.1.2011 22:07:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

seki, samo zate!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koja čast! Hvala hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.1.2011 22:42:18   
Nončika

seki, samo zate!!!!

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koja čast! Hvala hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image

nega na kon, pa še gda drugič. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.1.2011 23:09:24   
Serendipity

seki, samo zate!!!!

nega na kon, pa še gda drugič. user posted image user posted image user posted image

Se priporočan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
27.1.2011 6:42:51   
Klarilu
jutro!
kot prvo če se ne motim ima danes naša izgubljena duša po imenu (upam da sem zadelauser posted image ) jazzi roj. d. če sem se zmotila se opravičujem ampak želim še tuki vse naj naj!
user posted image

nonči
pa kje se ti skrivaš?kako si?
pa kako ste ostale? jaz sem zaenkrat še vredu (še od včerajšnih vtisov iz službeuser posted image ) pa čeprav je šla tamala spat 6.05 jp i know sem glavna da lahk sploh gledam a neuser posted image eh ni pene bo že

Neposredna povezava do sporočila: 1243
27.1.2011 10:35:45   
viČipU
bu, en hitr pozdrav.. vec napisem k se ustalijo zadeve.. k zdej se mi iz dneva v dan vse obraca user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
27.1.2011 10:46:05   
ledenka
kuki, upam ,da se obrača na bolje user posted image  

jep, vse najboljše, jazzzika user posted image user posted image user posted image

larilu, ti želim še danes en tak pozitiven dan user posted image

jaz bi pa spalaaaa.

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
27.1.2011 11:58:15   
Klarilu
ajsi verjameš al pa ne da mi je pa dans tako dolgčasuser posted image ampak se tolažim da bo jutri pa mogoče boljeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.1.2011 12:50:49   
Klarilu
user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.1.2011 14:56:45   
ledenka
tale tema zdeluje, ja user posted image  

še eno uro, pa pičiiiiim user posted image  zvečer grem pa na babjo pijačo user posted image  mal za sprostitev.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.1.2011 16:05:59   
Klarilu
jaz grem jutri s sosedomna kavicouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
27.1.2011 16:18:08   
Klarilu
prej je pa tašča gor prišla zgleda me mal podražit da mi je moj že kupil darilo in da je men ful težko kupovat darilouser posted image in mi je res prov živc vn stopil ker odkar se z mojim poznava imam eno željo da bi mi kupil sliko od michaelangela - stvaritev,tko da sem rekla da si jo bom zdej sama kupila in basta,pa k da je men res tok težko madona no,pa zakaj bi mi sploh moral kupit kaj,samo reče naj kej in to je to ne rabim pa darila k mi je čist dovolj beseda v bistvu še raj vidim,in pol pa da tole pride vn žalost no.....mislim obup resnično nimam besed

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?