|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
10.2.2011 0:17:06   
Klarilu
čeruser posted image
jp jaz strašim tle,ne morm spat tko da sem k sovauser posted image upam da ate lepe sanjeuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.2.2011 6:32:19   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

Se* a še bolj pomanjšat slikicni šlo?user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si škrtauser posted image

Hvaležnooost pa taka. user posted image user posted image   Tile tipčki so že nekaj časa na mojem compu. Zgleda, da so se sčasoma skrčili. Najverjetneje so se počutili zapostavljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja madonca kaj jih pa tm pr seb skrivaš pa šparaš take stvari je treba delituser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.2.2011 9:30:59   
viČipU
kukuc :)

evo mene spet se mal javljam user posted image

kako ste? vidm d decov ne manjka user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.2.2011 9:33:36   
Klarilu
manjka,manjka,....

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.2.2011 9:36:25   
viČipU
manjka cukra user posted image user posted image

izvolte
user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.2.2011 9:41:14   
aqua77
Ojla pupe!!

Evo se spet malo oglašam, sem se odlepila od knjig, izpit je narejen, sam še kakšen dan počakam, pa bo zvedla z kolko sem ga spacala. No, pa važn, da je narejen, a ne.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vas mal na hitro in po čez berem pa vidim, da se mate kar fajn!!! user posted image user posted image  Tipčki so se baje skrčli, ampak sej bojo nazaj v formo skočili... user posted image user posted image
Se* vidim, da jo neki lovi, amapk vem , da se ona ne da in da se bo glih kar izprsla in bo spet vse ok!!! user posted image user posted image user posted image
Ajsiki vidim, da se lušta še ene bebice!!! Ajsi, kar v napad, pa pusti se presenetit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ps. mi smo včeraj voziček naročili.... user posted image vesela ko radio...
Pikec, Vičipiču, Kuki in podobno, vidim, da je tudi priden, se uči in še malo fešta zraven!!!! Punca, ti kar vselo naprej, glavo gor, pa gas!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kalrilu, sem te potrdila na FB! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam te v naprej opozarjam, da pridem tam mimo vsake dva do tri mesece... Mi ne diši FB preveč... Sem pač mal čudna... user posted image
Bibonček, itak veš, da mamo pestke stisnjene zate!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca, tebe sem pa tako vesela pa vsem tem času!!! Lepo te je spet brat!!!! user posted image user posted image user posted image
Fargi, tudi tebe je lepo videt in prebrat!!! In se ti nasmejat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklič, kako smo??? Berem, da so se bruhci umirili! Super user posted image user posted image user posted image , pri nas se še niso čisto samo sem pa na dobri poti, da se bodo počasi...

Ljubčka vsem, tudi tistim, ki sem jih pozabla omenit...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.2.2011 10:43:38   
Serendipity
A bo? Mislim, da je pripravljen za telovadbo  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.2.2011 11:14:22   
Klarilu
matr ktere nogeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.2.2011 11:50:37   
Serendipity

Khm - noge ali 'noga'? Le kaj naša Klarilu gleda, mene zanima? user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.2.2011 12:03:16   
Klarilu

Khm - noge ali 'noga'? Le kaj naša Klarilu gleda, mene zanima? user posted image

user posted image user posted image user posted image
the whole packageuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.2.2011 12:41:54   
~Biba~

A bo? Mislim, da je pripravljen za telovadbo  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
temu pa so se hlačke skrčile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.2.2011 12:51:30   
Klarilu

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

user posted image
temu pa so se hlačke skrčile user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa itak se vid da tole tam notr ni vse njegovo premoženjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.2.2011 9:35:53   
~Biba~
user posted image jutro..danes bo lep dan..ne delajte preveč...uživajteuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.2.2011 9:38:46   
ledenka
jutro...

biba, kako je stanje?

aquica, leeeeep vozek, sem k julijkam pokukala user posted image  

ko bi le vsi tedni bili tako kratki kot tale user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.2.2011 10:35:13   
viČipU
user posted image

something sweet user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.2.2011 13:09:09   
~Biba~
vičipu ti le deli sladko, da ne boš sama ki sladkorne fasala.....vidim da imaš pocukrano življenje, z metuljčki ipduser posted image ...

ledenka...stanje nespremenjeno...vlečejo se dnevi ko polžki...se mi že cela bajta sveti, ker iščem zaposlitev, da ne mislim preveč na danes tedenuser posted image o znakih ne bi, ker imam tak fajno domišljijo, da bi jih v vsakem ciklusu našla za 3 nosečnice skupajuser posted image
vi ste zdravi?

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.2.2011 17:24:45   
ledenka
smo zdravi, že trkam. razen zeleno-rumenega smrklja, ampak ta bo z nami do pomladi user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.2.2011 9:27:53   
viČipU
jp jp biba :) sej je bil ze cajt d se men tud mal posladka user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.2.2011 11:57:09   
Serendipity
What''s up miške maške? Danes čajčkaaaamooooo! Pa še super dan je za knjigo, lenarjene in cartanje!

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.2.2011 11:59:25 >

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.2.2011 23:49:31   
Klarilu
čer!
prej iz službe prišla in raje ne bom omenjala kako je bilo k me bo glava začela boletuser posted image tamavčija neki grlo boli k jokca med spanjem tko da sranje,pojma nimam kaj so delal dans da je boščekuser posted image
jaz sem si pa danes privoščila nove čevljčke k enostavno nisem mogla da jih ne bi vzela user posted image pol sem šla pa še pajkice ene kupit in sem komaj dobila xs pa še to so mi velikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.2.2011 10:56:40   
~Biba~
 dobro jutro user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.2.2011 13:00:49   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

dobro jutro user posted image

jutro bibOlinAA user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.2.2011 14:07:04   
Serendipity
In žeee je dober dan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.2.2011 17:02:14   
viČipU
user posted image user posted image user posted image oooo..to bo pa zdej ze dooobrr vecer

Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.2.2011 21:37:30   
Klarilu
čer

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!