aqua77
|
Ojla pupe!! Evo se spet malo oglašam, sem se odlepila od knjig, izpit je narejen, sam še kakšen dan počakam, pa bo zvedla z kolko sem ga spacala. No, pa važn, da je narejen, a ne.. Vas mal na hitro in po čez berem pa vidim, da se mate kar fajn!!! Tipčki so se baje skrčli, ampak sej bojo nazaj v formo skočili... Se* vidim, da jo neki lovi, amapk vem , da se ona ne da in da se bo glih kar izprsla in bo spet vse ok!!! Ajsiki vidim, da se lušta še ene bebice!!! Ajsi, kar v napad, pa pusti se presenetit!!! Ps. mi smo včeraj voziček naročili.... vesela ko radio... Pikec, Vičipiču, Kuki in podobno, vidim, da je tudi priden, se uči in še malo fešta zraven!!!! Punca, ti kar vselo naprej, glavo gor, pa gas!!!! Kalrilu, sem te potrdila na FB! Sam te v naprej opozarjam, da pridem tam mimo vsake dva do tri mesece... Mi ne diši FB preveč... Sem pač mal čudna... Bibonček, itak veš, da mamo pestke stisnjene zate!!!! Lunca, tebe sem pa tako vesela pa vsem tem času!!! Lepo te je spet brat!!!! Fargi, tudi tebe je lepo videt in prebrat!!! In se ti nasmejat!!! Miklič, kako smo??? Berem, da so se bruhci umirili! Super , pri nas se še niso čisto samo sem pa na dobri poti, da se bodo počasi... Ljubčka vsem, tudi tistim, ki sem jih pozabla omenit...