|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
13.2.2011 23:07:33   
Serendipity
Čas za lahko noč & sweet dreams želje user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.2.2011 8:33:14   
Klarilu
jutro!
mi mamo pa snegecuser posted image jaz sem ga že več kot samo naveličanauser posted image
dans je miškolinko doma ostal k je atija nategnil kao da ga grlo boliuser posted image joj kolk znajo naš otroc okrog obračat,jaz sem se sam smejalauser posted image no ati je šel v službo tamavči pa : mami veš jaz sem že zdrav,jaz nisem več bolanuser posted image ne a res al kaj?ja super a greva v vrtec? ne k je ati rekel da sem bolanuser posted image

v glavnem želim vam lep dan,tiste ki praznujete valentina potem vam želim lepga valentinčka!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.2.2011 8:54:02   
~Biba~
We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:
You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.
Problem #2:
Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.
Technical Information user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.2.2011 8:54:51   
~Biba~
naj vam bo dan user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.2.2011 9:32:33   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:
You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.
Problem #2:
Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.
Technical Information user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si me nasmejala zdele bibekuser posted image user posted image user posted image tko k je men na FB-ju napisal k sem hotela slikco dodat: Napaka pri nalaganju slike. The photo was either too tall or too skinny. user posted image user posted image user posted image jaz sem mislila da bom umrla od smehauser posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.2.2011 9:38:44   
Serendipity

naj vam bo dan user posted image

Enako bibonček!

UŽIVAJTE BABUŠKE!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.2.2011 9:39:39 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.2.2011 9:42:04   
viČipU
Kako vergla Yugo?
Odpri Google traslate, ter noter kopiraj tole:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo

Nato izberi angleščino, za jezik v katerega naj prevede, in klikni poslušaj (Listen).

pa nasmejanga valentincka user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.2.2011 10:41:30   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

Kako vergla Yugo?

Nato izberi angleščino, za jezik v katerega naj prevede, in klikni poslušaj (Listen).

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.2.2011 10:53:30   
~Biba~

Kako vergla Yugo?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.2.2011 11:29:45   
aqua77

Kako vergla Yugo?

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.2.2011 15:52:38   
ledenka
jaz sem pa danes v totalno ne-valentinskem feelingu. dost mam vsega, najraj bi se zavlekla pod odejo in zaspala za kak teden... tole odvajanje od jutranjega dojenja je muka, zdaj popustim okol 6h. sploh ne vem, kak naj črtam, ker če mu ne dam, tuli tud eno uro. eh...

ampak sej bo... danes imam popoldan nekaj v planu, pa rabim pestke user posted image  kaj in kako, boste pa zvedle drugič. bom mal skrivnostna user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.2.2011 16:24:03   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem pa danes v totalno ne-valentinskem feelingu. dost mam vsega, najraj bi se zavlekla pod odejo in zaspala za kak teden... tole odvajanje od jutranjega dojenja je muka, zdaj popustim okol 6h. sploh ne vem, kak naj črtam, ker če mu ne dam, tuli tud eno uro. eh...

ampak sej bo... danes imam popoldan nekaj v planu, pa rabim pestke user posted image  kaj in kako, boste pa zvedle drugič. bom mal skrivnostna user posted image  

PeStkeeeeeeuser posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.2.2011 16:25:11   
aqua77

se podpišem!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.2.2011 18:20:15   
Anonimen
PIKICA DO SOLZ SEM SE NASMEJALA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še zdaj se režim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.2.2011 23:05:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

se podpišem!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, pikolino, spet sem pestkanje zamudila!!! Držim pestke za nazaj!!! Opravila dobro?

Pa en uber hug za bad mood day user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.2.2011 23:17:13   
Klarilu
jaz tud pestke držim!!!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.2.2011 23:24:32   
Anonimen
Jaz sem jih tudi držala, sam prej sem se tok smejala, da nisem uspela tega napisat.... SEM PA FIRBEC NA KUBIK!!! user posted image

(odgovor članu Klarilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.2.2011 9:31:56   
~Biba~
ledenka, sem sicer zamudila pestke...ampak jih držim zdaj, da imaš dobro novico v žepuuser posted image
slabi dnevi pa pridejo in gredo, žal se ne ozirajo na praznike, ampak butnejo z vso silo skozi zaprta vratauser posted image upam, da si dans kaj boljše.
p.s. je na fb nekdo napisal..jebeš valentinovo, pa dobi nazaj odgovor..ti vsaj nekogauser posted image user posted image user posted image

pa lep dan vsem babuškamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.2.2011 9:48:41   
ledenka
pestke še kar držite, rabim do večera user posted image

bom še kar naprej skrivnostna user posted image  ma sej nič takega, sam neki bi rada, da se spelje tako, kot je treba user posted image

sicer pa dobro jutro...

že kar neki na tešče delam... brez veze. pa zvedla sem, da ena fajn oseba odhaja... to je vrag našega šihta. odhodi v tujino. in pol se z nekaterimi po par let ne vidiš. sploh, če ti je nekdo drag, je to hudo user posted image  sem že kak teden žalostna zarad tega.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.2.2011 12:12:20   
Klarilu

ledenka, sem sicer zamudila pestke...ampak jih držim zdaj, da imaš dobro novico v žepuuser posted image
slabi dnevi pa pridejo in gredo, žal se ne ozirajo na praznike, ampak butnejo z vso silo skozi zaprta vratauser posted image upam, da si dans kaj boljše.
p.s. je na fb nekdo napisal..jebeš valentinovo, pa dobi nazaj odgovor..ti vsaj nekogauser posted image user posted image user posted image

pa lep dan vsem babuškamuser posted image

user posted image user posted image user posted image omg ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.2.2011 12:13:55   
Klarilu
aja preživela sem sestanek in samo iz enega razloga k moje vodje ni bilo k je na dopustuuser posted image ufff oddahnila k ne vem kajuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.2.2011 9:45:07   
viČipU
ajsi... porocaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.2.2011 10:48:43   
ledenka
tale faza je uspešno zaključena user posted image  ampak to je prvi korak na poti... še so zadeve, ki lahko grejo narobe. itak.

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.2.2011 20:25:51   
~Biba~
pri nas pa tudi v tretje ni uspelouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.2.2011 20:58:08   
ledenka
bibek user posted image  user posted image user posted image user posted image  vzemi si malo predaha, odpočij si, z dragim si nekaj časa vzamita zase, ko boš pripravljena, pa v nove boje.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!