|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset_________ke007 - drugič
19.10.2011 11:26:59   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam vpadam v temo, a me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem spodnje sporočilo. Če katero zanima, vljudno vabljene, ravno tako prosim posredujte sporočilo prijateljicam, znankam, ki bi jih utegnilo zanimati...tenk ju :)

Spoštovani starši!
Za potrebe snemanja TV oglasa za blagovno znamko Intersport IŠČEMO SVETLOLASE FANTKE od 2. do 3. leta starosti in FANTKE (ne glede na barvo las) od 3. do 5. leta starosti.
Vse zainteresirane starše prosimo, da na blaz.taljan@gmail.com pošljejo kontakt, mi pa vas bomo poklicali in povabili na casting, ki se bo odvijal v prihodnjih dneh, najverjetneje v sob. 22.11. ali v ned. 23.11.
Konkretno se za TV oglas išče otroka, ki bo del družine.
Snemanje bo potekalo 03.11.2011, torej en snemalni dan.
Predviden honorar za malčke je 200eur/bruto.
Za potrebe snemanja se bomo prilagodili bioritmu izbranega fanta.
Spodaj pa je povezava na zadnji TV oglas, kjer smo potrebovali 1 mesec starega dojenčka.
http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/69162/

Lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Deset_________ke007 - drugič
23.11.2011 15:50:51   
sanwebdra
En mesec brez odgovora - se je čvekanje res preselilo na FB :)

Kakorkoli, dobili bomo fantka user posted image in Julija se je že sprijaznila z novico. Pa takooooo je računala na sestrico.

Kasija, kdaj imaš ti rok?


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Deset_________ke007 - drugič
23.11.2011 16:36:06   
valči
Sanwrbdra,čestitke za pubecauser posted image ,Juluja bo že presrečna,pol,kasneje,naj se navadi malo.

Ja Kasija ima decembra rok in nič je ni brat več tu gor,pa tak fajn je pisala...Ma malo kar pogrešam naše čvekarije tu gor,kako smo me pisale,pa tako hitro gre čas.$ leta so že naši desetkeci stari.

Žal mi je za FB,ker meni to res ne potegne in škoda,da forumi manj živijo zardai tega.Mene FB ne prepriča.

Vsaj te tanove user posted image javite,ko rodite,da vidimo napredek!


Me veseli za vakega novega otročka.


Pingi  ima tudi punčko,pa ne vem,če ni Nina?Kot naša?Za Jako in Majo pa vem ziher.

Dajte se stare sablje kaj javite,da vidimo,kako kaj živite.

Naši otročki so že veliki,samo Nina je še vrtičkarica,Mihael in lara pa sta 3. in 1. razred.

Lp,desetkeuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Deset_________ke007 - drugič
24.11.2011 12:35:25   
pingi
Hej punce!

Ja, res se vse bolj seli na Fb. Meni tudi ni nekaj časa potegnil, zdaj pa vidim, da je ful fajn - je hitreje kot RR, bolj intimnouser posted image , slikce lažje naložiš...
Novembrke 2011 kar kleptajo(mo)user posted image

No, sicer res ne vem, če sem sploh na tej temi napisala, da smo 17.10. dobili našo Zalo. Tokrat je prišla na svet kar naročena s pomočjo CR. Drugače sem imela rok glih okrog 1. novembrauser posted image  

Valči, se mi zdi, da si me na eni drugi temi vprašala, zakaj je bil CR? No, bil je zaradi predležeče posteljice. Pač, če je treba, je treba, čeprav sem se ga otepala kotuser posted image  Me je pa Pušenjak operiral, tako, da imam tak bolj lepotni šivuser posted image  Res je car.user posted image
Glede imena je bila pa moja favoritka res Nina, samo je Jaka že par mesecev vsem razlagal, da bo dobil sestrico Zalo, tako da mi srce ni dalo, da bi ji dala kakšno drugo ime, pa tudi vsi smo se že kar navadili, da bo Zala.user posted image

Sanwebdra, čestitke za fantiča! Bo Julija že preživela; še bolj bo zadovoljna, ko ji ne bo kradel oblekuser posted image  
Kako si kaj drugače? Vse poteka v redu?

Kasija je pa že skoraj v nizkem štartu.user posted image Še glih en mesec imaš, a ne? Upam, da si tudi ti v redu.

Lep pozdravček tudi ostalim desetkam in njihovim mamicam!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Deset_________ke007 - drugič
25.11.2011 10:20:07   
Kasija
sanwebdra čestitke za user posted image  user posted image  rok imam konec decembra, tako da zdaj že "brojim sitno" user posted image  ti? glede na moje velikane (3850g, 4050g) upam, da bo kaj prej. mi pa naj bi dobili user posted image . si pa tamaledva vsak teden premislita, kaj bi imela, bratca ali sestrico.


valči mene fb tudi ne prepriča. sem manj tule zato, ker se manj piše, pa ker je zdaj aktualno čvekanje o dojenčku user posted image . bom se pa zdajle razpisala za nazaj, a je prav user posted image ? no, fb je sicer res boljši za fotke, ampak težko gor napišeš, kako ti gre v več kot treh stavkih.


trenutno sem zadnji dan na bolniški, jutri pa že porodniška. ta mesec sem bila doma, ker se je izkazalo, da moje bolečine trajajoče od septembra le niso posledica tretje zaporedne nosečnosti user posted image , ampak je kar ena navadna bakterija bila vir težav, na srečo je odpravljena. sem pa silno huda nase najprej in na ginekologinjo takoj za tem, da ni niti pomislila na kaj drugega. po dveh mesecih poslušanja lastnega jamranja sem se odpravila k osebni zdravnici, ki je iz prve ugotovila za kaj gre in sem bila v dveh tednih bolje. pač še ena lekcija iz postavljanja zase in zaupanja v zdravstvo. aja, pa verjetno imam sladkorno - me bodo ponovno testirali naslednji teden - v 36. tednu - če prej ne rodim user posted image . karkoli že pokaže test, sem se kar dolgo držala samo z dieto. glede na svojo siceršnjo nedisciplino.

moje življenje trenutno se suče že vsaj dva meseca okrog gnezdenja. zaenkrat me mož še ni zapustil user posted image . prostodušno priznam, da sem nemogoča, si pa ne morem pomagat. samo kupovala bi in urejala - stanovanje je treba opremit (zamenjali mizo da je za 5 recimo), tamalima bi kupila hudiča in pol, pa potem razni prti, škatle in podobne zadeve me dobesedno obsedajo. da ne govorimo o tem, da me privlači kuhanje in pospravljanje user posted image  upam, da mine user posted image  poleg tega me silno muči, kar mi je bilo ob rojstvu gala najtežje, da sem imela tako malo časa in energije za eliana oziroma nisva vandrala naokoli. tako da se trudim čimveč enegije posvetit tamalima in da kam gremo.

sicer pa teli desetki (in desetke) so že čisto samostojna bitja. pa ta mlajši je še enkrat hitreje samostojen, ker sledi bratcu. sem se odločila in ju vpisala oba na plavanje. elian ni hotel brez gala. sprva sem se malo bala za gala, ampak zdaj me je strah minil. med drugim zato, ker gre gal kar z rokavčki lahko  noter in se malo igrajo. pa ker tako uživata. elian pa po samo treh obiskih že naredi dva zamaha in je povsem samostojen v plavanju  s črvom. tudi sicer je izjemno spreten. poleg tega sva po poletnih počitnicah jih prvič poslala prespat k starim staršem in zdaj ju tako enkrat na dva meseca recimo peljeva tja. ta vikend bosta že dve noči.

user posted image  danes sem gledala slikce sobice od enega fanta na rr, pa je bila tako polno in lepo opremljena. dokončana. se mi zdi, da imata g in e bolj prazne sobice v primerjavi. imata posteljo in omaro, elian pa še nočno omarico in leseno ala skrinjo za avtočke. po stenah pa nalepke in drevo narisano. koliko imate vi stvari v spalnih sobah od otrok? a se že igrajo v svojih sobah? meni se zdi skoraj škoda, da bi se. igralne prostore imamo v dnevnem prostoru in igralnico v mansardi. kako imate vi?

user posted image  pa moje vsakoletno vprašanje: kaj ste ali boste kupili otrokom za novo leto? jaz letos nabavljam prej zaradi roka poroda v decembru. dobila bosta pa od naju garažo za avte eden in stezo za avte drugi. to sta si zaželela, oziroma elian si je zaželel še za gala user posted image . to je najbrž prvo leto, ko bosta dejansko dobila darila tudi od naju. ker sicer dobita toliko daril, da jih midva potem ne kupiva. letos bi pa moji hormoni radi kupili vse, kar je mogoče dobiti na policah - idelana potrošnica user posted image .

je pa res, da sem pospravljala in sortirala igrače v pričakovanju decembra in dojenčka in ugotovila, da jih nimata prav dosti primernih za svojo starost. pa da še kar občasno dobivamo razne neuporabne zadeve, ki potem ležijo po kotih. zdaj imata lego, dinozavre in avte od za starost primernih. igrata se pa ok z avti, sicer pa veliko več rišeta, uničujeta plastelin, režeta s škarjami,...skratka vse ustvarjalne risalne zadeve so v trendu. najbolj prosita za tempere in čopiče, ampak to je rezervirano za takrat, ko imata nadzor. imata pa novo pisalno mizo - tako majhno, skupno za oba (naredil dragi mož pod hudimi pritiski tečne žene). tam imata zdaj veliko stvari za samostojno ustvarjanje in zaenkrat je zelo priljubljena. pa najbrž zaradi pogostejših obiskov v lutkah jeseni sta se zadnjič začela igrat lutkovno gledališče. jima moram narest gledališče - trenutno imata izrezano škatlo, ampak ne bo dolgo zdržala, ker potem postane avto in tega nobena škatla ne zdrži user posted image . kaj se pa pri vas igrate?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Deset_________ke007 - drugič
25.11.2011 11:09:09   
sanwebdra
No, pa smo oživeli user posted image

Jaz sem danes doma, na bolniški. Ene dva tedna že sem čisto pljučno "prizadeta" - težko diham, kašljam, izkašljujem, imam občutek, da mi slon sedi na pljučih, v sredo pa niti stavka nisem mogla dokončat, brez da bi se zadihala. Pa seveda je s trebuhom nadvse zabavno kašljat. Po tečnem prigovarjanju sodelavke, ki je tudi noseča, sem se včeraj le odpravila do zdravnika, ki mi itak ni mogel predpisati, citiram: "nobenega pametnega zdravila", napisal dve škatli Dalerona, in da "počitek najbolj pomaga v teh primerih." Seveda je gospod nadomestni zdravnik, ker je moja zdravnica v dolgoročni bolniški pred porodniško. V ponedeljek, žal, v službi ne morem manjkati, tako da si bom vsaj podaljšala vikend.

Porodniško začnem 8. februarja, vendar zadnjič delam (po svojih izračunih) 23.12., ker imam še letošnjega dopusta za pokurit, 10 dni novega (sicer mi bo propadel v celoti in ga po vrnitvi ne bom mogla koristiti) in cca. 100 nadur, ki če jih ne bom izkoristila, bodo šle rakom žvižgat.

Kasija, tudi mi smo v totalni fazi renoviranja - pa ne vem, če je to moj gnezdni sindrom user posted image . Skratka, spalnico seliva v likalnico, Julijjo v novo sobo, dojenčka v baby sobo, celotno stanovanje pa je potrebno pobarvati. Zlaganje, kupčkanje ipd. mi gre na živce, tako da ... upam, da bomo končali do božiča.

Julija bo zdaj dobila celotno sobo - smo čakali otvoritev harvey normana v MB - tako da bo dobila komplet dve omari, odlagalne poličke, dvojno posteljo (spodaj izvlečna za prijateljice ali bratca), pisalno mizo in predalnik. je pa čudež, da smo to sploh uspeli vse stlačit noter. V sobi se igra le, kadar dobi obisk - drugače smo v dnevnem prostoru - tam riše, barva in ustvarja (si predstavljate, da bi ji pustila to v sobi?), gleda risanke in igra igrice na računalnik. V sobi ponavadi najprej izprazni vse predale (IKEIN sistem s predalniki - škatle http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S49857350/ ) in potem, ko je treba pospravljati, se seveda zaigra z eno igračo, ostale pa ostajajo na tleh. Zanimivo je, da se igra s plišastimi igračami in lego kockami. Barbike seveda ne manjkajo - zdaj jih veliko preoblači, dela frizure ...

Božična darila izbira iz reklam med Žiž-Žav-om - tako da želi ROZA puhasto kepico, kužka na povodcu, mucko ki prede ... Dobila bo mikrofon in kitaro na strune, ki si jih res želi (pa ni videla v reklami), babici smo naročili interaktvino abecedo, drugi pa bodo verjetno prinesli kaj za oblečti.

Ok, zdaj grem pa še kaj postoriti. bodite v cvetju - do snega.user posted image




_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Deset_________ke007 - drugič
25.11.2011 22:09:24   
valči
Vau,kako fajn je prebrat o vaših otročkih kaj.

Kasija,faca si res s tvojim gnezdenjem,samo te razumem,ker imaš občutek,kaj vse še moreš sedaj,ko je štrica na toplemuser posted image ,kot da pol ne bo šlo.Samo to tako je,hecno,a mora bit,če ne gredo živci.

Glede sobic.Lara in Nina imata skupaj sobico,načeloma se v njej ne igrajo,ker se bolj v dnevni,nora je na pliškote in dojenčke.V kuhinji rišejo,v dnevni risanke in igrarije z mama zadevami.I ma eno punčko Roxanne,ki ji reče bratec.Strogo bratec,ki ima kiklo gor in kiteuser posted image Je ne prepričaš,da je pupa.Ja face so,samo Nina se od vseh najlepše,najbolj zavzeto igra.In vživi se ful.
V Mihaelovi sobi,v kateri sam kraljuje,so pa legice,male zmeraj na tleh,ker ion ustvarja vse živo,Lara ni ustvarjalen tip,Nina si včasih iz njegove omare duolo privleče in kaj naredi.Ker v njegovi sobi je omama,en del nje namenjem igračam,ker je pač sam v sobi in je prostor,punci si pa enako omaro delita.

Glede daril,ja Mihael je za Laro izbral enega Baybleda,ker si ga kao ful želiuser posted image ,ma za poknit no.Reče:Ne Lara,da si ga želiš,novega beybleda?
Si ga on.Njej je pa titak vseeno,ona je tako zelo na izi,nezahtevna total.M in Nina pa podobna,vse bi imela.

Nina bi imela konja,kepico,dojenčka,kužka,vse...

Dobili bodo letos manj,ker smo imeli poleti toko in je kriza,je treba šparat,vse nam je pobilo,njive prazne,rastlinjaki preluknjani,denarja je šlo ogomno ven,not pa bolj malo prišlo.Tako je to,ni bilo koruze,pšenice,zelja,lubenic,bučkorenja,grozdja....Vsakih 30 let pride tako.Sedaj nam še masjstri prekrivajo streho v srarti hiši,ker je pobila toča.

No,malo sem se razpisala,mi pač od tega živimo in je to tako kot da bi zastinj v službo hodil 1 leto.

Dajte še kaj napisat,pa še ostale:2ursae,Klaudia,suzanamai,Micla,Janja,skuštrana in še veliko drugih...Čav,čavuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Deset_________ke007 - drugič
25.11.2011 22:16:22   
valči
Sanwebdra,ti pa ozdravi čimprej pa počivaj,da k sebi prideš.

Pa pozabila sem se pohvalit.Danes sem spet postala teta punčki Eliuser posted image user posted image Sem tako vesela,možev brat je dobil 3. otroka in sedaj imajo isto razmerje,kot mi.Fant in dve punci.Je rekel Mihael,ko sem mu povedala,da ima še eno sestrično,da bo Ciril znorel...ker je on tudi,ko se je Nina rodila.Še sedaj,po 4. letih ni pozabil,ker si je res zelo bratca želel.Ja,kaj češ,saj sedaj jo ima rad,samo brata bi pa vseeno imel.In mi je rekel,da ve,kako se sedaj Ciril počutiuser posted image Kakšnja razmišljanja za male glavce,kdo bi si mislil,ne?Tako da v naši familiji sedaj krepko vodijo punceuser posted image ,bravo,jaz sem veselauser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Deset_________ke007 - drugič
28.11.2011 13:10:11   
Kasija
valči čestitke teta user posted image  jaz sem letos tudi prvič teta, pa je to super in čisto drugo kot da si mama. sem prav navdušena.
zelo mi je žal, da ste imeli slabo leto. po vsem vloženem delu in trudu je težko gledat, ko na koncu nič ni iz tega.

sanwebdra mene živcirajo tele reklame med risankami user posted image  potem pa elian tudi recimo reče jaz bi bakugana - pa saj ga imaš - ja pa imam modrega, pa bi imel še rdečega user posted image  pa zadnjič je hotel enega teh plišastih kužijev. pa se moj starejši nikoli ne igra s pliškoti sploh. ni šanse, da pride to k hiši. samo vidi vse te reklame, pa bi vse imel.

mi smo nepričakovano dodali še eno darilo za fanta. no, niti ni bilo predstavljeno kot darilo ampak v sklopu preurejanja igralnice. sva bila sama čez vikend in sva naredila lutkovno gledališče. dragi leseni del, jaz pa zavese. mene čaka še izdelava lutk (nekaj jih imamo že od prej kupljenih), ampak to bo vsaj del skupaj s tamalima.

no, napišite še kaj, vas je lepo brat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Deset_________ke007 - drugič
30.11.2011 12:30:10   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
valči čestitke teta user posted image  jaz sem letos tudi prvič teta, pa je to super in čisto drugo kot da si mama. sem prav navdušena.
zelo mi je žal, da ste imeli slabo leto. po vsem vloženem delu in trudu je težko gledat, ko na koncu nič ni iz tega.


Se podpišem!

Kasija, fino za gledališče - Juliji nikoli ni preveč potegnilo - letos smo res doti hodilli na Lent na predstave, pa nikoli ni zdržala do konca.

Danes imam roj. dan, pa sva z Julijo doma, ker mi je namesto pesmice "vse najboljše" zjutraj, izbruhala žolč. user posted image Sem nato dobila happy b-day v 4 jezikih. Upam, da bo do popoldneva ok.


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Deset_________ke007 - drugič
30.11.2011 17:09:20   
pingi
Sanwebdra, strelkica, vse najboljše!!user posted image
Upam, da je Julija bolje. Pa lepo praznovanje.

Očitno se nam neke čudne stvari dogajajo okoli rojstnega dnevauser posted image  Z možem sva se očitno zastrupila s hrano, ko sva šla po 100 letih sama ven jest (pač, da proslaviva moj rd)
Včeraj sem pa še mastitis fasala in sem čist podrta. Zdaj vsaj vem, kaj mi je bilo prihranjeno pri Jakatu in Maji...

Saj bi še kaj napisala, pa komaj sedim. Se moram pocajtat do nedelje, ker imamo Zalin krst.

Pozdravčke!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Deset__________ke007 - drugič
30.11.2011 20:54:27   
Kasija
sanwebdra vse najboljše user posted image  pa upam, da je tudi julija že bolje.

za gledališče je pa na začetku bilo meni veliko do tega, da bi hodili. sem kot študentka bila tam hostesa, pa mi je lepo gledat lutke. tako da sem imela cel plan, kako eliana zvabit tja - gal je pa potem se priključil, kot se tudi sicer vsemu kar dela bratec. najprej sem zbirala predstave, ki jih poznam. sapramiško. ne, v bistvu sva šla prvič gledat eno gratis in je bila napaka - se je ustrašil in ni hotel več. ni bila primerna, brez priprave...skratka mamica naredila narobe po vsej črti. za sapramiško sva pa najprej prebrala knjigico parkrat, zapela vse pesmice v predstavi in še sva se dogovorila, da greva na fast food po predstavi.  ta drugo in tretjo predstavo sem še šla iskat gledališki list prej, da sva ga doma pogledala, potem je pa šlo brez priprav. je pa večinoma precejšnja razlika med profesionalnimi lutkami in amaterskimi skupinami. najbolj v kvaliteti in s tem privlačnosti lutk za otroke. zdaj sem se pa razpisala - ko da hodimo da jaz lahko gledam predstave user posted image


pingi joj, upam da boš kmalu dobro. user posted image user posted image user posted image  mastitis mislim, s hrano je najbrž že bolje - je ponavadi kratko in zoprno. pa napiši, kako se kaj rihtate. za vzpodbudo user posted image .

< Sporočilo je popravil Kasija -- 30.11.2011 21:01:12 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Deset__________ke007 - drugič
2.12.2011 7:51:44   
sanwebdra
No, hvala za čestitke user posted image .

Pingi, tebi tudi ... kdaj si ga že ti imela - nekje blizu?

No, Julija se je pocajtala - bruhala samo 3x - juha in večerja sta ostala v trebuhu. Včeraj je bila preventivno še doma, danes pa je že v vrtcu.

Smo imeli ful šanso hodit ZASTONJ na prijazne ure angleščine, pa se Julija tam očitno ne počuti OK. Ne vem, v čem je finta, ker noče povedat - pravi, da ne ve. Skupino vodita družinska prijatelja (Rusinja in Američan), sodelujeta tudi Julijina vrstnika, njuna otroka - ni kot da bi se prvič videli - in nekajkrat je krasno sodelovala. Zdaj pa jok in noče biti niti v prostoru. Pojma nimam. Škoda, zastonj najbrž ne bomo imeli več šanse - pa še totalna cool se ji zdi, ker pozna že vse barve.

Jaz pa sem še samo tri tedne v službi user posted image


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Deset__________ke007 - drugič
4.12.2011 19:07:49   
majoli
Lepo vas je brati. Meni je RR tudi ljubši od FB.

Vse najboljše strelke! Jaz sem praznovala v petek in sta me moja dva fanta peljala v Dobrno že en vikend prej. In smo seveda zelo uživali. Glede norega decembra in daril, pa sem jaz tista, ki misli, da mora mali veliko dobiti in stalno tuhtam kaj bo dobil. Ko sva pa Maksa vprašala, če bi imel kuhinjo (tako večjo, z vsemi zvočnimi efekti...), je pa rekel, da je ne rabi, ker jo že ima. Je res, da ima nek mini štedilniček in nekaj posodic in on je popolnoma zadovoljen. Miklavža bomo spustili, edino babice se ne morejo zadržati, ampak bo dobil malenkosti in sladkarije. Bo pa Božiček v moji službi in Dedek Mraz v moževi, pa seveda DM doma... Skratka, ni da ni. Se pa še nismo odločili, kaj bo v pismih napisal. Po moje bova šla en dan malo po trgovinah, potem bomo pa kupili.

M zaenkrat tudi ni nikamor vpisan, ker ni hotel. Zelo rad plava in poskuša tudi brez rokavčkov in se veselo potaplja. Zelo rad pa gre v gledališče in zbrano spremlja predstave. Doma se najraje igra neke namišljene prizore (trenutno so aktualni smrkci) in rabi vedno neke nove pripomočke. Včasih je vitez, pošast, gusar...Zelo rad zlaga legice, ampak ne sam. Avti so aktualni bolj v vrtcu, ko ima moško družbo. Je pa zelo šefovski pri igri, vse določi in mora potem vse biti po njegovo. Tako, da jaz se malo zaigram z njim, potem ga pa pustim, pa sploh ne opazi. V svoji sobi, ki je zgoraj, noče biti; ga je strah. Tako, da smo stalno skupaj v dnevni. Glede ustvarjanja imam pa slabo vest. Mislim, da bi ga pritegnilo, ampak jaz kar pozabim na to. Sem si obljubila, da bom v decembru bolj pridna.

V začetku jan. gremo smučati in upam, da bo hotel hodti v smučarski vrtec, da bo dobil malo občutka. Nama z možem ne dovoli, da bi ga česa naučila. Vedno reče, da on to že zna. Tudi pri plavanju si nič ne pusti pokazati in trmari po svoje, tako da upam, da bo drugo leto šel v plavalni tečaj.

Lep prazničen december vam želim!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Deset__________ke007 - drugič
5.12.2011 20:45:54   
10ka
ojla, me veseli, da se je debata nazaj razživela. na naših desetkotih so se zgubile zadnje sence malčkov in zdaj so že taki veliki otrociuser posted image tjaša hodi na tečaj plavanja in plesa, oboje obožuje. v vrtcu jo je prijateljica naučila šteti v angleščini, tako da je cela frajerka. in ta ista prijateljica jo je naučila še manjši slovar grdih izrazov, kar pa ni tako kul. user posted image pol bodi pa pameten.

aja, pa vse bi mela Winx - obleke, hišo, čevlje, avto, vse!! pol je pa zadnjič njena mlajša sestra v kinder jajčku dobila Winxico, ona pa ne in je bila manjša družinska drama. tko to je.

majoli - KAKŠEN SMUČARSKI VRTEC IMATE TO? mi bomo našo tudi dali na smučke, že lani je probavala, letos gremo pa bolj resno


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Deset_________ke007 - drugič
6.12.2011 20:12:51   
majoli
10ka; na smučanje v Avstrijo gremo v organizaciji slovenske agencije Ski fun. Oni tam organizirajo vrtec smučanja v dopoldanskem času in vsak popoldan imajo animacijo za otroke v slovenščini. To je ena taka družinska varianta smučanja, da se tudi starši lahko malo spočijejo in nasmučajo. Mi gremo letos prvič, so pa že bili kolegi in so navdušeni. Baje, da je res super za otroke.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Deset_________ke007 - drugič
8.12.2011 17:55:10   
Kasija
majoli tole smučanje pa zveni zanimivo. mi imamo problem, ker jaz ne smučam, niti nimam nobene želje kadarkoli spet stopiti na smuči. mož pa smučanje obožuje. misliš, da bi se izšlo, če bi šla jaz samo zraven? saj ne še letos, mogoče naslednje leto. poročaj, kako se boste imeli.

koliko animacije potrebujejo vaši otroci? e je imel neko rahlo vročino v sredo in sta oba drugi dan doma. g je -seveda kot ponavadi - v redu. se zaigra, kaj positnari, se pomiri, sodeluje. e je bil včeraj še kar ok, danes se je dvakrat drl in trmaril po eno uro. jaz sem prav izčrpana od teh njegovih zoprnih čustvenih stanj. pa ni več bolan. ampak recimo zanalašč noče jest in pit? ne poje zajtrka, potem pa tri ure kasneje zahteva čips user posted image pa gremo ven, se oba strinjata, potem se pa zanalašč noče obut in namesto tega tuli eno uro notri, ven pa noče. zakaj? tiščijo da ga škornji, ki jih je imel nazadnje obute predvčerajšnjim in vse dni pred tem - si zmišljuje torej. se mi zdi, da moram delat nekje napako, da me v tolikšni meri ne uboga in neprestano samo preizkuša. samo ne vem, katero in kje. kakšni nasveti?

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Deset_________ke007 - drugič
9.12.2011 20:40:54   
majoli
Kasija; jaz zelo na hitro opravim s takimi izpadi. Npr. takoj mu rečem, ali se obuj ali pa ne bo risank...Ok, prej še preverim , če ga res kaj tišči in ga vprašam kaj ga moti. Ali pa za cmeranje in teženje; mu rečem, da pa res ne razumem zakaj se tako obnaša in naj mi pove, kaj je in če več kot očitno ni nič narobe ampak sama sitnarija, mu rečem, naj se gre v svojo sobo dret, ker jaz tega res ne bom poslušala. In takoj je vse v redu. Ali pa tole zelo učinkuje; če nagaja, zavlačuje..., mu rečem, da ker mi zdaj on nagaja, bom pa jaz kasneje tudi nagajala in mu ne bom prebrala pravljice. Sva oba z možem kar stroga in jaz sploh zaradi poklicne deformacije ne prenesem nekih fint. Nimam živcev za to. Pa doslednost je ključ do uspeha, meje in hitro odreagirat. Saj mali itak vse šteka. Naš teži, dokler mu pustiš. Potem pa malo dvignem glas in jasno povem svoje pogoje in je. Ampak ga pa res vedno prej poslušam in malo potipam za kaj gre.
Glede smučanja; jaz tudi letos ne bom smučala. Zjutraj se bomo vsi povzpeli z gondolo, mož bo šel s frendi smučat, jaz bom malega pospremila v vrtec (upam, da mu bo tam všeč in me bo pustil oditi), potem pa malo sprehajanja zame, kakšen čaj, knjiga, ena kolegica tudi ne bo smučala... Skratka, po moje je čisto izvedljiva zadeva tudi , če oba ne smučata.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Deset_________ke007 - drugič
23.12.2011 16:09:30   
majoli
Saj vem, da morate veliko daril zavit in piškote pečt, ampak dajte se kaj javit user posted image

Kasija, daj prosim malo napiši kakšen je bil porod? Kako ste?

I wish to share a secret - PDP: 18. 6. 2012

Lepe praznične dni vsem!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Deset_________ke007 - drugič
23.12.2011 17:57:30   
Klaudia
Majoli - čestitke!!!
Sva pa zelo blizu ;) sama imam PDP 27.5.2012

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Deset_________ke007 - drugič
24.12.2011 12:01:05   
Kasija
majoli user posted image  pa jaz sem potiho ves čas čakala v prepričanju, da bo pri vas še kakšen user posted image user posted image  nastal. čestitke in srečno nosečnost ti želim.

klaudia user posted image  še enkrat tudi tule!

kakšne lepe novice. pa obe sta zbrali krasne mesece za rojevat - spomladi, da boste šli lahko kmalu ven.

porod je bil super, kolikor je porod lahko user posted image . ob 19h mi je začela odtekat voda. potem sva oddala otroke in okrog 21h sva bila v postojni. prezgodaj, ker nisem imela še popadkov. ampak glede na to, da je tretji porod, nisem hotela preveč čakat. so me sprejeli na oddelek, kjer so tudi  dovolili, da je mož zraven počakal. popadki so se kmalu začeli, ampak do 23h sem jih kar prespala. potem so bili že premočni in so me zbujali. do 2.30 so se okrepili toliko, da je bilo resno boleče. sva pozvonila babici in šla v porodno. potem se je pa začelo po že dvakrat preverjenem receptu stopnjevat s preveliko hitrostjo. na ctg-ju je bilo muka. sem se v 10 min odprla 1 cm. zato sem se odločila za epiduralno. in naredila prav, ker je bila po sicer boleči uri aktivirana in me ni nič bolelo, pa še porod se je lepo upočasnil. zato, in ker je bila haja manjša, tokrat nisem bila nič rezana. babica je bila prijazna, strokovna pa najbolj sem fascinirana, ker je bila pripravljena me poslušat in narest marsikaj, da bi bil porod lep. pa na oddelku so bili tudi tradicionalno prijetni. tako da mi je bilo kar žal, da je to moje zadnje bivanje pri njih. v glavnem ena prijetna izkušnja, ki se je bom z veseljem spominjala user posted image .

zdaj se pa privajamo na življenje v petoro user posted image . tamala dva mislita, da sta dobila enega zabavnega baby borna za dodatek k družini. ni boljšega kot jo malo špikat in štokat, izjemno na glas ji pet pesmice, pa še kajs e najde iz repertoarja. se pa hitro učita nežnosti, to ju lahko pohvalim. vse iz ljubezni, se razume user posted image . je pa zanimivo in pestro, ker so vsi trije doma zaradi morebitnih bolezni in zaradi praznikov.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Deset__________ke007 - drugič
27.12.2011 12:29:51   
skuštrana
Čestitke vsem novim nosečkam in pa tebi, Kasija, za novo članico.
No, pri nas ni nič novega na tem polju, čeprav me je kakašna 2 meseca nazaj zelo zelo zelo držal četrti otrok. Izgleda da so to bili neki ostanki hormonov. No, potem smo si nabavili malo muco, pa so ti hormoni hvalabogu popustili user posted image user posted image

Trenutno uživamo 100 na uro, Oton je že toliko velik da lahko gremo povsod z njim (to da je potem malo moteč za okolico ni moj problem user posted image ), tako da trenutno malo več hodimo po pardnevnih izletih (ma, malo smo hendikepirani zaradi šole ampak imamo mega učiteljico s katero se da vse zmenit). Pa ven sem začela malo več hodit, na koncerte. In ugotovila da se sploh ne znam več obnašat, he he... Tako da, definitivno je faza dojenčkov izza mene.

Božiček je bil pri nas zelo zelo radoraren...Nas  7 frendic je preko naše firme naročilo lesene igračke iz Nemčije po veleprodajnih cenah in šele ko so paketi prišli smo ugotovile da smo debelo pretiravale user posted image Ampak kaj, ko je bilo zelo poceniuser posted image ...In tako imam polno omaro lesenih igrač, družabnih iger, .... Bo še za 3 rojstne dneve in pa 15 rojstnih dnevov prijateljev. user posted image user posted image Rabi kdo kaj????

Arsen je super tuper cooler. Trenutno ga najbolj zanimajo gusarji (imamo 3 meče, pa gusarske zastave, pa en cork gun, ki je zakon), kitara in pa nogomet. Ko bo velik bo pa policaj (ha,moš mislit). Je en mali roker, vzame kitarao in rocka ko velik. Je full priden, z njim se da vse zmenit, res en super otrok. Tu in tam ga piči žuta minuta takrat je pa boljše zbežat user posted image user posted image

Nič, to je to od nas, uživajte v 2012!!!


< Sporočilo je popravil skuštrana -- 27.12.2011 12:30:50 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Deset__________ke007 - drugič
27.12.2011 16:27:13   
pingi
Majoli, kakšna lepa novica! Čestitam!user posted image user posted image Sem čakala na to že nekaj časa user posted image Zdaj pa srečno do konca. Aja, pa si mi bila sumljiva, ko si napisala, da letos ne boš smučalauser posted image

Juhu, pa še nekaj časa bomo skupaj na porodniški s Kasijo in Klaudiouser posted image
A veste da sem se danes prvič dobila s parimi novembrkami (no, Zala je sicer desetka, ampak dobro, ne bomo malenkostni). Itak, da v Kolosejuuser posted image

Pri nas pestro, ampak vseeno zelo lepo. Smo vsaj zdravi, tako, da ni panike. Moja mantra je, da imam raje 3 zdrave otroke na grbi kot pa tri bolneuser posted image
Sicer naj bi šla Jaka in Maja januarja v vrtec, pa jih bom vseeno še malo imela doma. Itak sta tako dober tim, da skoraj nimam dela z njima. OK, posredovanje v kregih, priprava hrane, previjanje itd. ne štejejo za neko ekstra delouser posted image

Skuštrana, še imaš čas za št. 4user posted image  Mal heca, al pa tud ne. Super, da tako vandrate naokrog. Tudi jaz čakam ta čas, čeprav je zdaj prav luštno.

Želim vam, da lepo vstopite v novo leto, ki naj bo čimbolj zdravo, vse drugo bo že!




(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Deset__________ke007 - drugič
27.12.2011 19:57:30   
majoli
Hvala za čestitke. Pingi, vem, da si upala skupaj z mano in to mi je vedno veliko pomenilo. Sem v 16t in sem počasi vedno bolj pomirjena in sproščena. Je pa ta nosečnost čisto drugačna kot je bila z Maksom. Vse me takoj skrbi. Ampak sem res vedno bolj nakulirana in poskušam uživati vsako minutko te nosečnosti. Zgleda pa, da bo spet sinko. Maks se zelo veseli in komaj čaka, da bom izgledala kot da sem pojedla košarkaško žogo, ker to pomeni, da bo kmalu dobil bratca. Včasih me kar vpraša,če sem že pojedla žogo. Je pa res trebuh že zelo viden in si moram nabavit ene zimske nosečniške hlače. Pri Maksu sem še v 5. m zapela ta stare kavbojke.

Klaudia, a te kaj skrbi starostna razlika? Mene prav zanima kako bo. Je pa M zaenkrat zelo ljubeč in nežen do dojenčkov.

Kasija, hvala za porodno zgodbo. Jaz bi šla tokrat kar v Kranj rodit, ker sem v LJ imela tako slabo izkušnjo.

Maks je že pregorel. Kašlja, ima malo vročine, danes je zaspal že ob pol osmih. On bi samo na polno in še čez dogajal, spal pa nič. Ampak mislim, da se mora samo fajn naspat in bo ok. Drugače pa uživamo v teh prazničnih dneh. Veliko se družimo, igramo, gledamo risanke, pečemo, ...


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Deset__________ke007 - drugič
28.12.2011 10:14:08   
Klaudia
majoli - mene ne skrbi starostna razlika. Mi je všeč, da ima vsak otrok mamo nekaj časa samo zase.
Lia ima zaenkrat noro rada dojenčke. Sosedovga nonstop boža po glavici in nasmiha zraven. Ampak, ko je enkrat v isti hiši in ima isto mami, je vse skupaj malo drugače. Upamo na najbolje.

Se pa zdaj super počutim. Pri Lii sem imela skos neke probleme. Zdaj pa, če ne bi imela trebuha, še vedla nebi, da sem noseča...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?