|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset__ke007 - drugič
17.9.2010 20:56:27   
10ka
super, torej zmenek je ob 10h v najboljši kavarni v supernovi, potem pa po kratki kavici brž še gor do igrišča na rogljiček in klepet. super zgleda. no žalsem pa jaz izvedela, da pride moj dragi namesto danes, šele jutri dopoldne iz bolnice. oz. mogoče še kasneje. tako da naša udeležba ni 100%, samo vi se pa vsekakor morate dobiti in obširno poročati!!!

jaz grem zdaj študirat literaturo o prehrani po operaciji žrelnice (in nosa), na kateri je bil. že prej sem zgroženo prebirala nekaj o čuftih v omaki, kar je zame popolna znanstvena fantastika. in to cel teden takšne hrane!!! še dobro, da sem še vedno na 6 urnem delovniku, ker drugač bi bilo pa kar naporno. 

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Deset__ke007 - drugič
17.9.2010 21:19:10   
pingi
Hej!

10ka, a boš čufte kuhala?user posted image  Upam, da tvoj možek ne bo preveč bogi. Čeprav se mi zdi, da imajo moški v povprečju nižji prag bolečine...
Daj, poskusite priti jutriuser posted image

Jutri prideva verjetno sama z Jakatom, ker tam pa mali plazilci (tipa Maja) nimajo kaj dost za delat. Se bo pa doma "bondala" z očijemuser posted image

Lahko in suho noč!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Deset__ke007 - drugič
18.9.2010 8:59:05   
pingi
Hej!

Spet jazuser posted image

No, nekako je padla odločitev, da srečanje danes odpade in ga prestavimo za nedoločen čas.

Preživite lep vikend, brez poplav (kjer že nisouser posted image )


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Deset__ke007 - drugič
18.9.2010 9:00:34   
2ursae
no, za danes smo se kar zmenile, da se srečanje prestavi ... Dolenjci imamo zalite predore pred Malencami, Bor malo kašlja, Jaka tud, 10ka neguje velikega bolnika ... žal je seštevek dal negativen izid. Pa drugič user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Deset__ke007 - drugič
18.9.2010 13:59:33   
miska1
Na Dolenjskem je vmes že nehalo padat, mal je rosilo, da smo izkoristili za shopping v bližini. Pol mi je blo kar mal žal, da se nismo zmenile. No, zdej pa spet lije. Očitno je res bolj dan za doma biti. Bomo upam, da kmalu nadoknadile. Lep vikend!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Deset__ke007 - drugič
20.9.2010 19:30:50   
10ka
ojla, bom na hitro poskusila napisat en post, če me moj predragi pametnjakovič ne bo preveč motil. pa če se ne bo mojster miha prehitro končal...

upam, da vas ni preveč zalil. nas na srečo ni, kljub temu pa je bil vikend bolj kot ne beden. najprej je moj veliki bolnik (ki sedaj pametuje iz kavča) prišel iz bolnice. ok. operacija je uspela na pol, drugo polovico so pozabili user posted image . nima veze. včeraj je pa tjaša prikazala moje štoraste gene v vsej svoji lepoti.
najprej je z metrsko palico v ustih tekala po stanovanju in seveda padla. no, poškodovala si je nebo v ustih (pritekle so celo tri kapljice krvi), kar je za mojo kralico drame dovolj, da traumira in zahteva neskončne kupe sladoleda. pred spanjem je padla pa še po tleh in si pokodovala še zobek. cela drama. spet kapljica krvi, ima pa kar črno dlesen, tako da je danes ostala kar pri tašči. zgleda da je že bolje, čeprav lahko je samo juho, pico in sladoled. še čipsa in smokijev ne more...

evo, mihata je konc, letim
uživajte in pišite


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Deset___ke007 - drugič
21.9.2010 13:38:42   
2ursae
no, kaj dogaja? Jz sem čist prešvicana, sem s parnim čistilnikom pucala in imela okoli sebe mobilno mini turško savno user posted image . Čez kakšno urco grem po mulčka v vrtec, komaj čakam, pol gremo pa mal na špancir, morda na sladoled k bazenu (ne, ne, brez kopanja tokrat). Mal bom šla počivat, čeprav me neki dela še čaka ... eh, bo že počakalo, v to sem lahko zihr.

Včeraj je šel Bor poskusno na plesne in ... ni mu bilo všeč user posted image . Jaz pa tako prepričana, da je to točno to, kar si nadvse želi. Mi je rekel potem popoldne, ko sem ga spraševala, zakaj mu ni bilo všeč: "jaz plešem že v vrtcu". Tudi prav, ena obveznost manj - to bomo zihr znali ceniti pozimi, ko nas bo zamedlo in se nam ne bo treba odkopavat samo zato, da gre mladič plesat user posted image .

10ka, dobr, da se vaše kaskaderske dogodivščine tako dobro končajo user posted image


< Sporočilo je popravil 2ursae -- 21.9.2010 13:39:21 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Deset___ke007 - drugič
24.9.2010 10:45:10   
mama06
Ja kje pa ste vse? Sem nas našla skoraj na koncu druge strani.....user posted image

vrtec - ta teden je najin mali štrumf začel spet hoditi v vrtec. Prvi dan ni bilo krize, drugi in tretji kar hudo, ampak samo na začetku, ko sem ga dala v skupino, danes pa je gospod kar sam odšel, sem ga komaj preobula in sleklauser posted image . Včeraj je baje vzgojiteljici v vrtcu pekel palačinkeuser posted image

Sicer smo dobro, zdravi in razigrani. Vreme je krasno, čeprav za vikend spet napovedujejo dežuser posted image . Upam, da ste prejšnji vikend vsi preživeli brez poplav!

Lepo se imejte in PIŠITE!!!!!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Deset____ke007 - drugič
25.9.2010 10:59:20   
skuštrana
Hojla!

Ma, pri nas danes spet lije kot iz škafa. Grozno, ta dež. Čeprav mi kar malo paše, ker moramo pospravljat, pa sami smo, ker je možek na enem weekend seminarju v Umagu.

Kaj je novega? Hm, nič, no...Še vedno so vsi trije malčki palčki doma, Liza gre v začetku oktobra v vrtec, ker pa smo menjali vrtec za Arsena letos ni placa, tako da ne vem kako bo. Pa za njega itak ni panike, ker njemu je cool doma ali pa v vrtcu user posted image Mogoče se kaj sprosti po novem letu.

Ponoči nas je obiskala Muca Igračarica, odnesla jima je skoraj vse igrače, ker nočeta pospravljat. Oz. Arsen noče, potem pa še Liza noče, ker sama ne bo. Ma, saj ima prav, ker razmečeta skupaj, pospravljala naj bi pa samo ona. No, jih sploh ni prizadelo ker ni igrač, Arsen niti opazil ni user posted image user posted image Ma, ta njegova skuliranost prav živce dere včasih.user posted image

Dodatne aktivnosti, Liza hodi na plavanje, pa na likovno jo bom dala, ker imamo v sosedstvu pa še zastonj, Arsena se mi zdi pa brezveze kam vozit, ker njemu je cel svet ena velika aktivnost. Njemu lahko dam en kamenček in on bo celo zgodbo naredil iz njega. Mož mi velikokrat reče da bi rad samo za 5 minut pogledal v njegovo glavo kaj se tam dogaja, ker po moje mora biti kar zanimivo user posted image Mogoče ga damo naslednje leto na plavanje.

Nič, sde moram ulovit domačinstva user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Deset____ke007 - drugič
25.9.2010 11:09:54   
živa
A ni bilo luštno, ko smo bile še brez otrok in je zunaj deževalo, ker si se lahko cel dan crkljal in bral in se valjal po postelji ... Potem pa dobiš otroke in si že zvečer tečen, ker je slaba vremenska napoved, ti pa ne veš, kako boš animiral mulčke, da ti ne bodo zrasli čez glavo, počeli neumnosti in razturili bajte user posted image .

No, zaenkrat (danes) so moji trije zgledni user posted image . Mezinček spi, z drugima pa smo ravnokar prebrali nekaj cicidojev in podobnih revij, zdaj pa sta odkrila kocke in sestavljata elektrarne user posted image .

Mezinček očitno ni tako gibalno napreden kot njegovi mlajši RR-prijateljčki, saj se še ne obrača na trebušček, razen ene dvakrat bolj po nesreči, na postelji, pa ga je po mojem obrnilo, ko se je malo ugreznil v jogi; ali pa če se s pasenja kravic zvrne na hrbet. Malo je zagotovo kriva tudi njegova kilaža (po mojem ima že kakih 8 kg). Zaenkrat se še vedno samo doji, jutri bo star 5 mesecev in še kak mesec ga bom najbrž še prikrajševala za gosto hrano, saj se več kot lepo redi z mojim mlekom.

skuštrana, jaz tudi po sili razmer prisegam na tvoj rek v podpisu, saj veš, a clean house ... se mi zdi čista utopija user posted image . Še možek mi je dva dni nazaj rekel, naj prosim dam kaj prat, ker mu zmanjkuje cunj user posted image .

Aktivnosti - maksija bom začuda očitno vpisala na telovadbo; začuda zato, ker lani ni bilo šans, da bi hodil, letos pa je celo rekel, da bi. Za glasebno šolo sem se pa itak prepozno spomnila. Čvergija pa ne vem, če bi kam dala. Rad ima vodo, tudi telovadi rad, ampak ne vem, če je ravno kaka potreba po vodeni aktivnosti ... Plus logistika (vozakanje sem in tja) in finance, pa me malo mine. Saj ima še čas.

A sem dovolj napisala user posted image ? Mogoče bi šla zdaj vendarle napolnit en pralni stroj user posted image , preden začnem kuhat kosilo. Danes bo rižota z gobami user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Deset____ke007 - drugič
25.9.2010 14:37:44   
mišk
Kako zaspan dan je danes. Moji 3je spijo, jst pa hitr v miru za računalnik.

Najnovejša novica pri nas je ta, da je začela Vita pri skoraj 17. mesecih plazit po štirih!user posted image  No, pa full se je začela zadnje dni vstajat in se premikat ob opori. Upam sicer, da ne bo zdej hotela do potankosti izpiliti plazenja preden začne hodit, ker bo v takem primeru res shodila šele pri dveh letih.user posted image
Mislim, res me je presenetle s tem plazenjem!!

No, to sem vam mogla povedat!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Deset____ke007 - drugič
25.9.2010 21:57:13   
Ulaa
Ojla,
no pa se jaz po dolgem casu. Danes spet dezuje, upam, da kje ne palvate.

Punce nasi skratje bodo (no nekateri so ze) kar tri leta stari, kdaj je to minilo?
Jaz ze razmisljam kaj za darilo (itak me vsi sprasujejo in hkrati pricakujejo da bom sla se samo po trgovinah) in kako torto. Ker je ze povedal, da za njegov rojstni dan bo pa samo on na torti svecke pihal user posted image user posted image . Je bilo zdej v vrtcu od enega praznovanje in vsak dan poje: vse najboljse, vse najboljse...

Sicer pa niti ni kaj dosti novega. N. je v vrtcu zdrzal max 3 tedne, sicer smo pa tam en teden pa 14 dni doma, pa jovo na novo. Mislim, povn kufr imam teh bolezni.
Potem sem bila se s tavelikim pri pulmologinji ( ki zal user posted image user posted image odhaja v privatne sfere, pa tako fajn je), pa ga mi je dala na 4 ure na ventolin za dva dni in redno singulair user posted image . Sej vem da to rabi, samo kot da nimam ze s tamalim cele stale okrog dihanja.

lepo nedeljo..

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Deset____ke007 - drugič
25.9.2010 23:56:51   
živa
Ulaa, javno priznavam, da nas vi krepko šišate pri boleznih. A se to sploh kdaj neha? 

Sem hotela še napisat, da do nadaljnjega ne jamram več, pa sem se hitro ugriznila v jezik, ker vem, da bom spet jokcala, ko bo kdo posmrkal user posted image .

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Deset____ke007 - drugič
26.9.2010 9:46:06   
2ursae
ooo, kolk prometa imamo, bravo, bravo, ful rada preberem user posted image

sam dobro jutro želim, mulca sta še nalimana pred živ-žav, skuhala sem jima puding (to bosta vesela user posted image ), ki se bo do konca Pike Nogavičke ravno lepo pohladil.

RD: Moj hecni otrok je včeraj izjavil, da si za rd želi ..... zavese user posted image . Pa ne kakršnekoli, da ne boste mislile - morajo bit bele in dolge, dali jih bomo pa v dnevno sobo in sicer jih zamenjali s tistimi, ki jih že imamo user posted image . Sem izvedela, da so take želje očitno dedne, ker si je moj mož v podobni starosti za rd želel brisače.

Bolezni
: sploh ne komentiram, smo tudi med pogostimi obiskovalci P. Je imel pa Bor že v petek neke znake bolezni (zjutraj siten, 37'C vročine) in izgleda, da se bo izmazal. To bi bilo prvič, morda pa lahko to sezono upamo na izboljšenje stanja, kar bi bilo glede ne prihod Lučke res strašno zaželjeno.

se še kaj javim, slišim odjavno špico Pike N., popoldne gremo na kosilo k mojim, do takrat bi šla pa rada še po lužah skakat - vse za zdravje.

živa, sem že dobila Imunoglukan, v četrtek je prišel.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Deset____ke007 - drugič
26.9.2010 23:02:33   
Ulaa
živa: ja pa sej ne, da se hvalim, jest v bistvu user posted image user posted image !
Saj smo tudi v vrtcu top, v manjku, sam kaj pa naj. Sej vem kaj, vse tiste mame in ate, ki vozijo mulce z zelenimi smrklji in kasljanjem v vrtec bom enkrat za usesa!!

2ursae
ja tale tvoj pa ima ideje. Pa mu ti sigurno v spanju ne sepetas kaj na temo zaves??

Jaz nasega nisem nic sprasevala, a je to pri tej starosti ze priporocljivo? Ker nas bi dol padel za kaj od Ben 10, al pa kak mec, ali podobno hladno orozje. Sem zelo studirala od kje mu to - pa sem ugotovila da obstaja ena Franckova risanka kjer so v igri meci - pa sem mislila kako nedolzna in poucna je ta risanka. Mi je skoraj Ben10 bolj vsec.
Kaj pa bodo dobili vasi otroci za rd? (nisem radovedna - zbiram ideje )user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Deset____ke007 - drugič
27.9.2010 9:07:07   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa
Kaj pa bodo dobili vasi otroci za rd? (nisem radovedna - zbiram ideje )user posted image


tudi jaz, enako user posted image . Po mojem bom šla kar v Pikapolonico ali v BC nabirat ideje ... trenutno je še najbolj v igri kakšen komplet z avtkom in cesto, tisto, ki jo sestaviš v lupinge. Mah, ne vem, itak mu ničesar ne manjka, kolo bo dobil pa spomladi.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Deset____ke007 - drugič
27.9.2010 17:09:47   
2ursae
dejmo eno pametno rečt - imam namreč vzgojno dilemo, naša drama se ta moment odvija, Anže se hladi na stolu. Tko je bilo:

Anže je v petek iz drčic za frnikule in lesenih kock sestavil eno komplexno progo, nad katero je bil zelo zadovoljen in je prosil, da je zvečer ne bi še podrli, ker se bo še igral z njo. OK. Naj povem, da struktura stoji sredi dnevne sobe, delno je na klubski mizici in delno na tleh. ... ok, sem ga snela dol s stola, ker je nehal tult ... torej da nadaljujem: v soboto se je še nekaj igral z njim, včeraj sploh ne vem če kaj, no in danes je Bor, ki se tudi rad igra s tem, vzel zadevo v svoje roke in jo zrušil, ker je sam rabil drčice in kocke. Seveda se je v istem trenutku razleglo po bajti horunsko tuljenje prvotnega arhitekta, ki je bil poslan na hlajenje (ampak zato, ker je tako odreagiral, ker tuljenja in govorjenja slabih stvari o bratu ne toleriramo). Zanima me torej, kako imate pri vas postavljene kriterije glede souporabe igrač, zlasti kock, ko eden nekaj sestavi in si pusti za kasneje, brat/sestra pa bi se tudi s tem igrala. Namreč če ne bi Anže tako reagiral bi bila res v dilemi, koga oštet: ali Bora, ker je zrušil nekaj, kar je bratu ljubo ali Anžeta, ker pač ne more pričakovat, da bodo njegove stvaritve za vedno ostale nedotaknjene. kako bi ravnale?


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Deset____ke007 - drugič
27.9.2010 21:46:17   
10ka
zdravo, upam da ste vse uredu in da vas trenutna družbeno politična scena ne gane na kakšen slab način...

2ursae -  glede tvoje vzgojne dileme ti verjetno ne morem dati kakšnega pametnega nasveta, saj se souporabe igrač šele učimo. iz svojega otroštva se sicer spomnim, da sem se z bratom in sestro ves čas pulila za igrače in da sem se s tem učila tudi, kako prenesti poraz. še vedno ga prenašam zelo slabouser posted image . pri nas je bil krivec kregan, oškodovanec potolažen in to se je ponovilo tam okoli 10-20 krat na dan. čudi me, da sta moja starša še vedno relativno normalna, kljub trem mulcem, ki sta jih naredila v 5h letih in potem 30 let vzgajala. da ne govorim o moji puberteti - ravno zadnjič mi jo oče potožil, da so bila to zanj najbolj grozna leta...

darilo za rd - pojma nimam. razmišljam o big bobiju, ali pa vrečki haribo bonbomov. no, saj se hecam, samo zdaj moram glih avto registrirat in bom bolj brez denarja. pa še čist prazno omaro imam - mič oblek za v službo. tri leta sem se valjala naokoli v trenterkah in nosečniških oblačilih, zdaj pa vsako jutro obupano zrem v omaro in se sprašuje, ali grem lahko trikrat na teden v isti obleki na job. cela beda. sestri sem sicer dala eno ogromno naročilo, ki sem ga mogla hitro zmanjšati, saj imam cel kup drugih stroškov (registracija, kot sem že omenila in še kaj...). vsaj plašč bom dobila.

kakorkoli, en plus službe je to, da čez vikend ful uživam s svojimi punčkami. pa popoldnevi so tudi bajni. tjaša je itak že prava gospodična in ima kiklco/kitke itd. aja, pa kaj mi je dans mož naredil. peljal je tamale v vrtec (kar je ok) in tam ga je vzgojiteljica od tamlajše vprašala, če lahko mene predlaga za svet staršev. in on je rekel, da lahko. no, ampak meni se pa ne da, ker mam druge stvari za delat....


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Deset____ke007 - drugič
27.9.2010 21:52:52   
Ulaa
2ursae: Ja to zna biti zabavno.
Glej jaz bi A. razlozila da je on naredil krasno konstrukcijo, ki pa je samevala, in tako kar klicala novega arhitekta, in da res teuko pricakuje da jo bo B. samo gledal. B. bi pa tudi povedala, da naj drugic prej vprasa ce lahko. - No pa sej to si verjetno tudi ti naredila.
Pri nas je taka razlika v letih, da so nekatere igrace za N. preprosto ne, ker je se premajhen. Sicer pa poskusam narediti tavelikega bolj tolerantnega, z razlogom, da je on imel 9 let mir, in naj sedaj malo veselja pusti se N. In seveda tudi N. more vedno vrasat ce E. dovoli, in seveda naj ga lepo prosi, da mu dovoli.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 9:06:47   
2ursae
ohoj, spet jaz, s preveč prostega časa na grbi user posted image ... zaenkrat še

Imamo ful lep sonček, sem zjutraj slišala Borovo vzgojiteljico, ki je otrokom razlagala, da bodo šli ven listke nabirat ... iiiiiii, jim je luštno user posted image .

Sicer pa ta jesen in viroze user posted image - sem ravno včeraj ugotavljala, da sem postala tečna in nezabavna mama: zvečer otroke mučim: Anžeta z vajami za logopeda (traja tudi po pol ure, k se malemu ne da in bi samo bluzil, še dobr, da se vnaprej psihično pripravim in ne izgubljam živcev), potem oba s pospravljanjem, potem z izpiranjem noska ... zjutraj je tudi veselica: spet izpiranje noska, pa sirupi (ok, to imata vsaj rada, na Imunoglukan kar prletita), pol mi jamrata, da ne bi šla, Bor ima neko jutranjo krizico, se mi malo joče ob vstopu v vrtec ... ahhhh.

Danes greva z A. izbrat darilo za RD za Bora - ampak ne uno ta glavno ampak malo darilce, ki ga bo A. podaril Boru - to bo še veselica, v trgovini polni igrač ne bo smel nič vzet zase, ampak izbrat nekaj lepega za brata, ojej user posted image . To so moji neki novi vzgojni prijemi na temo delitve igrač in nesebične pozornosti do drugih. S tem ima A. namreč malce težav.

tko no, to je to nekak ... grem obesit cunje. Ejej, zdaj, ko sem doma, sem prišla na čisto s cunjami in sem sposobna vzdrževati nek normalen nivo pospravljenosti stanovanja, z Lučko bo pa spet vse na glavo obrnjeno.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 10:17:58   
mama06
2ursae - ti ne vem svetovat, saj imamo samo enega, pa še ta rad deli igrače - zaenkrat....

Naj še prej povem, da čakam, da se mali zbudi saj še vedno spi od včeraj (ob 5:45 zjutraj je samo moral it lulat in pit, potem pa dalje spat)user posted image user posted image . Ta teden smo namreč na dopustu in gremo danes za dva dni v hotel Primus na Ptuju.

Lepo je videti, ko tako pridno pišeteuser posted image user posted image user posted image .

Zanima me, ali je katera od vas šla na lasersko operacijo oči in če, kako je zadovoljna. Danes teden grem namreč na pregled, da vidim, če sem kandidat in če sem, sem 90% prepričana, da grem. Zanimajo me še kakšna druga mnenja, saj to premlevam že dobri dve leti in zbiram pogum.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 10:33:00   
skuštrana
Hojla!

Jao, jaz moram pa spet pakirat. Gremo v Slovenijo k mojim za par dni. Upam, da ne bo preveč deževno da bomo lahko pekli kostanje. Njemi.

2ursae, pri nas se Liz in Ars zelo lepo igrata, sicer se tudi scufata, ampak to je normalno. Tako da načeloma z njima nimam nekih problemov, igračke delita ( kar jih trenutno imamo, ker je muca igračarica še vedno na snagi user posted image ). Se pa trenutno itak najrajši igrata igre vlog - Liza je mama, Arsen tata, pa potem imata dojenčke,...Tamali je pa živ hudiček in z njim bojo še težave. Želi točno tisto kar si je ta trenutek izbral nekdo drug. Ga že sedaj navajam na to, da tako ne gre in ga odstranim iz sobe, kjer se l in a igrata. Potem je pa jeza na kubik in jok in stok...Ampak bo že.
Na tvojem mestu bi jima razložila kako in kaj, je pa žal tako, da kadar je pri hiši več otrok ne morejo bit vedno vsi zadovoljni.

Roj. dan - trampolin, kot eno veliko skupno darilo. Pa en komplet ceste, tale, http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=218268 sem mu vzela že pred časom, ko je bil 20e. Imamo dom,a že te ceste za kombinirat. So ga pa full začele zanimat lego kocke, Lize niso nikoli.

10ka, jaz sem tudi bila v fazi, ko nisem imelča NIČ za oblečt. Vse nosečniško, preveliko, raztegnjeno. Pa me je možek počastil s šopingom, hvala mu user posted image Ne bom pisala koliko sem zapravila, ker me zaboli glava, ko vidim cifro, ampak omaRA JE PA MALO BOLJ POLNA user posted image Sedaj mi je želja še ena fenci šmenci kikla od tvoje sekice, ampak to bo počakalo naslednji mesec.

Nič, grem še malo na fb pokikat, pol pa pakirat. A rabim bunde???


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 14:35:55   
Kasija
pozdravljene!

jaz sem bila prejšnji teden pol tedna doma bolniška za gala. danes sem priletela uro prej iz službe, ker je zbolel elian. tako da bolniške prihajam user posted image .

skuštrana rabite plašče, ja. pa toplejše čevlje - superge. škornji za dež tudi znajo priti prav.

mama06 o laserski operaciji ne vem ničesar, žal.

darilo elianu sva kupila v trenutku navdiha kuhinjo v ikei. sicer pa si želim, da bi enkrat dobil tiste cuboro kocke za sestavljanje prog za frnikule, ampak so drage.

2ursae skrbno sledim debati o vzgojnem probelmu, ker me še sigurno čaka. zaenkrat smo v fazi, ko si pulita igrače en drugemu iz rok.

sicer se pa, v obdobjih med boleznimi, ukvarjam z dilemo, kam sploh lahko grem z dvema mulcema te starosti sama. še posebaj zdaj, ko bo dež. ker trenutno smo prakticirali živalski vrt, knjižnico v naselju, kolo po naselju do igrišča. prej smo - ko je bil gal v vozičku rad - hodili na avtobus v mesto. to je žal trenutno zelo težavna varianta. kakšen ideje?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 14:38:26   
Kasija
skuštrana da ti ne pokvarim veselja ob obisku slovenije - tudi koruza je poleg kostanja že zrela! pa lepo se imejte. sploh pa skakat po dežju in lužah tudi ni slabo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Deset____ke007 - drugič
28.9.2010 20:05:08   
10ka
skuštrana - zaenkrat so jakne še kar ok, seveda pa škornji za dež obvezno. a boste kak dan v lj? lahk se kaj zmenimo.

popoldanske aktivnosti -
če ne dežuje: ZOO, igrišča, danes smo šli na rožnik... samo katja še sedi v vozičku, če gremo na daljši sprehod. tjaša hodi 1 tedensko na plesne vaje.
če dežuje - notranja igrišča (največkrat Mercator center) drugače smo pa kar doma. s tjašo greva tudi na sprehod v dežju, če kdo počuva katjo.

v petek začnem z 8 urnim delovnikom in me je že kar malo strah. v bistvu sem se odločila, da bom šla kar na 7 ur in pol, ker se mi ful ne da 8.


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?