|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
26.11.2010 16:51:50   
janca27
Ja tihatonka vidim da ste vsestranske punce. Vsaka vam čast. Je pa res mal lažje, ko se človek malo potoži

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.11.2010 17:34:26   
archie
Janca27, dobrodošla med nami!!user posted image user posted image Tudi naši user posted image niso vedno pridni in tudi me imamo boljše in slabše dneve user posted image in dejansko tu dobiš podporo. že lepa beseda ful pomaga. user posted image user posted image

Nenka, meni sedaj pri prebavi pomaga kaki. pojem 2 na dan pa sem po 3x na wcju user posted image user posted image user posted image

Tinka, ti boš uporabljala pozimi sleepyja, midva pa kengurujčka!! komaaaaaj čaaaaakam!! Ker potem ne bo treba s sabo vlačit vozička in bomo lahko šli tudi po travniku in čez potok.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.11.2010 17:39:51   
katrinka
prebrala sem vas, lepo ste cvekale...a mi ne uspe da kaj pokomentiram....
ful dela, prej sva pa s suzano sle vn na sneg - je tok uzivala, vmes pa morm seveda biti na razpolago sandro - moji zizomanki...pokomentiram ob priliki,

fajn se mejte mamice

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.11.2010 18:28:53   
benika
Tinka, ti kr pridi podegustirat, kadarkoli.user posted image

Nenka, ti vržem cifro v ZS, a prav? Pokliči ko boš v Bitnjah.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.11.2010 18:40:26   
tinkatonka
HEJ

Kakšen ljubi mir v naši hiši ..Jakob spi v svoji posteljici, Anej je pri babici, mož je šel menjat gume k prijatelju in je čisti mir!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri grem pa že zgodaj k staršem po Aneja in pol piči miško na smučarski sejem, Aneju "nove" smučke kupit in pancerje. Upam, da bomo imeli srečo in dobili kaj pametnega in ugodnega.

archie...jaz že zdaj uporabim kr sleepya če grem z Anejem pred hišo za pol ure, ali urco. Ker moj Jakob ima serijsko vgrajene senzorje na "nepremikanje vozička" in se, če ne spi v iber močno, takoj zbudi, če voziček stoji na miru. user posted image user posted image , pa je potem najenostavneje imeti Jakoba v sleepyu, da je priden in tam lepo spi,ali pa gleda naokoli.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.11.2010 18:43:46 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.11.2010 19:17:36   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nenka, ti vržem cifro v ZS, a prav? Pokliči ko boš v Bitnjah.

user posted image zmenjenu!

archie - a kaki nič ne vpliva na mleko?? bom poskusila, ker jih imam res rada, pa mogoče kaj pomaga, saj dojim res samo še za vzorec, tako da naj nebi bilo panike...

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.11.2010 20:31:24   
Lenca78
Dons pa Neja ni spala niti pol ure čez cel dan user posted image kok sm crkjena, se vidi da nisva pšle nič ven, jutr pa ne glede na vreme grem vn k čene me bo pobral, upam da bo vsaj ponoč pridna kot ponavadi.
benika sej lohka prneseš na kako srečanje kej nas je zih več k bi probal user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.11.2010 20:39:54   
tinkatonka
Dons pa Neja ni spala niti pol ure čez cel dan 

ej dobre ste če to zdržite. Pri nas je Jakob glede tega kr priden. Ampak ko je zaspan je tko siten, da ga je treba prec odložit, dudo, pleničko, na bok in nina nana. Pa rata. Včasih je treba parkrat pridt popravt dudo, včasih pa takoj zaspi. Ampak ga ne bom preveč hvalila, ker kakšen dan je pa obup, ker spi samo po 15min in ga krčki zbujajo in ker je nenaspan je sitem ko driska.

moj tast si je pa kupu novo igračko...snežno frezo...in zdaj se tukaj zunaj "igra" in ropota. No ampak je pa luksus, da ni treba z lopato se matrat. Čeprav to so posebni užtiki kidanja. Ko sem še živela pri mojih starših, smo šli zvečer vsi iz hiš in kidali na ulicah, je bila prava snežna zabava. Pa dober občutek, da si nekaj naredil, pa še mal "telovadil". Pol pa kuhano vino al pa vroč čajček. Ja kake lepe spomine imam na to.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.11.2010 20:43:37 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.11.2010 20:51:47   
benika
benika sej lohka prneseš na kako srečanje kej nas je zih več k bi probal user posted image

Bom.. čez 3 tedne, a veljauser posted image

Kidanje snega..jaz rada kidam, si takrat preluftam glavo, umirim se in se psihično pripravim na kuhančka, ki sledi kidanjuuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.11.2010 20:57:30   
janca27
No tudi našuser posted image  je danes boljše volje kot prejšnje dni. Pa tutuser posted image  je prišel danes že ob 18. uri not, ker sem mal zaropotala in se on zdajle ukvarja z malim. Ja jaz sem tudi zelo uživala v kidanju snega doma. To mi je bla taka fajn sprostitev. Letos bomo pa vidli, če mi bo kaj uspelo v tej smeri.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.11.2010 21:11:34   
archie
joj kidanje! Jaz sem tudi včasih fuuul rada kidala (ko smo še živeli v Grosuplju). Tam smo imeli hišo v naselju in spredaj malo dvorišče in smo kidali. Sedaj imamo pa ogromnooooo dvorišče in kar nekaj ceste in se kida u iber dolg. Ampak še vedno mi je to prav poseben užitek (sploh če se kida zvečer / ponoči, ko je tišina, ko je svetlo (zaradi snega) in ko je tako lep sneg). mmmm.....

Če kaki vpliva na mleko? Ne vem. Teji nič ne škoduje.

Jaz sem pa v sončnem vremenu skoraj vsakič Tejo dala v voziček in na balkon na sonce, da je tam odspala dve ali 3 ure.
Zdele pa spi že od 17h na kavču. Čakava, da se zbudi, da dobi za jest, potem jo bova pa dala v posteljo in spat naprej do ene 6h zjutraj (če bo sreča, drugače pa do 4h).

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.11.2010 21:22:52   
tinkatonka
men se pa mal čveka...a se mi kdaj ne mogoče.user posted image

Jutri gremo s puncami (februarčicami 06) na večerjo v kitajsko in komaj čakammmmm. Gremo pa na gorenjski konec v kit. Zlata Ribica v Retečah. No ko bodo pa naši otročki malo večji, moramo pa tudi me kakšno večerno varianto srečanja organizirat, je bilo takrat v Kavalu prav luštno, ko smo bile vse s trebuščki. user posted image

tiste, katerih otroci imajo refluks....a ve tud pri večernem oblačenju zamenjate po 4 bodije. Jaz ga oblačim, nataknem drugi rokav in ravno ko hočm dat okrog vratu eno pleničko/slinček, da se ne bi pobruhal on pobruha vse..., pa gremo jovo na novo, zdele sem ga 4krat preoblekla. In pol imam vmes telefon in klepetam in vmes on ves lep za nočno spanje, maha z rokicami odmakne pleničko in v tisti mikrosekundi, ki jo ni imel gor bruhne, pa sem šla spet od začetka. GRRRRRuser posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.11.2010 21:30:29   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

men se pa mal čveka...a se mi kdaj ne mogoče.user posted image

Jutri gremo s puncami (februarčicami 06) na večerjo v kitajsko in komaj čakammmmm. Gremo pa na gorenjski konec v kit. Zlata Ribica v Retečah. No ko bodo pa naši otročki malo večji, moramo pa tudi me kakšno večerno varianto srečanja organizirat, je bilo takrat v Kavalu prav luštno, ko smo bile vse s trebuščki. user posted image

mmmmmmmm..... ta kitajska je meni fuuuuul všeč!!! user posted image user posted image user posted image

zaradi mene se lahko že kmalu dobimo. Moja je na flaškiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.11.2010 21:31:17   
Izabelina
je bilo takrat v Kavalu prav luštno, ko smo bile vse s trebuščk

jeeej, takrat sm še js bla zravn user posted image user posted image

men se pa to dogaja z lulanjem, ko Evi odprem pleničko zmer mal počakam, če bi se slučajno polulala, pa ker ji je všeč, da lahko naga brca jo včasih pustim tut 10 15 minut... takrat ne lula, ko pa rečem, da je dost in dam plenico stran, se pa polula po pajacku, bodiju in vsem kar je blizu... včasih tut dvakrat... user posted image še dobr, da mam tok oblekc, da jih lahko menjam kr naprej...

evo ste me prepričale glede snega... se namreč spomnem, da je blo kidanje tut men zmer ušeč... ja zvečer, pa pa svetlo je pa cela familija, vsi smo zuni kidal... pa še pesica moja se je zmer okol podila... to je res uredu, sam kar se pa tiče nespluženih cest, mraza in mokrih čevljev, avtobusnih zamud, plundre... to pa ni kul!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.11.2010 21:33:38   
tinkatonka
jeeej, takrat sm še js bla zravn

ne ne...ti si bila samo 1krat ko smo bile v Jurmane. V Kavalu smo bile, pa mislim da kak teden preden je Katrinka otvorila sezono septembrk.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.11.2010 21:35:08   
tinkatonka
mmmmmmmm..... ta kitajska je meni fuuuuul všeč!!!

zaradi mene se lahko že kmalu dobimo. Moja je na flaški

Moj tud....a se kaj zmenimo...v januarju npr, ko bo ta nori december za nami.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.11.2010 21:36:15   
Izabelina

jeeej, takrat sm še js bla zravn

ne ne...ti si bila samo 1krat ko smo bile v Jurmane. V Kavalu smo bile, pa mislim da kak teden preden je Katrinka otvorila sezono septembrk.

aja, no men je to isto kaval, jurman... user posted image
ne, šalo na stran supr je blo takrat res... sm usm pripovedovala, da sm bla na večerji z 10 nosečncami user posted image user posted image

joj, je blo lušn bit user posted image , res bo treba kmal kej ponovit user posted image (čokoladn liker deluje zgleda, sm en šluk nardila, da se mal sprostim pred spanjem user posted image ) user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.11.2010 21:37:44   
archie

mmmmmmmm..... ta kitajska je meni fuuuuul všeč!!!

zaradi mene se lahko že kmalu dobimo. Moja je na flaški

Moj tud....a se kaj zmenimo...v januarju npr, ko bo ta nori december za nami.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.11.2010 21:37:49   
tinkatonka
ne, šalo na stran supr je blo takrat res... sm usm pripovedovala, da sm bla na večerji z 10 nosečncami

sej ste/smo vse tok super, da drugač kot fino itak ne more bitiuser posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.11.2010 21:44:13   
tinkatonka
joj, je blo lušn bit user posted image , res bo treba kmal kej ponovit

ja jaz tud ful pogrešam user posted image , čeprav sta bila prva dva meseca ubitačna glede slabosti, ampak je že vse pozabljeno. Mogoče pa še bom kdaj.user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.11.2010 21:49:28   
archie
jaz pa začuda ne pogrešam biti user posted image . Sicer mi je bilo to fenomenalno obdobje (sploh proti koncu, ko sem se navadila biti noseča user posted image ), ampak pogrešam ga pa ne. Mogoče zato, ker sem delala skoraj vse tako kot sedaj ali pa kot pred nosečnostjo. ne vem. 

Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 22:03:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 22:31:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
27.11.2010 3:59:35   
tannya
Pravkar sem preoblekla tamalo, ker je bila pokakana do vratuuser posted image . Pa spet je vstala ob 3.30. Zdaj pa sediva v dnevni..ona v ležalniku, jaz pri računalnikuuser posted image . Zunaj so prišli plužit in sneg je nehal padat...če katero glih zanimauser posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.11.2010 4:03:54   
tannya
Almera: si mi kar lušte naredila s temi počitniškimi utrinki....bo treba na dopust. Najprej smučat, potem pa še malo v toplice.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Chrissy Teigen: “Starševstvo ni popolno"
Ameriška zvezdnica Chrissy Teigen odkrito govori o resničnem življenju z otroki – tudi o zmešnjavi, utrujenosti in dvomi...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!