nenka7
|
no, v šiški je pa dež s snegom ali pa full sneži, kakor je. upam, da do enih neha, da ne bova midva z blažem čisto mokra. imeti otroka v naročju in še dežnik se mi zdi pa tudi umetnost. če pa sleepya zakurblam, ga morm pa v ZD sleči in potem spet obleči in ker je vse mokro, sleepy pa dolg do tal, se bojim, da bom samo vse napackala mah se bova že znašla... sicer pa naš mali zadnje dni popolnoma nič ne spi čez dan, po pol urce, max eno urco, prej je pa po 2. pa zdi se mi, da ga že dlesni srbijo ker mu ful paše, če mu držim eno igračo za drgnit dlesni ob njo... ma ja, sej po svoje mi je prav vseeno tudi, če bodo pri pol leta že zobki, samo po moje je bolje, če so kasneje, potem verjetno dlje tudi zdržijo... almera - nič ti nisem fouš, res ne, to so vedno stresne zadeve in še če se zastopiš, zna biti problem, kaj šele, če se ne... upam, da boš ok opravila, pa javi kako ste se zrihtali z busi, da bomo pomirjene, ko boš rekla, da ste že nazaj! nadka30 - a bo popust tudi na bomobonjere?? bo treba kaj kupit za podariti... sem pa že možu poslala sms naj gre pogledat za kakšno igračo, ki jo bo mali lahko prijel sam in grizel, glede na tale popust. hvala za info!