Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Moja mami mi je prijazno počuvala Jakoba. Jakob pridno spančka, jaz pa sem si ravno črpala, zdaj mal polikam, pospravim, pa bo Jakob itak spet buden!
. Jaz ga namreč nimam skoz na joški, ker mi je to glede na to,da sem skoraj cel dan brez moža neizvedljivo.
pa preživljava prvi dan sama. Je kar malo čudno.
. Od začetka so na sprehode hodili Eva, Luka in oči, zdaj sem pa že dovolj močna, da grem tudi sama z njimi. Danes je Luka star 16 dni
kar malo razvadil v teh 15 dneh, res je bil priden.
Sem jih naročla v spletni lekarni in jih ju3 dobim. Aptamila mu nisem dajala - ŠE. Se mi je na Milumil zaj navado (moram potrkat) pa upam, da te zaj bo.
ampak upam, da obdrži tak ritem, vsaj za ponoči je super
20.7.2010 Zalcy 10.9.2010 Neža 2020 g 43 cm
18.8. 2010 Luna2010 9.9.2010 Miloš 2880 g 48 cm
, se bom mogla po dolgem času spet za volan vsest
, sej malo je še na dojkah, ampak to je samo za cartanje in v 20 minutah na obeh dojkah ne spije nič, če mi potem poje še 100 ml adaptiranega mleka. V bolnici so ji dajali aptamil, ga imamo sedaj tudi doma, ampak ima po njem krče čez cel dan... sicer ni še neke strašne panike ampak boli jo pa... Sedaj razmišljam o Babylove AM. Ali ga katera uporablja? Izkušnje?