Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. če se mojo mami vpraša, mi še na kavo z vami ne bi pustila Teje, ker .... bla bla bla (ene 10 razlogov lahko našteje

majo tm bajtico in bomo šli tja... sam zdej so neki problemi z elektriko pa parkirišči...
. Mami mi nalije iz svoje steklenice 2 dc piva. Ej ta punca kr požirala me je z očmi, ko sem goltala ta pir. In tik preden gremo, pogleda kozarec na mizi in mene in vpraša: ''A TI ŠE DOJIŠ??'' Haloooo! Pa sej ne morem verjet! No ko je pa ta ista zvedla od moje kolegice, da gremo na Kanarce, se ji je pa baje čist sfuzlalo tak je šimfala okoli, češ da nisem normalna.... Aja, pa ko je slišala, da hodim na fitnes al pa s kolegicami včasih zvečer na kak daljši čveč, ker si ga pač lahko privoščim, saj mala spi 6 in več ur skupaj, me ima pa itak verjetno za najslabšo mamo na svetu
. Saj drugače nisem tolk komplikator kar se Teje tiče (glede na to, da je bila njena duda sterilizirana natanko 2x in flaška 1x
. Je bilo tudi govora o zgodnjem uvajanju glutena, nasploh zgodnjem uvajanju GH itd. ampak, če vse seštejem, ni bilo nič konkretnega povedano. Bistvo vsega je tisto, kar sem že tako vedela: otrok je na GH pripravljen, ko samostojno sedi, ne izplazi več jezička, ko mu poskušamo kaj dati v usta in kaže očiten interes za hrano in je sposoben pobrati hrano in jo nesti v usta. Jinx, a sem kaj pozabila? Sicer pa je bilo tumač poudarka na dojenju, je bila tam celo ena, ki doji trenutno dva otroka: en je star 2 leti ena pa 5. No, vse kar je lepo in prav...sem sicer zagovornica dojenja, ampak tole je pa že preveč zame.
. Mi smo šli, ko je bila Živa stara 2 tedna že na Koroško, pa potem na smučanje v Avstrijo. Zdaj razmišljam, da bi šle z možem za kakšen teden v London. Živa spi samo v vozičku, ampak to ne pomeni, da bom jaz zaradi tega vse njej priredila. Če jo lahko pelje, jo peljem, če ne pač ne. Archie: saj pri drugem otroku boš manj komplicirala
. Sicer pa pri tamalih velja, kar se Janezek nauči...to Janez zna. Če ga navadiš komplikacij, bo pač temu sledil.
, seveda se moram popolnoma strinjaz z beniko, tannyo, almero...
. Je bilo tudi govora o zgodnjem uvajanju glutena, nasploh zgodnjem uvajanju GH itd. ampak, če vse seštejem, ni bilo nič konkretnega povedano. Bistvo vsega je tisto, kar sem že tako vedela: otrok je na GH pripravljen, ko samostojno sedi, ne izplazi več jezička, ko mu poskušamo kaj dati v usta in kaže očiten interes za hrano in je sposoben pobrati hrano in jo nesti v usta. Jinx, a sem kaj pozabila? Sicer pa je bilo tumač poudarka na dojenju, je bila tam celo ena, ki doji trenutno dva otroka: en je star 2 leti ena pa 5. No, vse kar je lepo in prav...sem sicer zagovornica dojenja, ampak tole je pa že preveč zame.
sej smo ja šele prvič mamice... mamo mal fore še
. Ne bom nikoli pozabila, kako sem pri Ajdinih 6 mesecih vlekla v Rovinj vse cunje, ki jih je imela...in ne, nismo šli za en mesec, ampak za 3 DNI!!!!!