benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sabine IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Imam pa eno vprašanje glede vrtca. Jaz začnem s službo konca avgusta, ampak a lahko jaz lijo že na začetku poletja uvajam, npr. julija??? Predvidevam da se takrat skupine itak zmanjšajo zaradi počitnic, pa me zanima ali bi jo sprejeli že pred septembrom? se opravičujem, ker spet vdiram (čeprav sem sama tudi septembrka, ampak nekako ne pišem ) V vrtec gre otrok lahko šele z dopolnjenim 11. mesecem, kar pomeni, da ga tudi uvajat ne smeš prej. Kaj pa tiste, ki imate starejše otroke v vrtcu, ste oddale vlogo za znižano plačilo vrtca že zdaj, za leto 2010? ker to bi tudi morale, za oktober, november in december. ker se spremeni št. družinskih članov. Mi smo zdaj dva razreda nižje Ni res, da moraš nujno oddat vlogo, ko se spremeni št. družinskih članov. Vse je prostovoljno. Prav tako ni nujno oddat vloge za znižano plačilo vrtca. Jazzy, ne vem, kako imate to zrihtano v LJ, lahko pa ti povem, kako je pri nas. Otrok je lahko v vrtec sprejet kadarkoli v tekočem letu, če le izpolnjuje pogoje in če je v vrtcu prostor. To, da bi jo uvajala julija, Lija bi pa v vrtec šla s 1. septembrom, je, kot je napisala že katrinka, totalen nesmisel. Če s službo začneš s koncem avgusta potem jo boš uvajala takrat. Boš pač vzela kakšen dan dopusta, pa bo. Sabine, dobrodošla med nami. Incy, žal mi je za tako žalostnen porod . Ampak moja babica je vedno govorila, da mora nekdo odditi, da se naredi prostor za novo življenje. Žal je odšel tvoj oče. Ampak sedaj ima tvoje dete angela varuha, ki bo večno bedel nad njim.
|