tannya
|
Dobro jutro Jaz sem tudi že od 5. zjutraj pokonci...ta naš drugi otrok je jutranja ptica...jaz pa čisto adijo. Ponoči pa tudi še vedno je vsaj na dve uri. Tinka svka čast za likanje, ti si neverjetna , res. . Včeraj je bila Živa stara dva meseca, pa smo se to danes zjutraj spomnili , se vidi, da smo mal zmatrani. Ninibo - polivanje: naša Ajda je ful polivala, v loku, po vsakem obroku. Smo izvajali vse protirefluksne ukrepe, pa ni pomagalo. Smo pristali v bolnici, kjer so ji naredili gastroskopijo in phmetrijo in ugotovili, da ima res ful povečano kislino. Potem je do leta in pol jedla ranital 2x na dan in je bilo bolje. Smo pa do enega leta imeli dvignjeno vzglavje in smo ful pazili, da po obroku ni bila v ležečem položaju. Če bi bila res huda kislina, boš vedela. otrok takrat po obroku tudi strašno joka in se krivi nazaj. Gostila pa jaz nisem mleka, ker sem dojila in tudi v bolnici mi niso tega svetovali. Je pa res, da so rekla, da naj prej začnem z gosto hrano. Potem sem pa malo brala in še kakšno mnenje poiskala, pa sem potem kar počakala do 6. meseca. Stajica: mi jo celo imamo, ker smo jo dobili za darilo še pri Ajdi. Ajda je ni marala, jaz pa tudi ne, ker ful placa zasede. Koliko vaši otroci spijo čez dan? Naša spi samo v vozičku, doma ne spi praktično nič oziroma ima take kratke dremeže po 5-10 minut. In zdaj ko je tako smotano vreme, bi bila ful vesela, če bi vsaj za kakšno uro zaspala, da ne bom cel dan po dežju vozičkala. Kava ta teden: petek?
|