|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
7.11.2010 13:45:45   
JEJ
Tinatonka, a tako mirno riše? No, saj naš tavečji tudi gleda npr. mirno risanke, ker riše nerad, ampak tamali pa ni šans ...

Evo, moji 3 sladkorčki spijo, čakam, da se zbudijo in gremo jest kosilo. Mi imamo danes govejo juhico in musako ter solato. In srčno upam, da ati danes pride kaj prej domov kot zvečer ...

Stajica ... pri prvih 2 je nisem imela, sta bila kar na tleh, ker smo imeli malo stanovanje in je nisem imela kje imeti.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 14:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.11.2010 16:52:25   
katrinka
zivjo...madonca, dons pa samo lenarimo...

stajica - no, tule sem pa jaz zagovornik ... seveda ne da je otrok skoz v njej po cele dneve...pri nas se cudovito obnese,suzana je navajena, jaz brez nje bi bla mrzla...
sej suzana se je prej igrala tudi na tleh in se sedaj tudi ampak brez nje pri nas ne gre....

spanje zvecer - zaspi pri meni na najni postelji,potem jo pa oci prestavi v njeno posteljico ko gre on spat...praksa se od suzane

tinka - a ves kako je...je nekaj avtov k majo vec glasov...eni so sprva jih ful dobil zdej pa nic tko da jih mi dohitevamo k smo konstantni,je en avto celo s 600 glasovi...ne gledam vseh k jih je 350 - tko nakljucno na kakega kliknem - je pa plan biti med prvih 10 po stevilu glasov - ker pol izmed teh 10 izbira komisija...
tko da za enkrat smo na dobri potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.11.2010 17:30:25   
archie
ja, kljub dezju je tu na forumu precej zatisje.

Moj križ je že bolje, na srečo!! Ker včeraj je bilo res grozno. Še po CR me je manj bolelo in sem lažje hodila. Ko sem prišla iz P domov, sem bila bolj koristna kot včeraj user posted image user posted image

vidim, da vse user posted image manj oblačite za spanje kot midva. Ampak očitno naši toplota ustreza, ker spi 5 ur v kosu. In to že od vsega začetka.

Včeraj sva jo vagala. Od 12.10 (ko je bila pri pediatru) do včeraj je pridobila 1050 gr!!! Sedaj ima že 5100 g. Uf, ratuje konkretna tale naša punca user posted image user posted image user posted image

Stajca: mojemu možu je ful všeč in bi jo takoj imel. Jaz pa niti ne vem, če je smiselna. bova vidla, ko se bo začela plazit naokoli.

< Sporočilo je popravil archie -- 7.11.2010 17:31:36 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
7.11.2010 18:14:45   
NiNiBo
Jazzy vedno rabim malo casa da dobim obcutek "no sej to pa lahko tudi jaz", in se strinjam s tem ko pravis, da verjetno ze gre. Saj gre, se pa kar nekako bolj "varno" pocutim, ko je se user posted image  nekje zraven. user posted image user posted image  za stolcek, a si ga potem pri tistem atu dobila, ali kje drugje?

stajica jaz sem si jo sposodila od sestre, kupovala jo verjetno ne bi - imam eno super dekico za na tla in bi bil verjetno kar lepo tam imam pa tudi Airex blazino, tako da bi verjetno tudi to uporabila. Sicer pa tudi pri nas Neo ni ne vem koliko dolgo v lezalniku - v bistvu ga dam tja ko moram kaj narediti ni pa tako, da bi bil noter urco.

katrinka tudi jaz vsak dan glasujem, je pa super ucinkovito da nas se vsak dan spomnis.

polivanje/bruhanje pri nas Neo kar dosti poliva oz. bruha, tiste ki imate izkusnje s tem me zanima kaksne ukrepe ste imele proti temu?

Neo je bil danes priden, kot mu je narocil papi, in sva spala celo noc - seveda z prekinitvami za dojenje. Kar je super je da ni bilo potrebno se predvsem proti jutru cele urce, da sva se uspavala nazaj. user posted image user posted image user posted image
Kljub zoprnemu vremenu, ko je pri nas dezevalo pa ni dezevalo in spet dezevalo sva bila prakticno skoraj cel dan, razen kosila zunaj. Zjutraj sva naredila en kroga sama, popoldan pa z mojimi starsi in sestro, ter njeno druzino, pa seveda pes - prav super mi je ko gremo vsi skupaj takole ven.

En lep vecer in cimboljso noc!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
7.11.2010 20:38:44   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Jazzy vedno rabim malo casa da dobim obcutek "no sej to pa lahko tudi jaz", in se strinjam s tem ko pravis, da verjetno ze gre. Saj gre, se pa kar nekako bolj "varno" pocutim, ko je se user posted image  nekje zraven. user posted image user posted image  za stolcek, a si ga potem pri tistem atu dobila, ali kje drugje?

Ja, tist 'ata', ki je sicer v živo vse prej kot 'ata'user posted image me je dans poklical da ima zdaj in da je ravno v BTC-ju, kar je dokaj blizu mene in sem takoj šla tja (itak sem mislila v zvezdo po vegansko tortico). Dobila sem originalno zapakiranega, še za malo manj mi ga je dal ker sem kao tolk časa čakala. user posted image In ga Lija že super uporablja. user posted image

polivanje/bruhanje pri nas Neo kar dosti poliva oz. bruha, tiste ki imate izkusnje s tem me zanima kaksne ukrepe ste imele proti temu?

Lija je npr. tud prve 3 mesece ful polivala, včasih tudi v loku in nemalokrat tudi cel obrok. Ampak glede na to, da se je vseeno ok razvijala in ni imela kakih drugih težav, nas P tudi ni napotila naprej na raziskave. Vzglavje je imela dvignjeno, pa po hranjenju sem jo včasih imela tudi 40 min v bolj pokončnem položaju v naročju. To je praviloma tudi pomenilo da ni polila ali pa vsaj bolj malo. Sicer je bil to kar 'safr' glede na to, da sem si potem mogla še črpat in je dejansko od začetka hranjenja in do takrat ko sem končala s črpanjem minilo skoraj 2 uri in je pol čez pol ure že spet hotla jest, ampak vse za well-being otroka, ne?  user posted image No, in potem se je kar naenkrat to polivanje končalo. Na veliko veselje vseh!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
7.11.2010 20:51:57   
NiNiBo
Jazzy pol pa ta ata ni bil tko neresen, kot sem mislila-ma meni je deloval malo neresno, pa sem obupala - jej skoda ocitno prehitro user posted image user posted image user posted image  

Glede polivanja, upam da se pri nas tudi kmalu konca. Jaz delam tudi vse tako kot si tudi sama napisala - sej pomoje ne mores vec. Ko si Lijo doijila a se ti je v teh 3 mesecih ko je polivala kaj zvijala nazaj oz. si imela obcutek da jo je morda motila kisilna?

Tako nas piscancek spi in upam, da bo spal do 24, ker moram se na Brnik ob 23 - bo mami nanj pazila, grem pa sedaj mal crpat da bo imela mleko ce se slucajno zbudi.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 21:00:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 21:06:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
7.11.2010 21:30:45   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Jazzy pol pa ta ata ni bil tko neresen, kot sem mislila-ma meni je deloval malo neresno, pa sem obupala - jej skoda ocitno prehitro user posted image user posted image user posted image  

Glede polivanja, upam da se pri nas tudi kmalu konca. Jaz delam tudi vse tako kot si tudi sama napisala - sej pomoje ne mores vec. Ko si Lijo doijila a se ti je v teh 3 mesecih ko je polivala kaj zvijala nazaj oz. si imela obcutek da jo je morda motila kisilna?

Ne, pomoje mu jih je takrat res zmanjkal, čeprav sem jaz tud obupala nad njim, tko da me je pa dans res presenetil user posted image user posted image . More bit pa kar dobičkonosen posel tole, glede na to kak avto ima user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa ja - se je zvijala nazaj in ja, sem imela občutek da jo je tudi kislina motila. Ne vem pa koliko bi znala pri vsem tem imeti tudi njena alergija, ki smo jo 'odkrili' šele pri 3. mesecih. Tako ko razmišljam za nazaj se mi zdi, da se je potem ko sem iz svoje prehrane izločila vse mesno in jajčno, polivanje (sicer postopoma) začelo izboljševati. Sam ne mislim zdaj, da je pri tebi to vztrok, ker teh je itak več.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.11.2010 21:57:33   
NiNiBo
Jazzy1 hrana: tudi jaz sem pomislila na to in sem najprej izlocila mleko in mlecne izdelke, kavo in gledam da ne jem prevec mastno in pikantno. Bom sedaj par dni pocakala, da vidim ali ima to kaj ucinka potem pa dalje po spisku ce bo treba. Ko sem brskala po netu je lahko vzrok marsikatera hrana, ko jo jaz zauzijem visoko kotira pa tudi tisto, kar si ti izlocila.

Jaz imam obcutek, da Nea nekaj - kislina? matra. Karkoli sem prebrala se ujema z znaki, ki jih ima - torej ce bi nam uspelo malo zmanjsati polivanje bi se verjetno tudi simptomi izboljsali.

Almera vse imamo sedaj podlozeno od posteljice do vozicka. Imam obcutek, da ko enkrat kaksna urca mine (ocitno, ko se mleko prebavi) je potem boljse.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
7.11.2010 22:31:33   
Anonimen
večer!

kak ste kaj babnice? user posted image

mi imamo kar pestro... no ne z Nikom, ampak ostalo vse user posted image
končno nam je uspelo naredit centralno ogrevanje, zdaj pa naju še čaka pleskanje, katerega bova izvajala kar sama hihi user posted image plus tega da se veliko vrti okrog priprav na krst in poroko... in seveda še vse, kar se v jeseni počne... vse pripravit na zimo user posted image
Niko nam raste kot hmelj, vsaki dan pokaže kaj novega, naz razveseljuje itd...

polivanje: je prisotno pr njemu tut, sam se mi ne zdi, da bi tak veliko polival... niti nena po vsakem obroku...

stajica: še ni odločitev padla, al ja ali ne... pr tašči mamo eno in smo mu noter naredli podlogo, pa spi kot hlodek user posted image

oblečen za spanje: pri nas je tak toplo v hiški, da ima samo en bodi... čez dan in čez noč, ker kako ka topleje oblečem mi švica in postane tečkan, ter žeja... je pa ponoči pokrit z odejo

mislim, da je to to zaenkrat... šibam v posteljo, ker bom kar dol padla... uživajte, nočka user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.11.2010 6:55:35   
tinkatonka
Dobro jutro!!!

...no moje jutro se je danes začelo ob 5h, ko se je zbudil Jakob. In je spet pridno spal in sicer je včeraj pojedel ob 20:40, ob 22h zaspal in spal do 5h user posted image user posted image user posted image . Sem ga položila nazaj po hranjenju in je zaspal nazaj. Meni se pa ni "splačalo" spat, ker itak bi ob 6h vstala zaradi Aneja in sem začela že ob 5:20 likat. No zdele pa sem že spakirala fanta od doma, perilo je zlikano, no sušilec je pa tudi ravno dokončal svoje delo in grem zložit še tople cunje. Rana ura, zlata ura user posted image

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.11.2010 7:22:01   
Izabelina
dobrojutro!

tut pr nas smo kar zgodnji... Eva je ob 5ih začela gledat pa sm jo nekak še za eno uro prepričala... ob 6ih je bla pa akcija potrebna. Zdej gospodična pri men v naročju mal čmuri js pa o zajtrku razmišljam.

Danes imam poporodni pregled. Moji šivi še vedno niso uredu, še vedno tut krvavim, mam pa počas že dost tega... pa tut user posted image bi že rada... še posebi, ko mava zdej u kratkem tut obletnico... zgleda, da bo bolj klavrno vse skupi...

zdej pa neki pojest!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.11.2010 8:09:02   
benika
še vedno tut krvavim, mam pa počas že dost tega.

jaz tudi.user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.11.2010 8:28:46   
katrinka
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

hvala

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.11.2010 9:05:30   
Jazzy1
tinkatonka - ti pa si pridna, ni kej. user posted image Jaz bi namreč šla takoj nazaj v posteljo pa tudi če samo za 10 min. user posted image Nikoli nisem bila jutranji človek. user posted image

Druače upam da ste si ostale že uspele privoščiti eno dobro, poživljajočo user posted image . Danes bo zgleda en klavrn dan user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 9:35:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.11.2010 9:54:11   
katrinka
madonca ste ze zgodaj pridneuser posted image user posted image user posted image
nasa suzana se je ponoci dve uri drla za bog vedi zakaj...in ko sem jo koncno pomirila in je zaspala,je sandra bila lacna,tako da smo pozno posledicno ustale...bom zvecer najbrz likala...zdele morm tko se dnevno in predsobo pospravt...pa obe punci pokonc....

Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.11.2010 9:56:03   
tannya
Dobro jutro

Jaz sem tudi že od 5. zjutraj pokonci...ta naš drugi otrok je jutranja ptica...jaz pa čisto adijo. Ponoči pa tudi še vedno je vsaj na dve uri. Tinka svka čast za likanje, ti si neverjetna , res.user posted image .

Včeraj je bila Živa stara dva meseca, pa smo se to danes zjutraj spomniliuser posted image , se vidi, da smo mal zmatrani.

Ninibo - polivanje: naša Ajda je ful polivala, v loku, po vsakem obroku. Smo izvajali vse protirefluksne ukrepe, pa ni pomagalo. Smo pristali v bolnici, kjer so ji naredili gastroskopijo in phmetrijo in ugotovili, da ima res ful povečano kislino. Potem je do leta in pol jedla ranital 2x na dan in je bilo bolje. Smo pa do enega leta imeli dvignjeno vzglavje in smo ful pazili, da po obroku ni bila v ležečem položaju. Če bi bila res huda kislina, boš vedela. otrok takrat po obroku tudi strašno joka in se krivi nazaj. Gostila pa jaz nisem mleka, ker sem dojila in tudi v bolnici mi niso tega svetovali. Je pa res, da so rekla, da naj prej začnem z gosto hrano. Potem sem pa malo brala in še kakšno mnenje poiskala, pa sem potem kar počakala do 6. meseca.

Stajica: mi jo celo imamo, ker smo jo dobili za darilo še pri Ajdi. Ajda je ni marala, jaz pa tudi ne, ker ful placa zasede.

Koliko vaši otroci spijo čez dan? Naša spi samo v vozičku, doma ne spi praktično nič oziroma ima take kratke dremeže po 5-10 minut. In zdaj ko je tako smotano vreme, bi bila ful vesela, če bi vsaj za kakšno uro zaspala, da ne bom cel dan po dežju vozičkala.

Kava ta teden: petek?

Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.11.2010 10:03:32   
Izabelina
Koliko vaši otroci spijo čez dan? Naša spi samo v vozičku, doma ne spi praktično nič oziroma ima take kratke dremeže po 5-10 minut. In zdaj ko je tako smotano vreme, bi bila ful vesela, če bi vsaj za kakšno uro zaspala, da ne bom cel dan po dežju vozičkala.

Eva je tut tko ja, spi al po rokah al pa v vozičku... js jo dam kr v sleepya... pa je tut uredu...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.11.2010 10:05:02   
Lenca78
Evo pa je za nami pester vikend.
Prvo sem jaz fasala grozno alergijo in pristala na urgenci kjer so mi direkt v žilo našopali 3 doze in hvala bogu se je stanje umirilo sam moram še vedno preventivno jemati zdravila 10 dni, se je pa ta alergija začela že konec nosečnosti in od takrat ni mira vsaj 3x na teden jo fašem user posted image končno mi je zdej zdravnica na urgenci napisala napotnico za alergološko ambulanto upam da mi odkrijejo kaj me tok matra.

No potem pa da je mera polna pa je zbolela še Neja, ima zabasan nosek, ampak ima prozorno sluz ne tko k ve pišete da je zelena, in pa kašlja ter kiha, in potem ko ji končno spraznem nos omaga revca drugače je pa jokava, zato greva danes nazaj k zdravnici in pa da še pogleda če je kej gor dobila, čeprov zdej še manj je k je zbolela user posted image

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 10:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.11.2010 10:47:14   
Jazzy1
tanyya - Tom spi različno: kakšne dneve je buden vse skupaj le kakšne 3 ure, druge dneve pa tudi 5-6 ur. Več pa ne. Je kar zaspane moram rečt user posted image user posted image . Takrat ko prespi skoraj cel dan me je vedno strah kaj bo ponoči, ampak je do sedaj bilo na rečo vedno ok. user posted image

kavica petek - sem za, seveda user posted image

lenca - upam da bodo odkrili kaj te matra. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 8.11.2010 10:48:34 >

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.11.2010 10:59:44   
Lenca78
Jazzy1 hvala tud jaz si želim da končno ugotovijo kaj me matra, najbolj me skrbi k mi je dopisala na urgenci nej mi dajo ščitnico pregledat user posted image ker to je pa mela moja babi tud probleme. no ja bomo vidli upam sam da nam spet čakala k zmešana na prvi pregled.
Pa upam da bo kej boljše vreme da bomo res lohka šle na kak sprehod.
Teodora75 si ti še za sprehod, ko bo lepše?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?