|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
17.11.2010 14:57:46   
katrinka

user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - Tom
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g
2 mesec: 55cm in 4320g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g
2 mesec: 58,5cm in  5730g, og: 41,5cm

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g
2 mesec: 56cm in 5400g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm
2 mesec: 60cm in 5500g

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g
2 mesec: 57 cm in 5450g, og: 40cm

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g

user posted image   izabelina - eva
rojstvo: 53cm in 3950g, OG: 34
1 mesec: 56cm in 4590g

user posted image   kajča - bina
rojstvo: 51cm in 3920g, OG 35 cm
1 mesec: 55cm in 4590g, OG 37,5 cm

user posted image   sanje2 - anej
rojstvo: 49cm in 3020g, OG 34,5
1 mesec: 51cm in 3790g, OG 37,5

user posted image   lillchy123 - Naja
rojstvo: 45cm in 2130g, og:30 cm
1 mesec: 49cm in 3000g, og:34cm
2 meseca: 52cm in 3800g, og:36cm

user posted image   zalcy - neža
rojstvo: 43cm in 2020g
1 mesec: 47cm in 2800g, og:33cm
2 mesec: 50cm in 3480g, og:34,5cm
3 mesec: 55cm in 4800g, og:37cm

user posted image   barbi 195 - Neža
rojstvo: 50cm in 3210g, og:34cm
1 mesec: 54cm in 4050g, og:37cm
2 mesec: 60cm in 5100, og: 39cm

user posted image   malecka_mateja - Tin
rojstvo: 49cm in 3100g, og:35cm
1 mesec: 54cm 4065g, og:36cm
2 mesec :59cm in 5390g

user posted image   mala - lenart
rojstvo: 51cm in 3650g, og:35,5cm
1 mesec: 53,5cm in 4510g, og:37cm
2 mesec: 60cm in 5970g, og:40cm

user posted image   ninibo - neo svit
rojstvo: 53cm in 3240g, og:34 cm
1 mesec: 55cm in 3930g, og:36 cm

user posted image   blanči - eva
rojstvo: 50cm in 3600g
1 mesec: 55,5cm in 4740g
2 mesec: 56cm in 5470g

user posted image   teodora75 - svit valentin
rojstvo: 53cm in 3500g, og:36cm
1 mesec: 53cm in 4750g, og:37cm

user posted image   nenka7 - blaž
rojstvo: 3570 g, 53 cm
5 tednov: 4420 g, 56 cm

user posted image   katalenca - david
rojstvo: 52 cm in 3510, og:37 cm
1,5 mesec: 58,5 cm in 4900g, og:39cm

user posted image   tinkatonka - jakob
rojstvo: 53cm in 3580g, og:36cm
1 mesec: 56,5cm in 4700g, og:38cm
2 mesec: 60cm in 6000g, og:40cm

user posted image   T.Z. - filip
rojstvo: 50cm in 2900g, og:34cm
1 mesec: 55cm in 4220g, og:37cm

user posted image jinx - brina
rojstvo: 49cm in 2890g
1 mesec: 52cm in 3400g
2 mesec: 55cm in 4200g

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.11.2010 14:58:29   
katrinka
lumpa - ce hoces da te dam na seznam mi prosim vse podatke napisi - sem videla sedaj k si jih za 2mesecuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.11.2010 15:05:04   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75
ker pri nas šaltamo iz pralnih na 'ta hitre' (bom potem razložila zakaj,

zakaj pa to? a so ti v razvojni odsvetovali te plenice? ker mi jih imamo tudi, pa se naš blaž tudi ne obnaša ravno tako, kot bi si želela, se vedno bolj steguje nazaj, kar pa definitivno ni ok... razloži malo, ko boš imela čas.

katrinka - a po prehladu se pa mleko ne naredi več nazaj?? pa če mi lahko kaj poveš o težavah, ki si jih imela z dojko, lahko na zs, ker mene boli ko user posted image za bradavicami, pa ne vem, ali je to isto kot pri tebi, ali pa imam tako presneto uničene bradavice od dojenja in stalnega črpanja, ampak me reees boli vedno bolj, skoraj vpijem, ko priklopim blaža ali črpalko. takšnih bolečin se ne spomnem, da bi kdaj imela user posted image user posted image user posted image

pleničke imam jaz moltex - eko pleničke za kam iti, so fajn vpojne, ampak smrdijo, pa drage so, tako da za te se najbrž da ne boš odločila, z drugimi nimam izkušenj.

izabelina, mi prilepiš link, kjer si gledala handling? če se ti ljubi, no...

tinkatonka, na kateri način to povijaš v sleepyja? tisti način za novorojenčka? moj mali je tako velik, da ga komej stlačim v ta položaj, ampak najbrž je tako čisto ok, kaj ti misliš?

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.11.2010 15:25:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

veste že od prej kako službo imajo, ene imate že mal večje otroke celo, tak da ste že vedele v kaj se spuščate... me smo pa tak zarad naših sončkov doma...
aja, pa nena razumem, če vam je tak hudo, kak mate voljšo za enga otroka

se podpišem pod to

caki caki...tole je pa meni dvignilo pritiskuser posted image
lih tko pisete kot da smo me avse k smo mislile da bodo mozje vse naredili in smo zdej v realnosti razocarane...ce pojamramo nad doloceno stvarjo ki jo nasi predragi delajo ali nedelajo se ne pomeni da nismo vedele v kaj se spuscamo...sploh to ni poanta - ce je pri vas doma vse tipi top,delo razdeljeno 50-50med vaju,cas za vse ok...pri nas pac ni in k mi energije zmanjka da sm multipraktik pac malo pojamram - kar ne pomeni da ne vem v kaj sem se spustila, kar pomeni da vem kak je moj moz in ja...se bom mela otroke in ja...se bom jamrala....e tko

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.11.2010 15:30:35   
katrinka
nenka - jaz sem se ful prehladila...pa sm caje,pivo in ne vem kaj se probala pa ni slo - pa tudi suzana je zacela z gh in posledicno je se manj cuzala...tko da ce bos ti dojila ali crpala jaz mislim da se ti bo mleko vrnilo samo vztraji k loh da ne takoj - sej ga nisi cist izgubila a ne
glede bolecin - ja boli ja...lej - cim bolj jih umivaj, stran z blazincam - naredi si jih iz plenic tetra pa redno menjaj,kupi daktarin in mazi trikrat dnevno in malemu v usta tudi - to loh on poje - ustraji 2 tedna, bo bolj kmalu bos vidla...ce te se kej zanima vprasi - a ja - vse od dud od crpalk dobr steriliziri...da se znebis vseh bakterij

mala - upam da boste cimprej vsi bolje
soncica - hvala k si mi vse razlozila, zdej mi je vec jasn...hvala

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.11.2010 15:53:53   
Anonimen
ne katrinka noben nima nobene za avšo... no vsej jaz ne... ampak men se ne zdi fer do vaših moških, da jih tukaj javno kritizirate... to ja prebere prav vsak pikola...
jaz od mojega vragolije zaupam sam best frendicam, pa še to ne vse... ker kar je doma, tut doma ostane...
pa sem pač vprašala kak majo nekatere še polj voljo do več otrok če je res tak hudo
no pa tut midva nimava 50/50... pa sem bla tut v hudi poporodni deprisiji pa kaj... še smejal se mi bi folk če bi pojamrala
pač ne razumem marsičesa ker vidim da sem ful drugačna od vas... gledam življenje iz čist druge perspiktive in mi je čist jasno da potem pride do tega, ampak vsama si vzame prav tolko kolikor hoče... jaz sam komentiram user posted image

no mene pa ma folk za čudno in noro, ko rečem da bom pr enem ostala in to zarad zdravja in ne deda user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.11.2010 16:03:40   
katrinka
sej ni nobena kritizirala svojega - vsaj ne na tak nacin da bi bilo ponizujoce, tega si itak nobena ne bi dovolila...

madona je tlele obup ratal - res ne mores nic napisat ne da bi kdo to takoj narobe razumel...pac so zenske cele dneve same doma in je hudo in jih razumem...ne vem zakaj je treba zdej tole pisat da ne razumete kaj jim je, saj so vedle v kaj so se spustile ze od prej...da jim se poslabsas vse skup

najbokje da se o rozicah in vremenu pogovarjamo ..

ja folk to bere...in....ok, o svojem ne pises nic...ga ne kritiziras...pises pa o cem drugem kar je za koga cudn - in to se tud bere
mah brezveze...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.11.2010 16:07:51   
Natalija28
razocarane...ce pojamramo nad
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

veste že od prej kako službo imajo, ene imate že mal večje otroke celo, tak da ste že vedele v kaj se spuščate... me smo pa tak zarad naših sončkov doma...
aja, pa nena razumem, če vam je tak hudo, kak mate voljšo za enga otroka

se podpišem pod to

caki caki...tole je pa meni dvignilo pritiskuser posted image
lih tko pisete kot da smo me avse k smo mislile da bodo mozje vse naredili in smo zdej v realnosti razocarane...ce pojamramo nad doloceno stvarjo ki jo nasi predragi delajo ali nedelajo se ne pomeni da nismo vedele v kaj se spuscamo...sploh to ni poanta - ce je pri vas doma vse tipi top,delo razdeljeno 50-50med vaju,cas za vse ok...pri nas pac ni in k mi energije zmanjka da sm multipraktik pac malo pojamram - kar ne pomeni da ne vem v kaj sem se spustila, kar pomeni da vem kak je moj moz in ja...se bom mela otroke in ja...se bom jamrala....e tko

Katrinka brez hude krvi. Nisem nič slabega mislila. Biti mama je težka naloga in smo vesele vsakršne pomoči. Samo se mi včasih zdi, da smo krivične do svojih partnerjev. Pa še bi kar napisala, ampak nočem, da s5 koga razjezim.user posted image  No, ko se jaz počutim zapostavljena mu to povem in je s5 vredu.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.11.2010 16:12:15   
Natalija28

sej ni nobena kritizirala svojega - vsaj ne na tak nacin da bi bilo ponizujoce, tega si itak nobena ne bi dovolila...

madona je tlele obup ratal - res ne mores nic napisat ne da bi kdo to takoj narobe razumel...pac so zenske cele dneve same doma in je hudo in jih razumem...ne vem zakaj je treba zdej tole pisat da ne razumete kaj jim je, saj so vedle v kaj so se spustile ze od prej...da jim se poslabsas vse skup

najbokje da se o rozicah in vremenu pogovarjamo ..

ja folk to bere...in....ok, o svojem ne pises nic...ga ne kritiziras...pises pa o cem drugem kar je za koga cudn - in to se tud bere
mah brezveze...

dala sem svoje mnenje, ki ga očitno ne bi smela. ene bi lahko govorile in govorile, ene bi pa skoz mogle bit tiho.user posted image  tudi nisem rekla, da ste ponižale svoje moške... Jaz sem samo rekla, da znamo včasih bit krivične do svojih moških to je pa tudi vse. Saj ne bom nič več takega komentirala. Bom še samo pridna RR-jevka.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.11.2010 16:16:36   
NiNiBo
izabelina ce zelis ti lahko poskeniram tudi o handlingu - dobis po emailu v naslednjih dneh. Ja jaz povijam Nea tako kot je opisano in se je predvsem na zacetku jezil, sedaj pa ne vec ker je pri nas vsaj zvecer to ritual - papcat, kopat, povit, na josko se mal popapcat in smo ze v mezkovi dezeli.
lumpa6 pa vas je se enkrat tezji kot nas, wow user posted image
natalija28 in laliela da ne bo pomote - jaz tocno vem v kaj sem se spustila. Sem oseba ki nerada jamra o svojem mozu ljudem, ki naju poznajo. Naceloma sem mnenja, ce imava midva probleme jih midva razcistiva in tako tudi uspesno ze pocneva 5 let. Seveda pa pride kdaj trenutek slabosti, ko pa moram mal pojamrat in v teh preteklih mesecih sem spoznala, da ce pojamram tu bom vedno naletela na toplo besedo podpore, ki mi zelo veliko pomeni. Morda nekaterim ni panike postimat 3 otroke z levo roko, roko na srce meni postimat enega otroka vzame veliko energije. Zato, ko sem ze napisala v enem izmed prejsnih postov - jaz obcudujem marsikatero izmed vas tukaj, ker vidim kako super vse skupaj peljete. 
tannya jaz ti lahko kaj za Svico svetujem (ce se slucajno kaj premislite), tek na smuceh+smucanje je definitivno super v Davos in Lenzerheide, morda tudi Arosa. Vse tri doline so kmalu cez mejo z Avstrijo. Mi gremo smucat, ampak pridejo Nizozemci sem, tako da bomo verjetno rezervirali na Rogli ali pa Kranjski gori.
mala upam, da se pozdravite!! 
dieta brez jajc in mleka: v kateri stacuni je najboljsa izbira izdelkov?

Midva sva pa imela danes obisk - mojo sosolko iz osnovne sole, ki ima tudi dojencico staro pol leta. Prav super sva se naklepetali in navozickali. Upam, da ste se imele tudi Gorenjke fino na klepetu user posted image .

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.11.2010 16:26:24   
Anonimen
ninibo se strinjam s tabo...
tut jaz pravim vsaka čast tem, ker tut sama enega komi ladam user posted image
sej pravim sam, da ne razumem pač želje po tolkih otrocih če bi res tak hudo blo s partnerji, pol že menda ni, ali pač? user posted image
pa ne me spet narobe razumet...
vsaka itak zase ve kolk jih bo mela in zakaj tolko user posted image

pa kak sem rekla tut nekatere tukaj mene niso razumele zakaj sem nehala dojit itd... pa sem tut razložila in pogoltnila vse... polek tolko kot nas je, ne more bit vse črno na belem... je tut žal vmesno in se ne razumemo vedno... sploh ker mamo velik razpon v letih user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.11.2010 16:31:30   
katrinka

pa kak sem rekla tut nekatere tukaj mene niso razumele zakaj sem nehala dojit itd... pa sem tut razložila in pogoltnila vse... polek tolko kot nas je, ne more bit vse črno na belem... je tut žal vmesno in se ne razumemo vedno... sploh ker mamo velik razpon v letih user posted image

ja vem ja...in jaz sem te bodrila da se ne sekiras...ker meni je cist vseen a se dojita al je na flasi - pac si mela tezave in v prvi vrsti smo tle da te potolazimo in bodrimo in zato mi gre na zivce k se tok postavlja na eno stran - stvari glede moz so bile napisane ker so nekatere rable malo olajsat duso - bolje tle k na moza...jaz velik raje napisem da sem besna na mojega zarad tega in tega pa se pomirim pa je...ce mi pa katera se normalno rece da sm malo smotana pa se tok raje vidm k pol napako popravm..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.11.2010 16:42:57   
Natalija28

ce mi pa katera se normalno rece da sm malo smotana pa se tok raje vidm k pol napako popravm..

user posted image user posted image user posted image  A sva z lalielo nenormalno odreagirali?

Samo vprašam... Zaj bom pa dala mir.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 17.11.2010 16:44:00 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.11.2010 16:58:12   
tinkatonka
ah da sem vam da user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.11.2010 17:05:08   
corfu
Vau, koliko vroče krvi, zaradi nekaj stavkov...

Ja midva imava glede otrok 50:50, ampak to ne pomeni da včasih nisem jaz na mojega jezna kot user posted image  in obratno. in ja, tukaj bom pojamrala kako sem jezna user posted image , da se že prej skadim user posted image  Saj smo samo ljudje.user posted image  
Nisem pa cele popoldneve sama z otroci...no, saj user posted image user posted image user posted image  ni težko obvladat, sam organizirat se je treba, pa ne komplicirat.user posted image  Normalno pa pride dan ko je user posted image user posted image  ampak to je pa z user posted image  ali pa s user posted image user posted image user posted image .

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.11.2010 17:10:29   
tinkatonka
Na kavici je bilo super. Katalenca lepo te je bilo spoznati, archie hvala za kavo in lenca hvala za mleko.

tannya..kam zdaj v petek...peš do centra al peš do Koloseja in na kavo? user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.11.2010 17:13:15   
Lenca78
tinkatonka hvala teb da si ga kupla lejo user posted image Ja katalenca in benika fajn da smo se spoznal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.11.2010 17:14:34   
Jazzy1
Joooj, ta RR. Sem zgleda tud ena izmed tistih, ki misli, da se mi ne more zbrisat user posted image user posted image user posted image . No, pa še enkrat.

toplice
- me veseli, da so Olimje tudi fine mala, ker jih imam med favoriti. Razmišljam o aparthotelu Rosa, ste vi bili slučajno tam?

plenice - tudi jaz uporabljem Moltex (dobijo se v Mullerju), so res malo dražje, čeprav sedaj so v akciji, ampak so malo bolj ekološke (to pomeni, da so delno razgradljive, niso beljene s klorom, skratka malo bolj "ritki in okolju prijazne"). Podobne imajo tudi v DM-ju, samo zaenkrat so najmanjše še mičkeno prevelike. user posted image

katrinka - se strinjam s povedanim. Povsem normalno in človeško je kdaj malo pojamrat - o dojenčkih, naših alfa mejlih, taščah, mamah itd. Jaz tega ne vidim kot šimfanje ampak bolj kot olajšanje duše. user posted image

NiNiBo - v Dm-ju je kar velika izbira: Alnatura piškotki, Medex piškotki, sojini deserti (vanilija, čokolada), sojina in riževa "smetana" za omake.... (če te še kaj zanima me kar vprašaj anFB oz. ZS).

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 17.11.2010 17:15:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.11.2010 17:22:48   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

NiNiBo - v Dm-ju je kar velika izbira: Alnatura piškotki, Medex piškotki, sojini deserti (vanilija, čokolada), sojina in riževa "smetana" za omake.... (če te še kaj zanima me kar vprašaj anFB oz. ZS).

Hvala! Naceloma ni take panike, ker poznam izdelke oz. kaj moram jesti. Ampak mi pa super prav pride info kam kupovat. V Svici sem imela dve super stacuni, tu sem pa se malo izgubljena kam it oz. kje je dobra izbira. DM je pa fina varianta ker ga imam relativno blizu.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.11.2010 17:42:03   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Na kavici je bilo super. Katalenca lepo te je bilo spoznati, archie
hvala za kavo in lenca hvala za mleko. 

Hej punce. lepo vas je bilo VSE spoznati, zagotovo se še kdaj dobimo v kranju, a ne :) pa tudi jaz bom kdaj prišla v Lj :)
mala, tudi mi3je gremo v Olimje od 25.12 do 28.12. V aparthotel Rosa. komaj čakam na savne, malo namakanja, kako masažo si bom privoščila, tam okoli je tudi lepo za vozičkat... savna po enem letu.... komaj čakam
Svobodo tipkanja omogoča internet oz tale naš forum in včasih tudi paše se izpovedat, pa če je to o možu, tašči, vremenu, saj pravijo, "papir" vse prenese user posted image  kajne

Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.11.2010 17:59:43   
teodora75
Dan!

No evo, bom našla čas kaj napisat. Cunje bodo že počakale :)
Kje naj začnem, ko je toliko...

Sem prej napisala, da bomo/smo menjali režim previjanja; Včeraj smo bili v RA in pazi to - gospa dr, ki ima v svojem poklicu kar precejšen 'rezime' in ji nekako zaupaš že ko jo vidiš, je rekla, naj nehamo otroka 'maltretirat z novodobnimi iznajdbami', ki še niso čisto 'potrjene'. Dejstvo je, da sva že sama opazila, da je Svit, kot bi bil nekdo drug, ko ga slečeva zjutraj iz 'oklepa' - pralnih pleničk, ki so z vsakim pranjem malo bolj 'obavtne'. Tudi če je prej (pred previjanjem) silno togoten in nesrečen, se mu potem kar smeje na mizi, ko lahko po mili volji krili z nogami. In vic, sva opazila, da je, kadar gremo na Gorenjsko (naš bodoči dom) tam cel dan super priden in se krasno počuti na katerikoli postelji, v kateremkoli položaju... in mi je ravno v nedeljo kapnilo, kaj pa če je to zato, ker imamo tam vedno na riti pamperske... Skratka, dohtarca je rekla, da ima v teh pleničkah veliko več (gibalne) svobode in da je nujno, da ga zdaj ne omejujemo. Tudi ne priporoča nobenega 'nasilnega' razgibavanja v smislu 'telovadenja', ampak da ga naj čim več pustimo na ravni površini in naj vse dela sam - saj zmore vse in je opremljen z vsem kar rabi (sam zase). Zaenkrat je torej ideja, da za pol leta pospravimo 'ovčke' (sorta pralnih plenic), potem pa bi jih vendarle spet uporabljali, če ne dobimo drugačnih navodil.

Sem pozabila katera, ampak ena je omelnila da menjajo Baby Love mleko za drugo. Pa me zanima zakaj? Vem da je vsak drugačen, ampak nam se zaenkrat ravno ta (pa smo jih probali 6 user posted image ) najbolj obnese.

Pa o tistem spreju za boljše tvorjenje mleka ste govorile. Jaz sem bila prav presenečena, ker me je g v pon kar sama vprašala, če ga še rabim. Niti nisem vedela, da se ga lahko še uporablja in zdi se mi fino, da ga lahko še imam, saj mi je že takrat, ko sem prišla iz p precej pomagal. Sicer je pri nas tako, da je treba vsak obrok dodajati AM, sem pa ziher, da dobi tudi mojega mleka kar nekaj in se mi zdi vredno.

O moških... hja, jaz sem potem, ko sem včeraj zvečer brala vaše komentarje rekla mojemu: a veš kako sem vesela da te imam user posted image . Čeprav žal nismo vsak dan skupaj, mi je pa takrat ko smo (mogoče ravno zaradi tega) silno lepo. S Svitom sta najlepši par in vsakič sem čisto 'stopljena' ko ju vidim. Pomaga mi pač toliko, da je vsaj z njim ko je tukaj, gospodinjstvo pa je zaenkrat več ali manj moje, pa itak ne more biti drugače, saj še ne živimo 'zares skupaj'. Glede user posted image pa je tako, da sem jaz očitno res čudna, saj je kljub vsemu delu in nespanju meni še vedno skoraj vedno ko se zvečer stisnem k njemu do tega, njemu pa malo manj... user posted image . Eeeeeeeh
Me je pa seveda g na pregledu takoj vprašala, kaj mi da za kontracepcijo, pa sem rekla, da nič, saj pazimo (dokler še bomo), potem pa naslednji 'mišek'. In ja, sem par mesecev nazaj, ko smo se pogovarjale o tem rekla, da me vprašajte sedaj... Nič se ni spremenilo - še vedno si želim še enega (v resnici še 3) in kot sem že rekla, najbrž ne bomo prav dolgo čakali (začeli delat na tem).

hmmmmm, krst... ja no... Če se še spomnite, sem nekaj mesecev nazaj pisala, da je pri nama (velik) problem to, da je on iz 'orto' verske familije, jaz pa pač ne in da niti ne vem, kako bomo, če bomo, kdaj speljali poroko. Za krst velja tako, da je njemu povsem samoumevno, da bo Svit krščen, čeprav se o konkretnem datumu nisva še nič pogovarjala, meni se zdi pa malo 'mimo', saj se (po mojem (NE)znanju) s krstom na nek način 'obvežeš', da boš potem otroka vzgajal v veri, jaz pa tega ne nameravam. Se pa pač temu (krstu) ne bom upirala, saj sem navsezadnje tudi sama krščena, čeprav kasneje nikoli nisem bila (na tak način) v cerkvi.

Evola, pa mi je le ratalo kar nekaj napisat.
Pozdrav do naslednjič,

T.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.11.2010 18:15:17   
Lenca78
Teodora75 jaz sem morala ukinit BabyLove mleko ker ga naša gospodična ni hotela pit, je že zdej fina in hoče drage stvari met user posted image žal je na njem čisto premal pridobivala ker ji ni odgovarjal zdej k smo zamenjal pa pridno papca in počasej pridobiva user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.11.2010 18:19:58   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Svobodo tipkanja omogoča internet oz tale naš forum in včasih tudi paše se izpovedat, pa če je to o možu, tašči, vremenu, saj pravijo, "papir" vse prenese user posted image  kajne

No, meni pa paše včasih kaj pokomentirat.user posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.11.2010 19:05:03   
Anonimen
natalija podajva si roke hihi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.11.2010 19:48:45   
nenka7
ah punce, punce. brez veze zapenjate, vsak naj ima svoje mnenje in prav je tako. belo ali črno ali pa barvno, vseeno. jaz imam TOP moža, kar sem že velikokrat omenila, pa včasih še pride kakšna situacija, ko malo pošimfam njegova dejanja, pa čeprav vem, da je zlat!

tinkatonka, nič mi nisi odgovorila glede nošenja user posted image v sleepyju, ampak najbrž si spregledala... pa nič za to. no, če boš imela minutko, če mi poveš na kateri način ti nosiš, morda link? pa še to, ali ti vsakič zavežeš na novo trak, ker jaz si ne predstavljam da je sploh možno da ga samo slečeš in potem ponovno daš gor, ne da bi ga razvezala?

teodora75, meni se pa sploh ne zdi, da blaž nima prostora v racmankah in tako pedalira z nogicami kot obseden, sploh kadar je kaj jezen user posted image mislim, imam tudi tiste za enkratno uporabo in se mi ne zdi, da bi bil bolj zadovoljen v njej, sem prav opazovala sedaj, ko se mi niso posušile do časa, pa ni nič razlike user posted image no, verjetno pa da je bolj omejen, ker je več ,mesa, pri teh...

katrinka, še eno user posted image ker niti ne vem, če je to to, ali je bila pri tebi tudi bolečina tako malo za bradavico in cela bradavica? sicer vem, da imam grozno občutljive, ker dojim in še črpam, pa ne vem sedaj, ali sem jih tako fajn ;obnucala; ker imam kar malo poškodovane, pa me to boli, ali je kaj več... ali naj si kar kupim to kremo in pač poskusim mazati, pa karkoli že je? saj še sama ne vem... sem pa vse prekuhala orto in bom sedaj vsak dan poskusila biti pridna in malo dlje časa pustila, da prevre vse skupaj, pa upam, da bo bolje...

ninibo, če boš pošiljala o handlingu, prosim lepo, lahko še meni?? mail sem ti sicer enkrat že poslala, ampak ti lahko še enkrat, če ga nimaš? prosim user posted image

kavica - kje se potem dobite? mogoče bi lahko jaz napakirala junaka v sleepyja in prišla z busom, če se bova skockala do časa, zadnje čase dopoldan kar potegne s spanjem... pa sploh ne vem, kako naj ga oblečem, da mu ne bo vroče? bi mi pa pasalo malo iti na luft, mislim, da je mojega prehlada končno kolikortoliko konec, se bom fino oblekla, pa upam, da ne bo panike. bom videla kako bo jutri, pa se potem odločila kaj pa kako. sicer to pomeni, da bo mali skos pri meni v naročju ampak ok, druge rešitve nekak ne vidim. razen če tannya in tinkatonka povesta, če bosta šli v mesto in kje bosta, pa se njima pridružim peški... ah ja, sej včasih takole res pogrešam avto, ampak to so tako redki primeri, da zato se ga še ne splača imeti, mi je jasno.

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?