glugluglu
|
oj, metuljcek, hvala, bom vzela ringarajka, HB, da je z dragim vse ok bolj na kratko: vrat in vratna hrbtenica: malo bolje, danes preživela v službi mojcek, veš, da točno vem koliko je ta heksnšus smotana zadeva. Danes mi je moja direktorica rekla, da sem pa jaz še malo premlada za take hece, sploh injekcije, itd. No, ona bo spomladi 60 in že ve, saj kar kipi od zdravja. Glavno, kar se je pa vmes zgodilo in sem se še sedaj komaj spravila na rač., da dam to iz sebe: iz sobote na nedeljo sva bila s Tianom na pediatriji, ker se je v soboto popoldan nekako dokopal do mojih lekadolov direkt (tiste za lizat, ki se lepo v ustih stopijo), ki so bili v spalnici, sicer res bolj zgoraj na mizi in še malo višje, ampak premalo. Seveda imamo drugače zdravila tako visoko, da še jaz rabim stol ali lojtro, ampak tisto je takrat bilo tam, ker sem to pač prejšnji teden uporabljala, predno sem šla k zdravnici. No, ker nisem bila ziher ali sta bila not še 1 ali 2 ali mogoče še celo trije smo leteli direktno k zdravniku, dobili napotnico za pediatrijo, saj sta baje tudi 2 tabletki smrtni dozi (odpoved jeter) lahko brez predhodnih kakršnihkoli znakov. Tam je dobil aktivno oglje, (s cevko v želodec, ker seveda na lep način ni šlo) po krvni preiskavi (paracetamol v krvi in jetrni testi) pa se je izkazalo, da je vse ok. Vrednost paracetamola je bila sicer kar ornk pod nivojem pri katerem se začnejo že ukrepi z antizdravili, ampak nekaj malega je pa bilo, torej je ziher maznil vsaj 1 "bonček". Jaz sem bila tisti dan čisto fertik, itak, da me je prijateljica peljala v LJ, ker sem jaz bolj lebdela, še pri našem dežurnem nisem bila glih sposobna kaj povedat, Mitja je bil doma s tavečjima. V nedeljo smo imeli še malo pestro, ker so nas izpustili iz bolnice, potem smo šli pa svečke prižgat, potem zvečer in včeraj je pa malo za mano prišlo, potem me je pa še močno ganil prispevek od sestrice 3jemi, ker sem za sicer HB krajši čas podoživela trenutke brezčasnosti in nezavedanja. No, važno, da je zdaj ok, ena grozna izkušnja, ki je pustila nek grenak prikous na vsem področju, ki ga počasi krpamo. Lahko noč.
|