glugluglu
|
hvala za spodbudne besede, najprej sem imela kar dvome to napisat, ker sem si kar predstavljala in bala, da bo kakšen obtožujoč komentar, ker sem se že tako preveč sekirala, sedaj pa vidim, da sem s tem dala še drugim za mislit ali celo ukrepat, saj izkušnje drugih tudi ostalim pomagajo IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa sicer pa a si zihr, da je lekadol tko nevaren? jaz sem enkrat brala, da bi mogel pojest najmanj 20-30 tablet, da bi dobil posledice ali umrl, je res takšna razlika pri otroku? Paracetamol je res kritičen, 12 tablet pri odraslem na dan, za Tiana so rekli za njegovo kilažo sta lahko usodni že 2 tableti lekadola, če ne ukrepaš. mojcek, a taka smola to z vratom, jaz vidim, da mi vaje kar pomagajo, upam, da se ne bo prehitro ponovilo, prst pa kar zlomljen , smola no glede pospravljanja in likanja: ne maram likanja in, če bi imela tega ful veliko, je prva stvar likarica, ki bi si jo omislila, tako pa mi kar uspe lepo v sušilcu posušit in pride še manj kot 1x na mesec , da kaj zlikam, ker ne nosimo toliko srajc in takih podobnih stvari. Imam pa več likanja poleti, ker se mi pa poletne cunje bolj mečkajo pa ne vem kako to in takrat malo večkrat kaj polikam, ker takih zmečkanih stvari pa tudi ne prenesem. Mi pa kdaj zlika tudi mami, če jo slučajno pot k nam zanese in nima kaj za počet, tašča ko je tu pa zelo rada pometa in pomiva po tleh, ampak to so seveda redki trenutki. Sedaj tudi večja dva kaj naredita, če sta pri volji, baje pri teh letih naj bi otroci tudi kaj doma naredili (tako so nam razlagali na roditeljskih sestankih). No dokler takole gre to pospravljanje bo šlo do zadnjega, ampak ko pa bom ugotovila, da temu res nisem kos in, da je škoda mojih živcev, da se sekiram zakaj imamo razmetano, pa bom tudi riskirala ta denar, če bo to posledično bolje in dodana vrednost ne samo za našo čisto hišo, ampak za naše celotno boljše počutje, ki bi dalo več mirnosti, časa zase.... HD, jaz te čisto razumem glede čiščenja, na tvojem mestu bi enako ukrepala, pri tebi se mi zdi, da je še posebnost, ker poleg tega, da ni babic,.. v bližini, najbrž tvoj dragi tudi več vsega porabi za prat, likat kot pri ostalih. zimska, to imate pa res fajn lokacije , sem ugotovila, da jaz iz svoje pisarne gledam direktno v tvojo šolo - službo , mislim, da je taprava.
|