metuljcek321
|
zimska, si že našla foto? glugluglu, OMG, kar mrazilo me je, k sem brala tole štorijo z Lekadoli - sam, da je vse OK, ej. Tud jaz sem zadnjič vse pospravila v posebno omaro - in to ful visoko. hruška, kako kaj buši? Se že kaj vidi? populis, to je pa res smešna zadevščina, da je šla potem Lara po svoji izbiri tud čisto enako spat - se človek vpraša, če naj se še matra vsak večer al ne? 4 ure za pospravljanje - ma, meni rata to v nulo vse zglancat, ni mi jasno, kaj je delala tvoja čistačica, hruška Aha, že berem - nič kaj dosti Shit, no. Očitno ne ve, kaj naj bi pomenilo, da mora popucat stvari tko kot se šika. čistilka - si nikakor ne predstavljam, da bi jo imela v hiši. Meni je ta koncept tuj, tko da se ne vidim, da jo kdajkoli imam. 3jemi, je bil noro dober post, a ne da? Boš kdaj kopirala - ti pustim sveče - prižgala 4 za na 4 grobove in to je to. modne revije za 1. november in frajarišanje okoli grobov Umpa, KVA?!?! al kaj? flower, 5.30 - dio mio, to je pa an early rise. juhica v vrtcu - no, naša ima pa očitno po nekom nekaj italijanskega v sebi, ker VEDNo reče, da so imeli makarone ... obožuje jih ful, ful, ful! zumbamanija zimska, izvrstno za varstvo, kot lahko preberem, bo 1A IZVIRNO SPOROČILO: zimska a daj, zimska, to je pa že skor kičasto saj sploh ne rabiš avta! odlično