tims
|
Evo, midve od zdravnika. Diagnoza: vneta ušesa in bronhitis . Dobila AB Hiconcil. Čakalnica je bila pa tooook polna, da je bilo nekaj neverjetnega. Se skoraj nisva imele kam vsest. Zimska, super fotke. Pa Vid je res že ful velik fant. Vesela sem, da mu je bolje . Kuhnca je pa zakon Lidija, upam, da se kmalu pozdravite. Populis, a Lara tud kakšnga soka noče pit? Pri nas rešujem zadevo, ko noče pit, z raznimi sokovi. Vem da ni glih fajn, sam se mi zdi bolš to, k pa da nič ne pije. Sicer ponavad kar pije vodo al pa čaje, če je pa bolna in ji ne paše, si pa postrežemo s sokci. IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka pa včasih sem lahk dala v uho vse, kar je prišlo, zdaj pa bog ne daj. pa sem razkužla z alkoholom, vedno jih, ko jih prinesem iz trgovine, pa še pol jih preden jih v uho dam, ampak ne pomaga. Emšo, draga moja, emšo . Jaz imam tud luknjice v ušesih, ampak nisem imela uhanov notri po moje že glih ene 15 let. Odkar imam kratke lase. Sem pa drugač tud lahko imela samo srebrne ali zlate uhane, po vseh ostalih se mi je zagnojilo. RR-jka, kolkr sem gledala po netu kdaj je fajn za striženje, je lahko luna tudi v znamenju ovna (to mi je tud frizerka rekla) Aja, Nina je pa včeraj od moje mami dobila kolo . Je rekla, da če je Timu kupila prvo kolo, ga bo pa tud Nina dobila.
|