tims
|
Ojla, mi smo meli pa sestanek in sem bila zeeeeelooooo pozitivno presenečena nad našo novo vzgojiteljico. Se mi zdi taka fajn oseba, prava za naše malčke . Upam, da bo tudi naprej tako. Potlej - men ta beseda ni všeč . Sicer nimam problemov s to besedo, ampak mi kr nekak ne sede. Me pa "ubija", ko mi moj reče npr: Ne rabiš mi to govort" Aaaaaaaaaaaa, ošpice, rdečke in norice se v sekundi pojavijo. Majuska, upam, da se vam uspe pozdravit čim prej. Kako je pa z Aleksandrovim kašljem? BTW, jest tud še čakam Nanka, mi je šlo kar na jok, ko sem brala, kako se mala počuti. Kako pa je čez dan v vrtcu? Se kaj uklopi, se igra z ostalimi, obroke je? Ampak že to, da je spet začela lulat, ti da vedet, da ji je pa res hudo. Joooj, jest upam, da se bo kmalu navadila. Zimska za Vida in Lana. Se pa pri tvojem postu strinjam s tem, ko si napisala, da smo vse krvave pod kožo . Mojcek, vse najboljše tvoji mami za roj. dan Kje je pa Populis? HD, glej da se ne boš zmatrala preveč . Upam da ti je bilo všeč. Almera, kako Ronja? Spi? Kakšen ritem pa imata zvečer? Ju daš z Borom istočasno spat, al daš Ronjo kaj kasnej? Sem se dons v službi spomnila nate in na Inigo, ker smo po mailu dobil prijavnice za lj. maraton. Sem sam pritisnila tipko DELETE . Mi vsebina prov ni sedla.
|