Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dokler se ne navadiš na vonj.

zelo različne "radosti", ki nas spremljajo v nosečnosti. Meni (zaenkrat) zgaga in krvavenje z nosu še ne delata težav (upam da tako tudi ostane). Sem pa prvič v življenju dobila hemeroide
in sem bla sprva čist paf, ko sem jih odkrila
. Jutri mam tak ginekologa in mu bom rekla, da mi da kakšno mažo.
Tak da komi čakam, da je jutro, da lahk vstanem. Ojej kaj šele bo, ko bo buši res velik.
že zelo aktiven. Prav blaženo se počutim, ko začne kolobarit. V službi, kar odložim delo in se naslonim nazaj in uživam v "žgečkanju", ker bo menda že hitro postalo pravo brcanje.
za nas ženske!!! Men se tud zdi, da bo moj tak proti koncu, ker so tud obe sestri nosle spredi in mele ogromnega bušija.
ampak, po drugi strani gre pa vse tako hitro, da bom potem, ko bo konec, prav pogrešala trebušček in brcike
.. Zdaj si ga že dolgo nisem slikala, ampak sem že skoraj taka
Poleg tega imam zdaj že toliko kg, kot v prvo, ko sem šla rodit.. Jojmene, kje bom pristala??