Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Do 20 tedna sem jih mela +4, zdej pa v enem mesecu še kar +3. Se pravi +7kg do 24 t. Mal je v tem mesecu prehitro poskočlo, tak da se moram začet nazaj držat (sladkarije sem začela jest, ker se mi je prebava zrihtala), ker sem v štartu že bila 5 kg pretežka.
jaz sem na 8+ v 23 tednu. Se pa po mojem pozna, da sem pred nosečnostjo full športala, zdej sem pa to zmanjšala in je poleg nosečniških kil še kaka kila posledica tega. Pa sladkarijam full težko rečem ne, kar prej sploh ni bil problem! Bo treba po porodu in okrevanju nazaj adidaske obut
hello hello...
sicer meni se ne zdi, ko ga vsak dan gledam
in mi je prav lep...bom ob priliki dala slikco gor... sem pa drugače na +4,5 kg v 23t. Upam, da jih ne bom preveč naklofala...važno je, da je z našim
vse ok in da lepo raste, če bo pa kil preveč, pa naj bo...bomo po porodu hujšali...
sestra mi ni nič povedala, je samo rekla, da je povečan, da pa mi bo G na pregledu vse razložil...kako ste imele pa kaj ostale?