_sonček
|
iiii kaki lepi bušiji res so veliki, ampak tako lepi čisto brez strij...upam, da bom tudi jaz imela takšnega Moj je že kar velik, sem pa sedaj v 23 tednu, mi gre pa bolj v špico...vsi mi pravijo, da imam za te tedne kar velik trebuh sicer meni se ne zdi, ko ga vsak dan gledam in mi je prav lep...bom ob priliki dala slikco gor... sem pa drugače na +4,5 kg v 23t. Upam, da jih ne bom preveč naklofala...važno je, da je z našim vse ok in da lepo raste, če bo pa kil preveč, pa naj bo...bomo po porodu hujšali... Včerej sem sva šla v materinsko, je blo kr fajn, sicer nisem nič kaj dosti novega zvedela, no nekaj pa le... Kri iz nosa teče tudi meni pa tudi iz dlesni, ko si umivam zobe...baje je to normalno v nosečnosti... trebuh me še vedno srbi, bom malo G na pregledu omenila... Drugače sem pa danes imela pregled za cuker in imam povečanega, sem ga imela 9,0 sestra mi ni nič povedala, je samo rekla, da je povečan, da pa mi bo G na pregledu vse razložil...kako ste imele pa kaj ostale? Oblekice nisem še nič prala in likala, ko pa bom, pa bom tudi polikala...
|