PolonaF
|
Pozdravljene pupe. Dolgo se Vam nisem javila. Ja mroam povedat, da sem v 19 tednu in da še kakih 2x na teden ziher bruham. Včeraj sem imela pregled in me je moj ginekolog lepo presenetil, mi je 1 tednu že naredil morfologijo. In vse je ok. Baje bo pupika :). Drugače je pa rekel, da bo še čez tri tedne enkrat naredil, ker zdaj je še pupika le tako mala in da ne bo nič narobe če še enkrat naredi. ampak karkoli je pregledal na pregledu je bilo vredu, tako da em bila ful vesela. Še bolj vesel je bil moj, ker je bil lahko zraven pri pregledu. Drugače sem pa videla, da ste že kar aktivne pri nakupovanju. Tiste, ki vas denar preveč ne "tiši", Vam povem, da sva midva otroško sobo kupila v ruterju za 330 eur. soba zajema, otroško posteljo, previjalno in omaro. jaz glede teh stvari ne kompliciram in mi je bila všeč. zdaj še čakam, da jo dobiva. kar se pa glede vozičkov tiče, pa ne vem kaj bi. Rabim takega ko ima košaro pa potem za sedet, ker jajčko že imam. sem pa tak tip, da se mi ful ne da po trgovinah hodit in iskat te vozičke, sploh zdaj še ne, ko mi je še slabo. Rabim pa taki voziček, ki se bo lepo zložil, saj nimava nekaj velikega avta ( ford fiesta stari model ter golf 4). Če ima katera kak perdlog za voziček, bom zelo vesela. Drugače pa lepo se imejte, uživajte in se tipkamo kaj. Lep večer
|