Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.mere pri letu in pol......teža-12,600g.....višina-83,5cm.
........zjutraj sem šla v ZD-sem nesla potrdilo za bolniško,da ga pošljejo na komisijo.....potem sem šla še preostanek stiroporja položit,da bo možek lahko položil stiropor za talno gretje,konec tedna pa pride vodovodar,drug teden pa upam,da tlakar
.....hB ni deževalo dopoldan,tko da sta šla tast in tašča ga lahko iskat v gozd in sta ga prinesla 2 koširi
brrrrrr
) tko da upam da boš/boste res prišli tud vi kdaj k nam. Sva pa mela eno dilemo ko sva šla nazaj... A je tam ko sva midva do tebe prišla možnost it tud v obratni smeri? Moj prav da ni bilo odcepa, jst pravim da je bil in da je spregledal... Pa sva mela mal debate
kmalu pride ker zdle res nebi bil pravi čas.... morem prej roke pozdravit pa če bi še službo dobla zdej imam super edinstveno priložnost da pridem v eno super podjetje in ..... uff sej mislim da sam zamuja ker je tale selitev in to precej stresna zadeva...