Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Recimo primer od zadnjič: lubi je šel sam z malimi v trgovino, ker sem bila bolna. Ko so čakali na blagajni, jima je bilo seveda dolgčas in Ronja se je začela vesit po pultu. To je opazila gospa, pred ali za njimi v vrsti in komentirala, kako nevzgojena je in hotela rečt Ronji, pa jo je njena (že odrasla) hči ustavila, da če oči dovoli, potem se ona nima kaj umešavat. Lubi je to slišal in se vprašal, če je to res tako narobe:(kar je potem tudi mene doma vprašal, pa se mi tudi nič takega ni zdelo) nikomur ne škoduje, nikomur nič noče in nič ne uničuje. Če sem prav razumela, je prijazno (on je (še) bolj diplomat kot jaz) vprašal tudi tisto gospo, vendar mu ni odgovorila.
.
Ker to je navadno namreč problem pri ljudeh, ki nimajo (sploh nimajo ali pa že dolgo nimajo) otrok - da si ne predstavljajo, kaj lahko en otrok naredi s flukijem