Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 25.10.2010 21:27:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nimam pojma kake so cene - ne ene, ne druge. Ampak, če gre za razliko par 10 centov, potem boš morala nabrati ogromno materiala, da boš z razliko pokrila stroške bencina do tja in nazaj.
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 25.10.2010 22:27:14
|
|
|
|
čmrgelj
|
V Tosamini trgovini v Domžalah je prišlo do velikih sprememb, sedaj tam tudi lahko dvigneš robo na recept, zato so za pultom farmacevtke, lahko da so se cene dvignile s tem ko je prišlo do sprememb, nevem možno je
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 26.10.2010 12:58:58
|
|
|
|
mini86
|
js sm že naročila pri njih..ampak pismu res samo eno stvar ampak ne vem če je dražja..je pa brez poštnine
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 26.10.2010 13:01:55
|
|
|
|
babyloverka
|
mislim da imaš tudi v dm-ovih bonih za nosečnice noter bonus za vse izdelke tosama -25% če pa jih nimaš pa lahko na internetu vprašat če jih še kdo ima. sama sem ga že dala naprej žal
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?