Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
najboljše bi bilo, da sem doma, sam pol bom spet sesala in prala in ... se možek ne bo mogel naspat
Če grem pa od doma, bom pa spet po nepotrebnem benz kurila
kakšne drastične težave, a ne?
še enega plačala v 37t. Sem bila tok neučakana, da sem mogla it še enkrat našega mulčka pogledat
, sem že na +10,5kg
. Čist enako je bilo pri prvem, na koncu sem pridelala še po 1 kilo na teden in šla rodit z +17kg. Zgleda da bo tokrat ista pesem 
) , spisek za šoping sem že naredila samo še logistiko moram naštudirati kam it kej nabavit pa kako iz NM najhitreje priti v Šentjur in CE, ker morava še v tistem koncu nekaj zadev nabaviti. Ker bova nabavljala tudi manjkajoče otroške zadeve me zanima če je katera že kdaj primerjala cene baby center - pikapolonica , kje je ugodneje?Aja, pa vem da so obe trgovine tako v NM kot v CE pa me zanimajo vaše izkušnje (če je katera iz omenjenih koncev) kje sta trgovini bolje "založeni"?
. Sem pa šla prej na Šmarno, da mi mogoče rata pol popoldne ko dam malega spat, da pol urce odspim. Bomo vidli.
.
tko, da sem črpalko rabila samo kakšnih 10dni, pol sem jo pa pospravila. Če bi to vedela, je sploh ne bi kupila, ker sem si tako kot Tajs višek ročno izpumpala pod tušem, pa sta se ponudba in povpraševanje hitro uskladila. Pa tud iztekanje se mi je ustavilo po kakšenm mesecu in pol in nisem rabila več tistih blazinic za v modrc. Imam pa črpalko od Tomme Tippe in je super mehka, lepo pumpa.
.
. Saj si nikoli nisem mislila, da bom v nosečnosti tok aktivna ,sploh ker nisem niti malo športni tip.