MetiLu
|
Glede črpalke se kar strinjam s Tajs. Čeprav sem jaz v enem obdobju imela res veliko mleka in sem si jo nabavila zato, da bi lahko kam skočila brez tamalga in bi mu atek lahko po potrebi dal mleko po flaši. Sam smo imeli tak "zegn", da itak ni hotel iz nobene flaše pit pa tud izčrpanega in pogretega mleka ni maral tko, da sem črpalko rabila samo kakšnih 10dni, pol sem jo pa pospravila. Če bi to vedela, je sploh ne bi kupila, ker sem si tako kot Tajs višek ročno izpumpala pod tušem, pa sta se ponudba in povpraševanje hitro uskladila. Pa tud iztekanje se mi je ustavilo po kakšenm mesecu in pol in nisem rabila več tistih blazinic za v modrc. Imam pa črpalko od Tomme Tippe in je super mehka, lepo pumpa. Kozmetiko sem jaz tokrat nabavila kar v Tosami, sicer pa tako kot so rekle, DM, Muller, lekarna... Pamperske sem tud jaz od začetka kupovala v Mullerju in so res boljše za nemški trg, potem smo pa prešaltali na Hoferjeve, so nam bile super. Stojalo za banjico jaz imam, sem jo kupila v kompletu z banjico od BebeJou v BC, ko sem kupovala za tamalga. In se nam je super obneslo, ker imamo veliko kopalnico in previjalna je tudi v kopalnici in je kopanje čist enostavno in hitro. Je pa stojalo stabilno, banjica se pa tud na klip gor pripne. Tud peno/blazino za previjanje imam iz istega seta. Takrat pač nisem kaj dost gledala na ceno, ampak da mi je bilo všeč če bi morala danes vso to opremo nabavit, bi se pošteno prešetala po štacunah, da bi najdla ugodnejšo varianto. čeprav se nam je investicija že povrnila, ker tamal se še danes kopa v tej banjici stojalo je pa trenutno na posojo pri sosedi... In ponovno bomo vse rabili, tako da nam bo vse skupaj fajn odslužilo Glede cunj in bodijev sem že parkrat pisala o enih in istih štacunah, pa se zdej ne bom ponavljala k sreči me je nakupovalna mrzlica minila, ker smo cunjice dobili. Res pa se bodijev ne splača kupovati v BC ali Pikapolonici. Na splošno imajo dražje cunje, čeprav me je BC parkrat presenetil s cenami jaken in bund, ker so bile cenejše kot v H&M-u.