Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

)...danes pa sem fuč...počivam...in pol se moram lotiti malo sobe kjer imam narejeno za bejbija in mojga sinčka da se igra..
). Pečeno čez cca 1 uro, ta čas daš pa noge malo v luft in počivaš.
Pa solata. vmes malopočekiraš in premešaš. Mi smo to včeraj jedli.
Atkoti so pekli čevape, bučke, gobice in hrenovke, mame smo pa v senčki čebljale... Superca je bilo. Za konec so prišli še gasilci po kombi ( smo imeli zraven gasilskega doma na jasi ob gozdičku z igrali (kaj češ lepšega) in so otrokom razkazali kombi, pa sireno so lahko vklapljali in čelade nosili, potem so pa še lonček z vodno brizgo podirali. No na koncu so bili vsi mokri in so nagci skakali in se po travi valjali
noge zmasiral, ker so bile kot slonove tace...
. So me dali najprej na CTG, vse ok. Potem pa grem na UZ, me dr. gleda in reče: Sej vaš
sva bila takoooo srečna, da ni za povedat. Tako da me niso nič matrali...
Sem mislila, da se bo pa zdej že počasi začelo
. Moje počutje je 1000% bolše
. Velik več energije imam kot prej , to mi je tud zelo všeč. Danes z mojmu sončkam začenjava 35.teden
s tamalim sva bila pri mami in sva nabrala češnje in maline, pa še v trgovino sva skočila po par stvari, zdej je šel pa spat, možek pa tudi naprej z njim, je iz nočne... Pa zdele bom šla še jest, sam najprej se grem stuširat in preoblečt
za jutri oz. danes....se moja mala tako veseli praznovanja, kot bi imela ona roj. dan...in komaj čaka, da namaževa gor še kremo...jaz pa tudi