vipercat
|
pranje otroških cinj - jaz nisem nikoli komplicirala. prala sem vse skupaj, razen planice, ki sem jih kuhala. aja pa tudi mehčalec sem dala, razen če res ni bila cela runda za dojenčka, potem ga pa nisem dala da ne pozabim: a katera ve, kje imajo poceni vzmetnice (jogije)???????????? rabim dimenzijo 120x200, pa ga bo treba kar verjetno naročit ker ni čisto standardna velikost. ne bi se rada zaletela in naročila, kaj dragega, če mogoče imajo to kje ceneje. imate kakšne izkušnje kje bi se dalo dobiti ugodno? mateyci - boga. vem kako je ko te boli zob. upam da revež čim prej pride ven in neha gnjavit . včasih so rekli ena nosečnost-en zbo. upam da danes to ni tako. saj v prvi nosečnosti mi nobeden ni izpadel prejle sem bila na pošti. odnesla sem prijave delodajalca da davčno in delovno inšpekcijo. sedaj pa da vidimo kaj bodo storili naši dragi organi pregona tretjedete - darila za novo leto. sedaj bom seveda naredila reklamo, smao že 5 let sem pri oriflamu in vedno imam navado, da vsakemu podarim kaj od orija. zdi se mi primerno zato, ker nikakor ne moreš sfaliti, saj se vsi tuširamo, peremo, umivamo, parfumiramo in mažemo s kremami, poleg tega pa ima vsak katalog še kaj dodatnega (za dom, za otroke, nnakit, galanterijo) in se čisto za vsakega kaj najde. moji kolegi že vejo kaj bodo dobili . če katera kaj rabi... ce priporočam paatrisha če bo tvoj otroček csaj malo podoben mojemu hiperaktivčku, boš ob 21ih hodila samo še v spanju . te sprehodi so luštni sedaj, potem pa ob stalnem dojenju, previjanju in vsemu, kar še poskušaš narediiti vmes. meni ni uspelo stlačiti nikakor večerne sprehode - je pa res da sem že tako zvečer vedno nikakva - sem bol jutranji ptič. če boš imela energijo, volljo in čas ti samo pojdi. ne oziraj se na druge. sama boš zase in za svoojega otročička znala poskrbeti najbolje
|