|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
21.4.2012 21:53:18   
malaMravljica
Jaz pa ze tok dolgo hocem nekaj vprasat in upam, da mi bo katera odgovorila. Sicer bi rajsi kaksen odgovor od kaksne mamice sincka, sam bo vsak odgovor dobrodosel. Zanima me, koliko so vasi otroci kaj previdni oz. koliko so kaj predrzni? Recimo, moj ni cist nic previden oz total predrzen in me je vcasih tako strah. V dnevni skoci iz naslonjaca na kavc pa iz enega kavca na naslednjega tja, pa je vmes kar prostor in se tok bojim da bi enkrat na pol nekam padel. Ali pa, v postelji ne pogleda nazaj ampak prime odejo in se vrze nazaj na posteljo, mislim tko na hrbet nazaj in pol ne vidi, zadaj bi lahko kaj bilo, vceraj je to naredil v njegovi postelji, ni pomislil, da je njegova tok manjsa od nase in je z glavo malo ob zid zadel, malo ampak ce bi malo vec ne upam niti pomislit kaj bi bilo. Na vikendu je tudi z glavo ob zid v postelji, ker je tudi manjsa in brez vzglavnega dela, pa na kavcu tudi zletel z glavo v zid. S poganjalcem siba brez da bi gledal naprej in najrajsi okoli kaksnih ovir.  Jaz sam se za njim tekam in govorim pazi na glavo, imas sam eno. A imate kaj pojma kdaj postanejo mal mirnejsi/ bolj previdni ? In ima se katera taksnega otroka doma ali so vasi bolj mirni?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Oktobrčki 09
23.4.2012 21:57:05   
rozilu
mM, sem razmišljala a ti odgovorim al ne... jah, nimam fantka... no sej tudi punčke znajo bit take... samo ne moja. Je popolno nasprotje - boječka user posted image . In to vedno bolj, kar je lani šla brez razmišljanja (na velik tobogan) se zdej boji, npr. gre gor in pol tam sedi pol ure (če ni nobenega otroka, če ne jo pač zvlečem dol user posted image ). Na poganjalčku je enkrat ful lepo pogruntala, kako greš hitro (in se najbrž ustrašila) in od takrat gre kot polž, še počasneje kot peš...

Tko da... ne... nimam takih težav user posted image . Samo po mojih izkušnjah (z bratom, bratranci...) se ne umirijo glih... Bo morala mami malo skulirat živce in se navadit na buške, odrgnine in včasih malo krvi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   RE: Oktobrčki 09
23.4.2012 22:07:52   
ninasiki
ojla MM
moja Aleksejko je zelooooooooo hiperaktiven otrok (ni to zdravniška diagnoza ampak sem jo jaz postavila user posted image )...za njega enostavno ni ovire...od skakanja, metanja, poganjanja, laufanja...vse na polhen šus...se udari v glavo oz kakor koli drugam ampak tako je..nimam kej bremzam ga ne...razen ko vidim da so lahko posledice zelo hude...takrat pa odreagiram...vglavnem z eno beredo ni ovir in strahu tudi ne....kdaj so bol pozorni in previdni pa ti ne znam povedat...jst sm opazila da, ko dejansko doživi nekaj kar ni predvideval je naslednjič bol pozoren...primer enx mi je padu iz sedežne direkt na čelo...buška za pou jabuke...zdej ne sedi in ne skače po vrhu sedežne :) no upam da sm ti kej pomagala...drugače smo pa super govorimo ko raztrgani dohtarji...zelo je pozoren do bratca, ki bo čez 1m pihnil prvo svečko in lump še ne hodi...Aleksejko pa je...se pozna zelo velika razlika...že pri hrani recimo Aleksej BP...Mark se je dojil polno 8,5m pol je počas sadje začel in šele kak mesec je zelenjava...lepo je gledat kako se razlikujeta a ob enem pa zelo podobna

user posted image
tole so moje maškarce

user posted image
tkole se pa igramo :D

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   RE: Oktobrčki 09
25.4.2012 12:45:42   
tassika
MM naša Zoja je čisto taka kot tvoj LM, ne vem od kje jo je nalezel user posted image , kolena imamo vsa potolčena, vsa je v modricah, buške so dnervno na sporedu, me bo kdo še na socialno prijavil, pa kaj naj, ne izuči jo nič, ji rečem potem a sem ti rekla, pa joka in pravi da ja, čez 5min počne isto. Da ne govorim, kako je fino tečt in gledat nazaj, je že parkrat se v zid zaletela in potem tuli, jaz se pa smejim, vem grozna sem. Recepta nimam, pri nas namesto da bi minilo se stopnjuje.
Glede spanja nimamo težav, jo dam spat, rečem lahko no, me vpraša če se grem umit in spančkat, rečem ja in zaprem vrata. včasih se zgodi, da 1-2x pride še ven, potem pa lepo zaspi. ponoči spi tako tako, odvisno od dneva, lahko celo noč prespi, lahko pa se zbuja. Spat jo dam v pižami, spodaj je bodi na naramnice, pač mi so še tisti, ki imamo ponoči pleničko, itak se pa odkriva in potem vem, da ima vsaj ledvice pokrite, ko bo bolj toplo, bo imela samo bodi z dolgimi rokavi, imamo pa mi v stanovanju okoli 21 stopinj, ponoči se pa shladi na 18.
Imam pa drug problem, ne uboga me čisto nič, ne sliši čisto nič,... naredi pa ravno konta kot rečem in potem gleda, če mi je dovolj dvignila pisker a mora še kaj popravit. Govori ful, poje ful, jezika pa zaenkrat še ne user posted image  imamo pa fazo zakaj in je včasih kar utrujajoča.
Smo pa zanjo dobili vrtec, tako, da bom videla kako bo potem, saj je pridna, samo manjka ji pa malo strpnosti in "zic ledra", ne zna kosilo lepo v miru pojest, ker je trba 100x dol it, pa lulat,... Saj sem sama malo kriva, ampak kar noče ubogatuser posted image

Patrik je pa tudi razred zase, zdaj se je naučil obrnit na trebuh in potem da roke in noge zrak in pilotira in vrešči,... ja je kar naporno, komaj čakam, da bo puzal, potem bo pa malo lažje, včasih imam slabo vest, ker se po večini njemu posvečam, ker pač nič ne more, zoja pa že vse zna, se trudim po najboljših močeh, mogoče je res včasih zapostavljena, ampak jo pa vseeno vsak dan peljem na igrišče ali gremo na kavo, pa po lužah skakat, tako da ni ves čas sama notri zaprta.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: Oktobrčki 09
25.4.2012 12:49:21   
tassika
user posted image

user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   RE: Oktobrčki 09
25.4.2012 22:03:54   
malaMravljica
Hvala za vsa mnenja, zgleda da je previdna sam Marusa.

Ja Tassika tocno, tect in gledat nazaj in z glavo v zid. Itak. Pa po stopnicah dol z rokami v zepih na riti in pol se tect zraven. Sam to so meni take "nedolzne zadevice", vidim da tudi tebi Tassika, tudi ce pade s poganjalcem me ne gane ravo nekaj, ampak to metanje nazaj, to mi pa ni vsec. Navadil se je na vodni postelji, ki je polnjena sam z vodo in xxl velika in tam se pac mece nazaj, ker pol ga valovi mecejo po postelji in to je tok fajn. Ampak enako se vrze posvod in si nocem predstavljat da bi tako padel z zadnjim delom glave na zid. To je moj glavni problem. Ga non stop kregam in mu prepovedjem to pocetje, ampak ker je to tok fajn ga je tezko odvadit.
Tassika, kje ste bili na morju? Izola to ni a ne. In lepi ste user posted image  te je prav lepo spet videt, enkrat nam bo ratalo se spet kje dobit a ne da.

Pa tej oktobrski bjondoti so itak taki cartki. Ne vem, pa so res skoraj vsi bjondasti.

Rozilu, kater poganjalec ste pa vi potem vzeli? In si zadovoljna z njim? Aja tobogani, tu ima pa vsaka trgovina s cevlji tobogan za otroke notri in v eni trgovini so cist mimo, je tako strm, da bi bilo mene strah in visok kot eno nadstropje v hisi.

Midva z malim sva sedaj cel teden sama, se dva dni. Nic, grem se nekaj v kuhinjo packat skupaj. Ve pa uzivajte te dni, ko prihaja lepo vreme.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   RE: Oktobrčki 09
26.4.2012 11:52:10   
tassika
MM v Opatiji smo bili, ful lepo, veliko za sprehajat, vglavnem kljub bolj slabemu vremenu (beri 3x nas je namočilo) smo se imeli ful lepouser posted image

Zastopim, da te to skrbi, mene bi tudi, samo več kot kregat in dopovedovat mu ne moreš, sem probala ne zaleže nič, čez 5min pozabi. Poglej malo bolj mil primer: zoja bosa teče po stanovanju, ker še nimomo v celoti prenovljeno imajo njena soba in splanica rob pri vratih, ker je tam parket in sigurno 3x na dan tja brcne, nohte na palcih ima čisto polomljene, joka 10min kot da ji manjka pol noge, vse pove, da je to zato, ker nima copoatkov,... jih gre iskat, čez pol ure je bosa in zgodba se ponovi, tako da res ne vem, kako boš to preprečila.

ps. tudi naš novembrček je trenutno blond user posted image  Jutri gremo v mercator v domžalah na studijsko slikanje, pa vam potem še kakšno lepo slikico pripopamuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   RE: Oktobrčki 09
26.4.2012 20:30:03   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Hvala za vsa mnenja, zgleda da je previdna sam Marusa.



Malo sem te skrajšala, da ne bom celega teksta citirala user posted image  Poleg Maruše je še Dora tako previdna. Jaz si sploh ne znam predstavljati, da bi bila takšna kot vi pišete. Pa ne me narobe razumet, ampak mene bi pobralo od strahu zraven takega otroka user posted image  Saj naša tudi nori po postelji, pa pade s stola in podobno, ampak kakšno plezanje in podobno ji pa res ne pridejo na misel. Pa res je tudi, da ponavadi se "iz izkušenj" nauči kakšno malenkost. Če nič drugega, jo spomnim kako je enkrat že padla s stola in potem neha plezati (večinoma user posted image ). Res pa je tudi, da sem jaz totalni panik glede tega in ji že od začetka precej omejujem kakšne akrobacije, tako da je mogoče njena previdnost tudi malo posledica tega. Poganjalčka se pa tudi boji, ali kako bi lahko temu rekla. Pelje se malo počasneje kot polž, pa še to samo kakšen meter ali dva, potem pa dol in ga pelje ob sebi user posted image

Jaz tudi opažam, da je večina oktobrčkov bjondijev, ampak se mi zdi, da je kar večina majhnih otrok bjondijev. No, naša je izjema, ker ima precej temne rjave lase, pa še skoraj črne oči in je prav izstopajoča med vsemi bjondiji. Saj tudi polt ima precej temno, zdaj je pa že celo malo od sonca porjavela in ko hodiva skupaj sploh ni videti, da sva si v sorodu user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   RE: Oktobrčki 09
27.4.2012 22:58:54   
ninasiki
Tassika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdele si me pa toook nasmejala...vidim da je Aleksej isti...med jedjo tko kot si napisala, med risankam, pred spanje, ( kle je najhuj..pride še zraven obračanje, premikanje nog in rok na vse strani,..ma ni da ni...včasih žiučnega zraven fašem user posted image ) tud med igranjem se zamoti za 10 min pa gre okol al pa 2 skoka in spet naprej...ampak mene je najbol strah tega kako bo v šoli z tem mravljicam v riti k jih ma...al raj napišem sršene user posted image ker če bo tak kot jst energije na kubik bo 45min zelo težko sodelovau in primiru sedel...sej drugače je full pameten govori kot 4 letnik samo še R nam nagaja drugače pa full tekoče in tud hitro skapira...sam primiru bit je pa tombola oz ne jackpot user posted image no bomo videli

aja spanje uuu tassika recept za to kako si jo navadla da sama zaspi...mi rabimo 1h da zaspi...spimo pa celo noč..tam pa tam se zbuja ampak še to večino ko lunca nagaja..drugače cela noč...vsaj en..če že mlajši nagaja..in ja je naporno z dvema ki imata tako majhno razliko v letih

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   RE: Oktobrčki 09
4.5.2012 16:23:31   
rozilu
Upam da ste se lepo imele za praznike, ali pa se še imate! Mi smo bili v hribih, punca kar pridno hodila vse dni (v hrib bolj redko, smo šli pa ob potočkih in rekah in jezerih na sprehod, pa je blo treba metat kamenčke, hranit račke, delat tortice... zelooooo zanimivo v glavnem!!). Jst se nisem kaj prešvicala ob taki hoji, ampak napredujemo in upam da bo vzljubil poganjalček, da bomo kaj resneje hodili na sprehode!

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Rozilu, kater poganjalec ste pa vi potem vzeli? In si zadovoljna z njim? Aja tobogani, tu ima pa vsaka trgovina s cevlji tobogan za otroke notri in v eni trgovini so cist mimo, je tako strm, da bi bilo mene strah in visok kot eno nadstropje v hisi.



En od Kettlerja, roza :) Evo, tole. Ji je čisto lepo prav, če je čisto dol je premajhen, kak cm ali dva od najnižje ji dam. Jst bi ji še malo višje, da bi res morala konkretno sedeti, pa noče. Sej pravim boječka oz. lepše: ziherašica user posted image

Pa sej sem ugotovila, da nima smisla je kaj silit.... tobogane se je spet navadila. Ne vem zakaj se je 1 mesec bala, mogoče je kdaj se malo udarila, zdaj ji je pa spet vseeno kolko je visok itd. Ima pa velika sestrična en tobogan, ki gre ful hitro... tam se po mojem ustraši... ker vsi na igriščih, pa če so še tako visoki, so dokaj počasni... na temule pa kar zletiš dol (če si otrok, jst se zataknem not user posted image ). Je ful previdna, ja... ko ve pravite da jim govorite: ne tega, se boš udaril... pa ne slišijo. Moji rečem enkrat npr.: tale stvar je pa za velike, si še premajhna (npr. une stare gugalnice za dva ~----I-----~ sej veste kere mislim, tiste ful dolge, ki nimajo nobene amortizacije in bolj švoh za sedet...)... Naslednji dan je pa po njenem pol igrišča nepreimernega za njo - bo takrat ko bo velika user posted image . Sej do naslednjič pa pozabi user posted image .


< Sporočilo je popravil rozilu -- 4.5.2012 16:24:09 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: Oktobrčki 09
5.5.2012 22:05:29   
malaMravljica
o Rozilu, tvoja je pa full previdna pa mami tudi. Si tako nazorno narisala to gugalnico in sem se takoj spomlna, da midva z LM-jem sva se lani poleti full na taki gugala. Jaz pac sam previdno vstajam z nogami fiksno na tleh, mali se pa lepo guga na drugi strani. Ima pa doma tisto se za najmlajse, da ga morem dat notri in ena je zame, taka sam policka in tam se obsei s trebuhom cez in se guga. Jap, skor tarzana imam doma jaz.
Pa super poganjalca imate user posted image  sploh barva je huda.
Ej, se to ti morem povedat, ker ti ravno ves, kaj je bilo z nasim ta velikim avtom pred kaksnima 2 tednoma. danes je pa od spredaj dobil ornk poljubcek in na sreco ni bilo Römerja notri danes. Kriv pa spet ne moj.
Se to, kje ste bili v hribih? Kaj naj recem, poklicna in domoljubna deformacija user posted image  sej ves kaj mislim.

Lenika, a za vaju ni videt da sta v sorodu user posted image user posted image  Jaz naju dam pa vsako leto junija profi pofotkat in ko dobim sliko si recem isto, prav ne paseva skupaj, mali ima psenicne laske jaz pa temne.

Tassika, enkrat si mi pisala, da imate izpade jeze in sem ti napisala, da bodo pri nas kasneje in mocnejsi. Pa nisem resno mislila no, sam danes dopoldne po trgovinah, jao.. mi je par trgovin po tleh spucal z rumeno jakno. Sej sem pustila ga tulit, sam ko se loti metat kaj kar je v trgovini pa sam pod roko z njim in proti blagajni. Pa se povsod sva imela tist blesav nak. vozek avto, ki ga je tok tezko premikat in sem se tisto s sabo vlacila. Noro.

Punce, se kaj napiste, vas je lepo brat.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   RE: Oktobrčki 09
7.5.2012 10:05:38   
september25
oooo punce!!!
Kak fajn, končno sem mela mal za prebrat...
Hm no pa začnimo. Tudi naš mali je bolj kot ne ziheraš, edino nogomet non stop in posledično potolčena kolena. Vsak dan sva na nogometnem igrišču, včeraj pa je dobil taki mali gol in je sedaj postavljen na zelenico pred hišo, da mam vsaj mal mir in ne rabim na igrišče. Vse brca, kar mu pride pod noge.
Trmica je prava, ampak se ga da zamotit. Če nimma volje, če se mi res ne da, ga dam ohladit v sobo, se dere 10 min in je pol par dni kot nov.
Spat greva skupaj in tako tudi spiva, se še prebuja, ampak to ni nič proti temu kako je on spal.
Imamo pa še pleničko, sploh noče povedat, niti poslušat ko mu rečeš, da nima pleničke in je treba povedat. To se mi pa zdi misija nemogoče. Ne vem kak mi bo uspelo ga odvadit, čeprav smo verjetno res že preveliki, ampak trenutno se je on tako odločil in nimaš kaj, se ne da. Ga bo že minilo. Vseeno pa bi bila vesela še kakšnega vašega podviga glede odvajanja od pleničk.
lp bežim nazaj pred službene zadeve

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   RE: Oktobrčki 09
7.5.2012 10:30:52   
majakla
Oooooooooooooo... ne morem verjet.
Tak, zdaj pa še misijo preberi vse to
naštudirat user posted image  user posted image  user posted image  
Sem fasala lenitis in se ga ne rešim.
 
Me pa še vedno zanima: KDAJ se kaj
dobimo???
 
user posted image  prebrat ...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   RE: Oktobrčki 09
7.5.2012 12:04:11   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oooooooooooooo... ne morem verjet.
Tak, zdaj pa še misijo preberi vse to
naštudirat user posted image  user posted image  user posted image  
Sem fasala lenitis in se ga ne rešim.
 
Me pa še vedno zanima: KDAJ se kaj
dobimo???
 
user posted image  prebrat ...


Ne samo brat, napiši še kaj user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   RE: Oktobrčki 09
7.5.2012 13:57:48   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

 KDAJ se kaj
dobimo???
 


mi ko pridete vi kaj v ZOO v München,ker je tok lep baje user posted image  

Cist resno mislim, ko bo katera imela kaj tacga v planu mi nuuuuujno povedat pliiiis, ker jaz bi mal slovensko s kom v zivo blebetala, ne sam z mojim malim. Sicer pa, te dni enkrat grem jaz z malim tja v ta ZOO in pol porocam kok se spalca. Pa Legoland ni dalec od nas, pa en tak mini mini mini Gardaland.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   RE: Oktobrčki 09
11.5.2012 10:21:30   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o Rozilu, tvoja je pa full previdna pa mami tudi. Si tako nazorno narisala to gugalnico in sem se takoj spomlna, da midva z LM-jem sva se lani poleti full na taki gugala. Jaz pac sam previdno vstajam z nogami fiksno na tleh, mali se pa lepo guga na drugi strani. Ima pa doma tisto se za najmlajse, da ga morem dat notri in ena je zame, taka sam policka in tam se obsei s trebuhom cez in se guga. Jap, skor tarzana imam doma jaz.



Eh, mogoče sem se narobe izrazla. Sej ni, da ji ne pustim na ta velike gugalnice - naj gre, če hoče, ampak če ni nobenega otročka, ki bi se z njo gugal... pol pa to gunca gor in dol, al pa se usede in čaka user posted image . Mami se je pa ravno usedla na klopco in začela brat knjigo user posted image . Pa še tiste, ki so stare, imajo ponavadi ful enih štrlečih lesenih trsk... Pa še: če se že kdo najde, ki bi se z njo guncal, ni prave teže user posted image - ponavadi je M. težja in pol je ona na tleh in un nasproti visi nekje v zraku user posted image ... zato se mi ne da s tem ubadat in rečem, da je za velike, zaključeno :P.

Drugače sem zadnjič v Mojstrani vidla: ob kolesarski poti je postaja- kafič, kjer imajo normalno mize, pa ležalnike s senčniki in skoraj polovica prostora je namenjena igriču (seveda ograjenem) z miljon stvarmi, ogroooomen peskovnik.... Maaaaa, sva ble skoraj 2h tam, medtem ko je tati pospravljal vikend user posted image ... Tko da če ste v teh krajih, se splača it! No in tam imajo tako fino nihajno gugalnico (zadva), kjer je spodaj taka žoga za amortizacijo....

Maruša se pa ful rada gunca na unih navadnih gugalnicah samo s poličko, pa na "kačah" al kaj so une vrvi ful debele, kjer lahko sedijo po naprej al postrani... uno je meni ful všeč, mali pa tudi. Tako kot majo v ZOO LJ.

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ej, se to ti morem povedat, ker ti ravno ves, kaj je bilo z nasim ta velikim avtom pred kaksnima 2 tednoma. danes je pa od spredaj dobil ornk poljubcek in na sreco ni bilo Römerja notri danes. Kriv pa spet ne moj.
Se to, kje ste bili v hribih? Kaj naj recem, poklicna in domoljubna deformacija user posted image  sej ves kaj mislim.



Uf, tvoj mož pa prav nima sreče zadnje čase... upam da mu spet ni blo nič... pleh se itak popravi... samo občutek pa že ni fajn!

Aja, na dopustu smo bli na Gorenjskem koncu, tko da smo tamkajšnje reke, potočke in jezerca nafilali s kamni (Triglavska bistrica, Zelenci, Martuljški potok...).

Sem bila pa včeraj na ekskurziji v Trenti.... mmmmmmmmmmm, kako sem uživala... vsi smo... in komaj čakam, da se spet vrnem šes familijo!






(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   RE: Oktobrčki 09
27.5.2012 12:57:55   
rozilu
Uf, punce... kaj je to???? Maj kriv?

Evo, jaz sem obležala zdej 2 dni... čisto me je vrglo, že cel teden me glava boli po malem, včeraj pa tako, da tablete niso pomagale, še slabo, vročina do 39°C... čisto sem bla na tleh. Še vse me je bolelo - ne vem al od ležanja ali...?

In Maruša seveda... tatija do 16h ni blo in jaz sem komaj živela... ona pa seveda skoz mami, mami, skakala po meni. Ne predstavljam si da bla npr. noseča, skoz utrujena, pa še slabo.... Zdej sta na srečo šla na izlet s prijatelji (z otročki seveda) in se zabavajo, jst pa lahko počivam.


(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   RE: Oktobrčki 09
5.6.2012 10:32:17   
majakla
Heeej, kjeee steee!?  user posted image
 
Je že 5. 6. - ojoj!
 
Kaj pravite na srečanje tam nekje proti koncu avgusta?  user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   RE: Oktobrčki 09
5.6.2012 18:24:57   
malaMravljica
joj kaksna zaljublejnca na tej slikci user posted image

Zadnjic sem pisala, da se bojim za njegovo glavo in sva bila medtem ze na urgenci.Upam, da je konc teh nezgod, to absolutno ni za moje zivce.

Majakla, kje pa bi bilo srecanje? In ce bova midva slucajno kaj dol hodila bi itak prsla.

Se neki, kaj ima kater od oktobrckov ze kolo? In ima kater ze brez pomoznih kolesck? In ce, katero imajo?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
   RE: Oktobrčki 09
12.6.2012 8:16:39   
september25
HEj, punce!
Pa kje se skrivate, nič se ne dogaja več. Zanima me, če vas vaši malčki ubogajo? Mene moj ne upošteva popolnoma nič, to se je spremenilo v parih tednih, iz pridnega poslušnega fanta je zrasel neubogljiv hudiček! Ne se obut, ne preobleč, ne pospravit... Vse je ne! Iz službe pridem večkrat zelo utrujena (kdo pa ne) in potem me čaka samo pregovarjanje.

Smo pa sedaj že dober mesec tudi mi brez pleničk, ponoči jo sicer še imamo, drgač pa je hiter osvojil, ko sem se pač odločla, da ne bo več mel plenice. V varstvu sploh nobenga problema, doma mi pa ne pove pravočasno, da mora lulat in pol vedno nekaj kapljic uide, tolk da ga je treba preoblačit.

Se mi zdi, da je padel zdej v tako obdobje trme, samo preizkuša me, kdaj bom zgubla živce, čeprav se res trudim na vso moč. Pa čist nič več ne veljam jaz, sam ati je zakon. Za pocartat, za vse. Pa priznam, da mi kar paše, da se mora še ati mal več ukvarjat z njim, ker je res postal tako zelo naporen. Upam, da je to res samo obdobje, ki bo dokaj hitro minilo. Ma katera podobne težave?

Danes greva prvič k zobozdravniku. Ne vem kaj me čaka. Vse sva se že dogovorila, ampak če ga bo kaj prijelo, mi zna nardit celo sceno!

Ja nič, uživajte, pa naj katera kaj napiše no! Lp

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   RE: Oktobrčki 09
12.6.2012 8:24:21   
september25
mala mravljica
mi še nimamo kolesa, pred dobrim tednom je dobil komaj poganjalca, ampak ga sploh ne zanima. Sej se spravi na njega za par minutk, ampak za našega je zakon žoga! Vsak dan na igrišče, ko prideva domov, vmes brca po stanovanju, ma res v genih...
Tak da mi smo še daleč od kolesa... Mu ga pa prinese njegov boter, čeprav sem mu povedla, da ne kaže interesa za to. Za njega je zakon, da laufaš za njim in žogo...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
   RE: Oktobrčki 09
1.7.2012 7:39:28   
pattaya
končno smo se tudi mi rešili pleničke, tako podnevi kot ponoči in to samo v roku 1 meseca. se še pa kdaj pa kdaj zgodi kaka nesreča ko se prepozno spomni, da mora lulat ali kakat

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   RE: Oktobrčki 09
20.7.2012 14:23:47   
majakla
Hali halo!
 
Kje ste?
Kako ste?
Novega kaj?
 
Tudi Nik že dober mesec brez plenice, končno. user posted image
 
Drugače pa je navihan tak, da se vsak dan sproti čudim
od kod mu toliko energije in idej in vragecov v očeh. user posted image
 
Je pa moj lump kar na morju, smo prišli v soboto zvečer
domov in je celo pot, kolikor ni spal, ponavljal, da on ne
gre domov, da gre na morje in da kje je morje, če se
peljemo tja. Prispemo domov in ga babi vpraša, če bo šel
jutri (torej takoj naslednji dan) z njo in dedijem in še od
sestre oba na morje - itak sem bila pečena. user posted image
Sem ga vprašala: ja kaj pa mami, bo sama doma?
Odgovor: mami ti nič ne jokaj, saj bom jaz nazaj prišel,
malo te bom pogrešal.
Hja.

Trenutno smo v rahli fazi zakaj, kakih 5x zapored
in pa v "lulči" fazi. Bogi lulči, si ga bi motal okoli
prsta brez prestanka, sem mu kar kopalke oblačila,
da je bilo vsaj malo pavze. Je mu pa zelo zanimiv
in pravi: glej mami, zdaj pa je spet mali zrastel,
zdaj pa je veliki.
Ko smo se pa skupaj tuširali pa: mami kje pa imaš
ti lulčija, pokaži, ... itd.
 
Kako pa je kaj pri vas?

---
Sem pa še vedno brez službe in me je prejšnji teden
presenetila odločba CSDja, danes pa sem že poračun
iz vrtca dobila, tak da sem bila v teh dneh v pisanju
pritožb, no, bomo vidli ...

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   RE: Oktobrčki 09
24.7.2012 19:05:41   
rozilu
Uaaaaau, tale stran je pa že od 21.4. aktualna... bomo dobile še nagrado :)

Najbrž vse na dopustih, morju... No mi smo trenutno doma, za vikend gremo v hribe in pol bo Maruša ostala kar tam z babico in dedkom za kak teden. Podobno kot pri vas majakla user posted image . Moram še nardit plan kaj bova z mojim počela v tem času user posted image

Drugače pa itak morje in čofanje aktualno... tko da, ko se le da, se gremo kopat.

Pleničko ponoči še imamo... čeprav bi ona kar bila brez... se moram bolj jaz pripravit na preoblačenje postelje in pranje.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Oktobrčki 09
30.7.2012 9:57:21   
september25
Hej hej!
Ma sej to ni res, čist nič se tle gor ne dogaja... Smo res zasedene.
Na morju še nismo bili, še čakamo, še 14 dni pol pa gasa... Mali že komaj čaka, ta naš nagajivec.

Se mi zdi, da se je trma precej umirila, ampak verjetno najhuje še pride. Sam da lahk pomaga, pa je čist srečen.
Mi pomaga pomivat posodo, pa sesat, pometat, zalivat rože... vse delava skupaj. Z atijem pa popravljata avto, vse kar je nepokvarjeno bi blo treba mal pošraufat...
Faca je, res!
Pa v obdobju dojenčkov smo. Kdaj bomo mi meli dojenčka, pol pa nosi svoje igračke pa reče, na mami dej zizo :))
Ampak še verjetno ne bomo imeli, mami zelo okleva.
Septembra se začnemo uvajat v vrtec, do sedaj je bil privat v varstvu. Ni ravno navdušen, ampak nekak bomo že. Nismo še prejeli izračuna, kolk bo treba plačevat, tak da če nam nabijejo položnico do neba, gre nazaj privat.
Pleničko tudi mi še imamo ponoči in še nikoli ni bila suha. Čez dan ni problema, se pa polula tudi ko gre spat popoldan, npr. čez vikend. In se potem v tistem prebudi. Pa kaj pa vem, ne bom delala panike s tem.
Je pa luštno, ker sedaj kdaj pa kdaj prespi pri babici, mogoč 1x na mesec, da se lahk mi2 mal pocrkljava zjutraj. Ampak več kot 1 dan pa še nisva bila narazen, res pa je, da ni blo potrebe.
s službo je tudi bolj tak tak, smo iz dneva v dan. Ne vem kak dolg bo to še kaj laufalo. Res slabo kaže.

Se javim, ko pridemo z morja. Tako zelo si želim, da že končno gremo, da upam, da ne bom potem razočarana. Sam da bo vreme...

Majakla- lilči je pa tud pr nam skozi v akciji. Se sleče, vsede na tla in potem mučka po rokih in gleda risanke

Lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?