Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- ma ne samo zaradi mozolčkov.... bilo je RES RES hudo (krči, napenjanje, kakanje, jok, kričanje, pikice,.........) in hb da imam prijateljico ki ima malo, ki je alergik in mi predlagala to mleko... in situacija se je izboljšala kar kmalu, res res 100:1

Seveda je potrebno vmes zrihtat še večjo in takrat samo upam, da je mož doma, ker drugače je mali na slabšem, saj ima večja prednost
.
, pa tako se mi neki spi danes,....
. Mala je seveda skoz spala, doma pa je dopoldne že v glavnem budna. Mulčka sta bila oba dneva pokonci že ob pol šestih
Oleovit se dobi le v Avstriji ali tudi kje pri nas?
za vse, k ise borite s krčki!
.
. Luna_25 - tudi mi imamo iste težave, ne vem, kaj mu je zadnje čase, se kar nekaj pritožuje skoz
kako velik fant je že...
za Binin 1m.
prevroče.... moja jih je tudi imela tako kot si opisala in so tak drgač kot tisti mozolčki ko jih ima tu in tam an obrazku ko se koža čsiti.....
za tvoja fanta, da se hitro pozdravita.
, pa tudi današnja noč je bila super od 22-ih do 5-ih, tole dete je prov sanjsko