Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

) v bistvu imava 68 sam ozaradi hlač in rokavov, drgač bi lahko bile še tudi na 56
ne vem, če je to to. roke ima v ustih nonstop in zeloooo glasno cmoka. slinjenje pa je posledica večje produkcije sline po drugem mesecu starosti in nezmožnosti kontroliranja (iztekanje, požiranje)...tako so meni povedali pri P in ni posledica rasti zob! pri nas teče v potokih
. Bom možu mogoče kar rekla, da mi zrihta, da se ga prestavi v klet (samo ne vem če se mi bo potem dalo nosit perilo iz kopalnice, potem v klet in nazaj), ker me kar moti sama glasnost stroja. Bom še videla, Mogoče se bom pa navadila.
jutri imava posvetovalnico in cepljenje, še vedno se nisem odločila ali ja ali ne za rota. in če ja - katero cepivo?
Punce, mi ponucamo na hektolitre fiziološke (vedno kupim 1 liter in me hočjo v lekarni prepričat nej rajš manjšo vzamem da se mi ne bo pokvarila in potem vedno razlagam da jo ponucamo predno se pokvari. Pa me sam čudn gledajo), pa kar ne pomaga. Moram danes možu naročit naj P vpraša kaj je s tem cepljenjem proti streptokoku!!! Mamamajča berem da Marki še kar ni ok. Kaj sta zrihtala pri dohtarju? Ma ta ušeska so res