3x mami
|
se z moje strani! tybysy, bravo za zobke mi jih se cakamo, nic se ne vidi se, tako da so prijeten izgovor za vsako sitnobo kasice. do zdaj rizevi kosmici al pa pirin zdrob v planika mleku. smo pa odkrili, da zelo rad je domaci jogurt, bel. pridno odpira usta. in pocasi koncno ne poriva vec vecine ven. zadnje dni je bila tu luda kuca. najprej vecja dva zakuhala, potem mali (vsi tri zelo visoka vrocina). ze tri dni ga nosim po rokah. danes pa je vecino dneva prejokal, pa nisva pogruntala, zakaj. ironija: stalno sem ga dajala k prsom, pa je jokal,ker je bil lacen zgleda ni mogel toliko vlect. zvecer sem si nacrpala, pa je vse pojedel in lepo zaspal... midva z mozem sva tudi pokasirala celo dozo, sam z nizjo vrocino. anju, jaz bi si probala nacrpat po podoju, sploh ce ga dojis sam na eni strani. se na drugi ze nekaj nabere, da lahko iztisnes. al pa ce bi imel daljse spanje, lahko tudi pred podojem, ker potem, ko potegne, sam se enkrat sprozi. ampak pazi, tudi crpanja se je treba naucit, tako da ne misli,dace prvic ne pritece nic,potem ni nic noter. kaj pa gosta hrana, si mu probala ze kaj dat? zdaj boste 5m, lahko pocasi ze kaj das, pa vidis, ce potegne?
|