3x mami
|
Vecji je cel vikend pel: "zvoncki in trobentice, macice, vijolice..." pomlad je moj naljubsi cas, cisto srecna postanem v soboto smo imeli dooolg sprehod vsi skupaj, prav lepo je bilo. drugace ni posebnosti. mali je ziv ko poper, sam gleda naokoli, po vsem se steguje in hoce probat, pa nove glasove spusca ze par dni (nekaj podobnega "gla gla"). v sredo imamo sistematski, bomo vidli, kaj rece. imam obcutek, da teza sploh nikamor noce it... do hoje je pa se kar nekaj, ceprav gre tokrat vse tako hitro, se mi zdi. pri je shodil pri 11m, druga sam kak teden kasneje. zaenkrat se mali sam nazaj odriva (uh, ga rzkuri, ko je igraca vedno dlje, ne pa blizje ). Pokora, pravijo, da prvih 6m po porodu ne smes probat svojih starih hlac. jaz sem jih in ti povem, neverjetna razlika med danes in pred tremi meseci. hlace, ki mi takrat niti na rit niso sle, sem vceraj brez vecjih tezav zaprla... kar je ostalo, je bolj na trebuhu. anju, tole sem nasla glede ribjega mazila. pa prvi torek v mesecu brezplacna dostava. fino, da ni treba okoli prosit koga, da prinese.
|