Najki
|
Za tiste, ki zmrzujete mleko sem nasla tole idejo. Pride 14 eur. anju ni bila na isti tehtnici, ma ce bi to izpostavila, bi mi zagotavljali, da so vse njihove tehtnice enako kalibrirane kpmk to je cist drugo. moja je vsa zdrava in zadovoljna in se zdej zrem samo zaradi P in tiste tehtnice, tvoja zna bit pa dejansko ogrozena.... ma bogo dete, res upam, da se cimprej prebije cez to, magari z infuzijo. saj ves, da ji bo to pomagalo, ko se prebije cez to krizo in si opomore, se ji bo tudi apetit povrnil v polni meri . drzim pesti za vas . majabar v lekarni majo po moje samo 2 znamki, aptamile pa ksne novalace. mende jih po aptamilih zelo krci. jaz sem moji dala par dni nazaj aptamil in je imela tudi probleme. tako da sem na rezervo vzela babylove od dmja, ce bo treba dodajat. punce tu pravijo, da veliko manj dela krcke. proti polivanju je pa aptamil AR se mi zdi. JM je bil prakticno samo na flasi, pa nismo nic dodajali za pit, dokler nismo ze dobro goste hrane uvedli. potem pa samo prekuhano vodo. sicer je imel ful kolik in verjetno tudi zaradi AM, ce bi bila zdaj na istem, bi dajala kak caj proti krckom, zaradi ucinka ne zaradi tekocine. danes s tamalo gnezdiva problem je le to, da bi ona rada ful spala in mi zaspi po treh pozirkih v casu hranjenja . prejle je samo toliko gor visela, da se je dobr spukcala, ob tem pa pojedla prakticno nicin m eniti spraznila ni. potem se je pa 2 uri zbujala in po malem jedla in do naslednjega obroka, ko je po urniku postala lacna, me je ravno spraznila . prpa mala . zdej pa itak spet spi.