|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
1.1.2011 18:41:27   
filisa
Drage mamice, želim vam vse najlepše v  letu 2011! Če smo me zadovoljne in srečne, so tudi naši sončki in vsi okoli nas!

Naša Brina je prespala celo noč ( od pol 10 do pol 8 zjutraj) in se ni pustila motit - niti pokanje, niti vožnja, preoblačenje in premeščanje sredi noči je niso spravile iz sladkega spanca user posted image .

kpmk - upam, da ste že kaj bolje in da se čimprej spet vidimo na kakšnem srečanju user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
1.1.2011 18:44:25   
Najki
Za tiste, ki zmrzujete mleko sem nasla tole idejo. Pride 14 eur.

anju ni bila na isti tehtnici, ma ce bi to izpostavila, bi mi zagotavljali, da so vse njihove tehtnice enako kalibrirane user posted image

kpmk to je cist drugo. moja je vsa zdrava in zadovoljna in se zdej zrem samo zaradi P in tiste tehtnice, tvoja zna bit pa dejansko ogrozena.... ma bogo dete, res upam, da se cimprej prebije cez to, magari z infuzijo. saj ves, da ji bo to pomagalo, ko se prebije cez to krizo in si opomore, se ji bo tudi apetit povrnil v polni meri user posted image . drzim pesti za vas user posted image .

majabar v lekarni majo po moje samo 2 znamki, aptamile pa ksne novalace. mende jih po aptamilih zelo krci. jaz sem moji dala par dni nazaj aptamil in je imela tudi probleme. tako da sem na rezervo vzela babylove od dmja, ce bo treba dodajat. punce tu pravijo, da veliko manj dela krcke. proti polivanju je pa aptamil AR se mi zdi.

JM je bil prakticno samo na flasi, pa nismo nic dodajali za pit, dokler nismo ze dobro goste hrane uvedli. potem pa samo prekuhano vodo. sicer je imel ful kolik in verjetno tudi zaradi AM, ce bi bila zdaj na istem, bi dajala kak caj proti krckom, zaradi ucinka ne zaradi tekocine.

danes s tamalo gnezdiva problem je le to, da bi ona rada ful spala in mi zaspi po treh pozirkih v casu hranjenja user posted image . prejle je samo toliko gor visela, da se je dobr spukcala, ob tem pa pojedla prakticno nicin m eniti spraznila ni. potem se je pa 2 uri zbujala in po malem jedla in do naslednjega obroka, ko je po urniku postala lacna, me je ravno spraznila user posted image . prpa mala user posted image . zdej pa itak spet spi.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.1.2011 19:28:19   
majabar
Joj, veliko jih rece, da imajo po Aptamilu krcke. Res bi mi bilo skoda, da se to zgodi, ker do sedaj nisva imela popolnoma nobenih tezav.
Sem bila na obisku pri babici, s sabo sem imela malo svojega mleka, a ni bilo dovolj. Pa je babica skuhala kamilice in jih je spil 2x po 20ml. Malo se je kremzil, ampak nic hudega. Bom pa v ponedeljek kaksen caj za dojencke kupila.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.1.2011 20:12:29   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

kpmk to je cist drugo. moja je vsa zdrava in zadovoljna in se zdej zrem samo zaradi P in tiste tehtnice, tvoja zna bit pa dejansko ogrozena.... ma bogo dete, res upam, da se cimprej prebije cez to, magari z infuzijo. saj ves, da ji bo to pomagalo, ko se prebije cez to krizo in si opomore, se ji bo tudi apetit povrnil v polni meri user posted image . drzim pesti za vas user posted image .

aja sem samo malo na hitr prebrala..... evo danes je bil velik napredek in sicer v celem dnevu ji je (trkam in noč je še pred nami) ostalo 100ml v celem dnevu,... upam, da bo jutri več, ker to še za en obrok ni tekočine..... revica mi cele dneve spi, ker je tak švoh user posted image  user posted image  spi in jokca user posted image  če se ji apetit ne povrne, se nama infuzija ne izogne.user posted image

flisa - če nam ne bo šlo na bolje, jst ne vem, če bom še kaj lufta vidla user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.1.2011 20:20:03   
caroline1
punce sreče in zdravja vam želim...vašim sončkom in možičkom, fantičkom...bodite srečni!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.1.2011 20:20:26   
majabar
kpmk, koliko pa naj bi pojedla na dan? Upam, da bo noc uspesna!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.1.2011 20:24:36   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

kpmk, koliko pa naj bi pojedla na dan? Upam, da bo noc uspesna!!

glede na njeno težo 735ml

imam občutek da je shujšala user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.1.2011 20:43:59   
Najki
majabar nisi ti rekla, da uporabljas curaproxs 5000 scetinami? so jih imeli pred par dnevi v akciji 2+1, v bistvu so imeli vse curaprox, tudi otroske znizane za 20%. ce so prave, si lahko zalogo naredis user posted image .

kpmk naj ti ne bo hudo zaradi infuzije, to ji bo samo pomagalo. pa ne bos se sprasevala, ce si jo uspela zadosti nahranit. vse bo se v redu. a to je vse zaradi bronhiolitisa?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.1.2011 20:52:25   
kpmk
najki - evo mi je spet vse zbrisal.... ne vem od čega, verjetno grlo, in kašelj user posted image  kriza spet je bruhala,.... grem pod tuš user posted image user posted image user posted image  strah me je ko ne poznam točno znake (jezik, plenička, oči vdrte,...) user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.1.2011 20:52:57   
kpmk
najki - kako to izgleda z infuzijo???? ste imeli???

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.1.2011 21:01:47   
Najki
nismo bili nikoli na infuziji, samo ce bi bilo s tamalo tako kot pri vas, bi mi bila infuzija v olajsanje. obcutek nemoci je obakrat, ce ti doma bruha in ne mores nic ali ce lezi na infuziji in ne mores nic, samo tam vsaj ves, da se ji boljsa in je pod nadzorom.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.1.2011 21:23:33   
Najki
aja pozabila omenit, da so imeli tiste scetke v akciji v milerju

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.1.2011 21:43:44   
majabar
Najki, kje??? To je na vrhu mojega spiska, kaj moram kupiti v Sloveniji:).
kpmk, se strinjam z Najki, infuzija ji bo samo pomagala. Vse bo dobro!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.1.2011 23:08:16   
Najki

aja pozabila omenit, da so imeli tiste scetke v akciji v milerju

user posted image

Evo, 30.12. sem bila v milerju v BTCju, ko so imeli to akcijo. zelo mozno, da je se akcija.

kpmk drzite se user posted image

Lien se pa sele zdejle kopa, ker je oci pozno prisel domov. Sam pa tolk uziva v banjici, da sploh ne bi sla ven user posted image .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
2.1.2011 8:33:42   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

najki - kako to izgleda z infuzijo???? ste imeli???

kpmk infuzija ni nič groznega, naša pupa jo je imela takoj po porodu zaradi nizke porodne teže, težkega poroda in ker je popila plodovnico. Zgleda pa takole, da ji v rokco namestijo metuljčka in tekočina počasi kaplja  v žilo.
Upam da ste danes že bolje in da vam tega ne bo treba, če pa bo, samo brez panike, to ji bo pomagalo.

Za vse bolne user posted image en kup user posted image .

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
2.1.2011 8:42:42   
anju
jutro

kpmk upam da je bila noč dobra. infuzija zgleda tako, da dajo kanalček, tako malim ne vem kam, na pediatrični sem videla nedonošenčkom na glavo, zgleda grozno, ampak samo zgleda. moj je bil pri enem letu na infuziji enkrat je imel kanalček na nogici (ma so ga pikali povsod, ker se jim verjetno ni pustil - nisem smela z njim v operacijsko) drugič na rokici. se strinjam z drugimi, ne boj se infuzije dobila bo tekočino, dvignil se ji bo pritisk, verjetno tudi glukozo, da si bo opomogla in potem bo lažje ozdravila in dobila apetit. SREČNO! mamica drži seuser posted image

Najki če ni bila ista tehtnica potem mirno počakaj. jaz vsake toliko, v upanju da me bo pozitivno presenetilo, stopim z njim na osebno tehtnico in potem ker nič ne preseneti raje počakam. tako je, če gre po minimalki so pomembni vsi grami.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
2.1.2011 9:02:27   
kpmk
evo mi smo še doma.... noč je bila kr ok. mala je pol včeraj pojedla 60ml in ni zbruhalaa user posted image user posted image user posted image  in danes tudi že 60 in zaenkrat trkam !!!!!! se prav vidi da ji je za % boljše, ker se je že nasmejala in bila z nami pri zajtrku, sedaj pa spet počiva..... ja res me je full strah jo sept peljati na p, ker smo skoz tam in je full zoprn....  je pa mož reku da se mu ne zdi dehidrirana (plenička je bila malo polulana, jezik nima bel in skoz se slini) se pa pozna ker nima energije.... sva ji pa včeraj dala vodo in malček sladkorja in je očitno vsaj malo pomagalo....

upam, da bo šlo na bolje..... ma groza me je ker vem kak je na p....

hb gre nna boljše (trkam in naj tako ostane)!!!!!!!!

še pridem pol prebrat

aja kako ste ve vedele da je user posted image  dehidriran, oz kdaj peljati v b.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
2.1.2011 9:17:13   
snežakinja
Kpmk držim pesti user posted image user posted image user posted image

Matic se je včeraj zvečer full kregal na flaši. Pojedel je 2/3 obroka in več ni hotel in pika. Sem ga dala spat je spal do 3, hotel jest in spet ista pesem. Potem spet ob 7h, je pojedel malo več ampak spet ne celega obroka. Nimam ideje kaj bi lahko bil vzrok njegove nejevolje??? user posted image  

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
2.1.2011 9:33:16   
MalaNeli
jutro vsem!
kolegica je mali dala aptamil, pa pod nobenim pogojem več ni hotla njenga mleka, tut po flaški ne, tk da je to škoda.
čaji pa se lahk dajo že po enem tednu. komarček pa janež pa taki.

JAZ PA MAM SPET OGROMNO SVOJEGA mleka :D. skuhala sem si zadnč en GALAXI čaj in 0,25dl piva pa je mleka spet toliko da sem se 2x ponoči zbudila v mlaki.

zlo mi je žal za punce, ki nimate svojega mleka.
majabar, si poskusla spit kakšno pivo?

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
2.1.2011 10:10:51   
nejkec
kpmk super, da gre na boljeuser posted image . Kar se dehidracije tiče naj bi se poznalo tudi na mečavi, ki je ob dehidraciji udrta.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
2.1.2011 11:07:44   
nadka30
dan- se opravičujem ker se vmešavam ampak samo za informacijo;

punce ne pozabit oddati vlogo za uveljavlanje družinskega člana oddati morate do 7.2.2011
na tej strani najdete vlogo

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241

pa še par informacij kaj je to

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=579&sid=1366

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
2.1.2011 14:59:38   
2ursae
nadka, hvala, sem si že sprintala user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.1.2011 16:30:56   
MalaNeli
in za katerga je bolš da da to noter?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.1.2011 16:32:01   
emma83

danes s tamalo gnezdiva problem je le to, da bi ona rada ful spala in mi zaspi po treh pozirkih v casu hranjenja user posted image . prejle je samo toliko gor visela, da se je dobr spukcala, ob tem pa pojedla prakticno nicin m eniti spraznila ni. potem se je pa 2 uri zbujala in po malem jedla in do naslednjega obroka, ko je po urniku postala lacna, me je ravno spraznila user posted image . prpa mala user posted image . zdej pa itak spet spi.

Živjo punce,

se opravičujem, ker kar vdiram na vašo temo, sem pa tudi jaz oktoberka (rok imela novembra). Najki kaj pa, če je mala v tem času od prejšnjega pregleda bolj zrasla kot pa se redila? Ker je dejansko res, da če ima vsako plenico polulano in da tudi kaka normalno, dobi pri tebi čisto dovolj mleka. Ne morejo se pa otroci vsak mesec rediti po kilo in več.

Srečno novo leto punce.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.1.2011 16:57:25   
kpmk
hej... jst sem full vesela... sva klicala na pediatrijo in na hitro-sklep-leteli smo po prašek kao neke vrste proti dehidraciji neki tazga in je mala spila 70 ml user posted image user posted image user posted image user posted image  in ni bruhala in čez 2h pojedla 60ml mleka user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo punči moja..... in se že igra in je budna, opazuje braca user posted image  

aja na P so mi rekli da naj ji dajem za pit medtem ko spi, da vsaj šlukec naredi..... in da se potem nabere...... upam, da si bo počasi res opomogla, se mi pa zdi da je po prahcu 100:1 (ni še ok, je pa super) pa danes je samo malo polila, ni več bruhnila in tudi če ga spoha ne gre v pleničko user posted image user posted image

ja res sem hepiiiiiiii user posted image  

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!