Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 14:46:56
Anonimen
jest mam večinoma poletne od št.62 do 74, je pa tud naša marčevka, tko, da bo vaš verjetn tud prov. Se pa najde tud kej bol toplega. S kot pa si? Jest lih nebi pošiljala po pošti. Ti jih pa podarim,upam da smo kje blizu
RE: oblačila za punčko potrebujem 25.11.2010 15:10:50
mayci
Jaz prodajam nekaj najmanjših oblačilc za punčko....56 in 62.. Pa še bom potem sproti, ko bo prerasla, kar zdaj nosi.. Oblačila so nova, kupljena samo za našo pupo.
RE: oblačila za punčko potrebujem 26.1.2011 10:10:51
ljupka
Tanjuši jaz imam poletne stvari ,zimske sem že oddala,res da imam od obeh spolov,sam ti komot izberem za punčko! Če te zanima se mi kr na FB oglas se bomo tam lažje zmenile!
RE: oblačila za punčko potrebujem 27.1.2011 8:09:59
branka28
Tanjusi v mojem albumu imam kar nekaj oblačilc, ki jih prodam po simbolični ceni, bodyi po 1 eur itd. Vse lepo ohranjeno, brez madežev. Naša je bila rojena marca tako da je več zimskih oblačilc.
RE: oblačila za punčko potrebujem 30.1.2011 9:05:41
biba26
Tudi jaz imam veliko oblačil,imamo dvojčici rojeni januarja,če katero zanima. Najboljše pa bi bilo če se najde katera iz okolice MB,Ptuja ali Bistrice in si sama pride pogledat,ker se mi neda vsega slikat,ker je res ogromno.