Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 11:16:20
|
|
|
|
ksenjak
|
Mercator center in Direndaj. lp
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 12:10:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hvala ksenjak, trenutno mi je relativno najbližji Mueller, a imajo? Če ne bom pa šla v MC.
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 12:15:31
|
|
|
|
ksenjak
|
Ne, v Mullerju nimajo nič od MLP. Bo treba v Mercator. Pa zaenkrat se še najceneje tam dobijo. lp
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 12:24:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ne, v Mullerju nimajo nič od MLP. Bo treba v Mercator. Pa zaenkrat se še najceneje tam dobijo. lp Hvala! Ali kaj veš kakšna je cena?
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 14:27:48
|
|
|
|
KIKI****
|
Naša tamala ga je dobila v soboto (22,90 €) Pikapolonica.
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 14:29:56
|
|
|
|
kalbo
|
Našatud teži za to poniko, pa ponika gor, pa ponika dol. Jest jo pa hecam, da bo dobila Poldiko.
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 15:00:11
|
|
|
|
uškinamama
|
sine je tudi pisal božičku za tole čudo.
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 15:53:22
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama sine je tudi pisal božičku za tole čudo. ŠE dobro, da naš nima takih in onakih želja, amoak samo lego kocke
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 24.11.2010 16:17:05
|
|
|
|
uškinamama
|
Ti se le smej , mene pa že skrbi. Po hello kitty pižami, po roza nogavičkah in roza kot najljubši barvi nasploh...ah, še to kljuse. Mogoče , pa se bo pismo do božička zgubilo
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 25.11.2010 7:26:03
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ne, v Mullerju nimajo nič od MLP. Bo treba v Mercator. Pa zaenkrat se še najceneje tam dobijo. lp Mislim, da je bil nazadnje, kar sem jaz gledala v Mercatorju, cca 19EUR. Govorim seveda o tem modrem. lp Hvala! Ali kaj veš kakšna je cena?
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 26.11.2010 16:07:25
|
|
|
|
Yasminka
|
Naša ima kmalu rojstni dan in njen seznam želja postaja z dneva v dan daljši. Seveda pa bi imela vse kar vidi med risankami na reklamah. Končno sem vidla tega ponija v Baby centrovem katalogu - samo imajo 2: roza in modrega. Kakšna je razlika med njima???
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 26.11.2010 18:02:51
|
|
|
|
KIKI****
|
Trenutno je v BC akcija mislim da so po 18,99 €. Razlik pa ne vem.
|
|
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 26.11.2010 18:08:55
|
|
|
|
ZARA
|
Moja se že en lep čas igra s temi poniji. Cele pravljice si izmišljuje zraven in po uro klepeta sama s sabo. No, v bistvu jih ima 6. Plus mamo.
|
|
|
RE: My little pony - baby - KJE? 26.11.2010 22:10:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ti se le smej , mene pa že skrbi. Po hello kitty pižami, po roza nogavičkah in roza kot najljubši barvi nasploh...ah, še to kljuse. Mogoče , pa se bo pismo do božička zgubilo
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
imehmm...Katero ime vam je lepše?Katja (
72%)

Marina (
28%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!