Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ma že eno kolegico pa tut trenutno je ena v porodnišnici pa še ena je k ma mičken za mano...tako da družbe ne bo manjkalo ne meni ne otročku potem,)
mali
) upam da ne bo panike.
Škoda k ni dost da samo plače priloži. tudi njemu se po mojem bolj pozna, da prijavi še julijsko plačo... aaaa donc mu bom pa dan pokvarla k mu bom povedala da rabi na staro firmo hodit
Butl. Zakuga ga sploh vlačim s sabo!. Jest monitorja itak ne morem videt ker je obrnjen vstran, tak da pojma nimam kaj se je dogajalo.
Malo se tolažim s tem da je vse vredu, le slabokrvna sem in moram jemat Retafer. Me pa hudič zapira pa ne upam jemat več ko 1 tbl. na dan.
!
, ampak hvala bogu je vse ok.
pri prvi punci +-0, pridrugi cca. +4kg, zdele pa kr neki, enih +7kg. sem pa skor 32. t.