monci2
|
Pozdravljene! Ajooooj...ob takih novicah k nas spremljajo, ni čudno, da postanem cela panična...miklarom - zelooo mi je žal za pikico , upam, da hitro prebolite in čimprej novim zmagam naproti!! NVM, ne spremljam drugih nosečk, ampak ali res imajo vse takšne težave kot me avgustovke?? maktub : tudi jaz veliko spijem -3 l sigurno, wc- čist odvisno kje leži pikica- če je čist doli, me neprestano tišči- včasih grem na noč 10 x , če pa je bolj zgoraj, pa ni takšne sile.. Glede tega špikanja, tiščanja ko si pisala.. ma... saj sm že sama pisala, mene že 2 tedna vse tišči, boli, krči.. ni da ni no...Očitno je to res samo del nosečnosti, čeprav je povsod za prebrat, da je 2. tromesečje brez težav in najlepše kaj vem, če bi temu tako rekla .. Je res, da res veliko delam in sem aktivna od jutra do večera, ampak kaj vem, če je to pogojeno z bolečinami..Sicer pa imam v ponedeljek pregled in ga imam tak kr nekaj stvari za vprašat in res komaj čakam, da vidim, če je vse ok..k si kar na čase domišljam, da bi lahko prišlo do prehitrega odpiranja in kr nekaj ( še posebej po tisti sceni, k sem jo imela pred 2-3 dnevni zvečer na wcu...)..groza vglavnem..in pol še berem te slabe novice in normalno, da sm še bolj panična.. hvaaallaa bogu, da me služba tlko zaposli, da imam samo zvečer čas za sebe in razmišljanje kaj pa če Bodite lepo in izkoristite sončka!!!
|