Larisa86
|
Pozdravljene punce , no res so prazniki mimo, najedli smo se in je blo prav lušno. dotika sam če lahk popraviš ob priliki, 3D imam 11.5., 18.5. imam materinsko šolo :) sem mogoče se prej slabo izrazila drugače pa ne skrbi, smo na istem, tud jaz sem več ali manj doma, in letos tudi zame verjetno nič morja ampak važno da bo s sončkom vse ok Mene včasih tud križ pomatra, posebno me je včer ker sem prala cunje na roke in mi je tel počit hrbet. In še zvečer ker sem mal nerodno sedela na kavču me je potem fajn matral, a sej mine daška 91 super d asi zadovoljna s prebarvano spalnico zdej nevem če si najmlajša, mogoče da si, če si 91 letnik pomoje si, pa sej to super mmart sigurn niso rdečke, tako je imela tud moja sestra med nosenostjo, je bila neka alergijska reakcija, mislim da je ravno v toplicah ko je bila to dobila in je minilo pol v 1 tednu, verjetn kej v hrani ni pasalo pa je povzročilo reakcijo. Drugače pa, a vas kaj srbijo trebuščki? mene občasno kar fajn, sam se skušam da se ne praskam, si ga umijem in se namažem pa pobožam, no sej bo tud to mimo Lep dan želim, po včerajšnji nevihti nas je dans presenetil sonček, jupiiii
|