Leona2009
|
tudi meni je ginekologinja rekla,da me ne bo dala na test za sladkorno,ker sem baje še mlada pa tut teža je ok,pa še v družini nimamo sladkorne,tk da je rekla,da ni potrebno.ona že ve.bom še vseeno omenila na naslednjem pregledu,ki ga imam 17.5.sva pa včeraj dobila posteljico in vse kar spada zraven,od tasta in tašče,joj še kar se mi vse zdi neresnično...:) oblekic še nisva kupovala,kupila sva tko za lušte nekaj bodijev in kompletkov,ostalo bo še počakalo,verjetno bova že zdaj maja šla v šolo za starše pa da to čimprej opraviva pa verjetno tudi tam dobiš kak seznamček in nasvet kaj kupiti.imava pa res srečo,da bova sama kupila le malenkosti,vse "tavelike" stvari sva dobila oz. so si že vse rezervirali kaj bo kdo kupil,posteljico torej imava,košek dobiva kmalu,previjalno imava,voziček naj bi kmalu prišel,stolček tudi dobila,ležalnik in varuško tudi,hvala bogu za tako veliko in radodarno familijo. sem pa zasledila,da ste se pogovarjale tudi o kužkih,tudi jaz ga imam,redno cepljen in hvala bogu zdrav kuža,ki bo kmalu dobil družbo,prav luštno se bomo imeli,komaj čakam!:)
|