Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No, sem bila decembra, prejšnji teden ga je spet nekaj lomil (in so me klicali iz šole) in sem bila čisto spsihirana... 
...malo sem šla na zrak, ampak že ledeni zunaj, tako, da sem bila kar hitro nazaj. Za večerjo 2 sendviča (iz ta malih žemljic), sedaj pa Donat, ker me peče zgaga
! Sledi malo telovadbe oziroma položajev joge. S čajem iz malinovih listov pa še kar odlašam, če pa berem, da nekateri predlagajo šele od 36.tedna, čeprav je meni trgovka v Sanolaborju rekla, da zadnjih 6 tednov. Masaža presredka - ah...ne vem, no, ni mi za "žokat" dol spodaj, sem probala, pa peče..ja, sigurno bom spet rezana, ni raztegljivo
JAz sem imela spet en bolj len popoldan, sin je imel enga sošolca na obisku , jaz sem malo pospravljala po omarah pa počivala ...
. Prej sem našla veliko telovadno žogo (takšno kot jih imajo v porodni sobi) in prav fino je gor sedet in se gibat. Moja medenica je bila navdušena.
Ja, grem počasi v horizontalo, ni kaj pametnega po Tv, brat se mi pa tudi ne da...joj, sem lena....
... Do doma sem bla že zmatrana, gotova, neprespana, sem na kavču zadremala, sem se preoblekla v pijamo in se ob 19.30 prestavla v posjtlo
Samo sem tako malo doma - po večini sem od 7h - 19h zdoma, tko da ko pridem domov sem že čist paf in se samo uležem. Bom pa čez vikend poskusila s temi vajami. Ja je še vedno čas - samo upam da se obrne čimprej.
:
sem takooooo vesela, da kar poskakujem. Sedaj pa res UŽIVANCIJA in čakanje na dan d.