Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..upam, da si zaspala nazaj? Jah klistir...prvič ga nisem imela, ker je bilo prepozno, pa ti po resnici povem, da bi ga bilo bolje imet. Po tem, ko sem bila šivana in mogla na wc, me je bilo grozno strah (in bolelo), da bodo šivi poknili, ker ni šlo in ni šlo...kar seveda ni luštno. 
je med bolj lahkimi (31+3 - 1630g), sicer sem dobila novičke, kjer piše, da otrok v povprečju pri polnih 32. tednih tehta 1600 g, tako da je vse ok. Časa za obrat pa tudi tvoj bebi še ima. Je pa moja znanka res šla v 36. tednu na zunanji obrat, zaradi lege otroka z nogami navzdol, pa se ji je potem nazaj obrnil. Mu je očitno tako pasalo
... omenil ni noben kaj, mene pa tudi ni potem več kakat
Ta druga kolegica ko je pa pred kratkim rodila v Trbovljah pa je rekla da so jo klistirali in da je tudi to ni čisto spucalo in je kljub temu šlo blato med porodom. Gre se potem pač samo za količino
Moram vprašat gineka v ponedeljek, če lohka s tem probam se mal pucat?
Moram vprašat gineka v ponedeljek, če lohka s tem probam se mal pucat?
... Želje descev...
buh...boljš mi je blo ko sm hodila na šiht nisem rabila na te stvari mislt
....
Bo treba en pikič več migat, če ne kdo bo rojeval?!