betty.ford
|
koalčka, da slućajno ne boš na morju z računalnikom okrog hodila! pridemo dol s taško! ti se lepo usedi na stoček, pivce v roki z drugo pa signalne znake mulčkoma in možu, kaj jim je za počet! pa prijetno vožnjo! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej v Operi pokaže slikco in naslov, linkov ni pa nobenih. thats it.. Explorer tega ne nudi no, se mi je zdelo, da nimam pravšnjega programa za odpiranje njihove spletne strani! a sem se zdaj izdala, da imam samo Explorer? zoja, ivana,... punce, kaj imate zdaj s tem kikom? ali ga res res lajkate ali vas prodajalke tam čudno gledate, ker se umirajoče valjate po tleh?? se trudim pa vas ne ujamem... sicer pa priznam, da me je majana okužila s preteklostjo... kar nisem nas mogla nehat brat! hvala, ker lahko z vami delim tale forum! zdaj pa - Breezer je v meni, svežina noči v stanovanju. čaka me en krasen spanec! mulčka sta šla bolj kasno v mižalčke, tako da jutri pričakujem jutranje poležavanje. aja, koalčka, a je morje že dovolj toplo za namakanje nogic? in pa zoja, kaj če bi naredila nekaj norega? ugasni računalnik pa zlezi pod mizo,... zaneti ogenj... ivana, tvojemu pa en košek - da čimprej oživi! šic, šic,... že grem. lepo mi bodite pa uživajte jutri maximalno!
|