Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. dobra si, da tole vse slediš kaj in kako. 
Modem je crknu
No, še dobro, da imamo stroj...
mami pa nekaj mora skuhat...
Noče in noče spati sam v svoji postelji. Če je en zraven na stolu, je ok, kakor je pa sam oz se zbudi in ugotovi, da je sam, je pa jok. Pri nama spi ponavadi brez zbujanja, joka...probala sem pomoje že vse tehnike-od prijaznega držanja za roko, božanja, zgolj sedenja zraven....pa nič ne pomaga. Ko se spet zbudu, je jok. Zdej še mami mami začne klicat,da mi je sploh bed. Prebrala sem že vse možno na netu o tem, pa nič ne deluje pri našem. Sej zaspi pa to že v redu, sicer mora bit en zraven, sicer je jok, ampak to niti ni tak problem. neprestano zbujanje ponoči me pa živcira in mu jemlje energijo. Sploh zdej. S mi zdi, da sem šla v parih dneh dve kile dol (v tehtnici je baterija crknila) samo na račun tega. No, mogoče ma še luna davek zraven. Pa izraščanje trojk...upam, da bo kmalu mimo......
za A in